Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verun83
Zaslouzene? Proc omlouvas nasili, ktere na tobe tvuj ex spachal? To musis mit strasne porouchane sebevedomi. Je mi to moc lito. zadna facka se neda omluvit. Ani pokud nekdo provokuje. Ten partner se ma patricne zachovat a bud partnerku, pokud s jejim chovanim vuci jeho osobě neni spokojen, opustit a zacit zit,,lepsi" zivot a nebo jit prvne z cesty a pak si v klidu upresnit, jak si vztah predstavuje, pokud ho chce udrzet. Zalezi to pouze na ech dvou, jak si to udelaji.
Násilí zustane vzdycky nasilim, jedno, jak ho zabalíme ![]()
@salamio
Aha, tak proto ze to podle tebe uz je za hranou, tak on se muze chovat jeste hur a ty ho za to jeste pochvalis jo?
A to mam jako pochopit?
Příspěvek upraven 25.12.17 v 06:47
@salamio
K tomu uz jsem se vyjadrila výše.
Ona ho strcila, to ano, s tim tedy souhlasim. I tak ho to neopravñuje k tomu, ji mlatit.
Nemluve o tom, ze to je chlap. To samo o sobê teda uz je hnus.
Ale nejdulezitejsi je, ze resil nastálou situaci násilim a to je teda fakt hrozne,,chlapske"
.
Opravdu to omlouvají pouze lidé, kteří už s domácím nasilím zkušenosti maji.
Jako obêtí mi jich je líto, jako diskutujicich k nim mam odpor, jelikoz s tim souhlasi tudiz nebudou jednou řešit problemy jinak než opět násilím.
@berďana píše:
@salamio
Aha, tak proto ze to podle tebe uz je za hranou, tak on se muze chovat jeste hur a ty ho za to jeste pochvalis jo?
A to mam jako pochopi?
Můžeš mi prosím ukázat, kde jsem něco takového napsal nebo jen naznačil? Obzvlášť rád bych si třeba přečetl svůj příspevěk, kde ho za facku chválím.
@Anonymní píše:
Tak to jsi asi z jine planety. Takovy vztah kde se lidi jednou za cas nepohadaji neznamm.
Ale ano, jen normalni, ze se lide hadaji, ale i ta hadka musi mit nejakou uroven. Prave kvuli tem nasledku, je jedno jestli facka nebo clovek rekne neco, co druheho velmi rani, jiz to nevezme zept. Omluva je na nic, ta nic z mysli neodmaze. A pak je na druhem, jak se vztahem nalozi. Ty prestan byt vztekloun co nadava a strka do muze a uvidis, zda byla facka posledni nebo ne.
@berďana píše:
Sory teda ale vychovaná snad uz je, ne? Nikdy v zivotě neexistovala a ani nebude existovat omluva na to, ze nekdo da zene facku.
Ja být zakladatelkou, tak mu uplne v klidu reknu, ze jestli na me jeste jednou v zivote sahne, tak poleti z baraku tak rychle, ze si ani nestihne zabalit sve harampadi. A si o me klidne myslete co chcete, na me by nikdo nešáhl. a uz vubec ne vlastni muz
A ja byt muzem, tak ji reknu to same.
@salamio
Tedy z tvých příspěvku to zni tak, ze s tou fackou souhlasis jelikoz ona do nej strcila prvni. Alespon na me tve prispevky takto pusobí
@berďana píše:
@salamio
Tedy z tvých příspěvku to zni tak, ze s tou fackou souhlasis jelikoz ona do nej strcila prvni. Alespon na me tve prispevky takto pusobí
Vidím, že ve svém svatém zápalu máš problémy s pochopením psaného textu. Zkus číst, co lidé píšou, a nevkládat jim do úst co neřekli, abys pak mohla používat falešné argumenty.
@salamio
Nikdy nepouzivam falesne argumenty. Kdyby ses poradne vyjadril, nemluvila bych ja o koze a ty o voze ale je dobře, ze se to vysvětlilo. ![]()
@berďana píše:
@salamio
Nikdy nepouzivam falesne argumenty. Kdyby ses poradne vyjadril, nemluvila bych ja o koze a ty o voze ale je dobře, ze se to vysvětlilo.
Já jsem se ale vyjadřoval pořádně, nevidím ve svých příspěvcích cokoli ambivalentního.
Jinak tvé „ty ho za to jeste pochvalis jo?“ je přesně ukázka falešného argumentu: vložit někomu do úst něco, co ten člověk nikdy neřekl.
@salamio
No počkej, ty jsi ten, co žduchnutí dava na stejnou príčku jako facku. Precti si tema.
A pak tady rikas ze reaguju s falesnyma argumentama, coz vubdc neni pravda. To ty jsi ten dotycnej, co porovnava zuchnuti s fackama jako neco vyrovnaneho takze se ted nevykrucuj a stuj si za tim. ![]()
Opět tě poprosím: můžeš najít můj příspěvek, kde dávám žduchnutí na stejnou příčku jako facku?
Zamakej na vlastnim sebevedomi, at nevyvadis kvuli kazdy blbine. Zřejmě reaguješ prilis agresivne, kdyz se Ti neco nelibi.
Pises psychicky slabá, co je to, přesně?
Nemam v sobe zadnou zlobu. 10 let mam noveho muze, se kterym se nehadame, jen diskutujem, v klidu. Jedna facka neni zadny zmlaceni. Dle meho nazoru. A kor pri necem takovem jako jsou vulgarismy zeny. Zakladatelka ma problem a ano. Jeji muz by ji mel opustit a najit si nejakou lepsi. Ne takovou ktera ma potrebu byt sprosta na sveho muze a tim si navysovat sve male sebevedomi.