První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14927
3.12.13 11:49

@Evaa.j hhh no králíci ne ale když máš manžela araba tak to jde samo hhhhh
no jinak měl ajsem jí dostat 15.11. takže už docela dlouho meškám,, no nechápu proč tam pořád čeká a už se konečně neukáže,,, hhhh a už se vidím po ms jak si stejně usilovně budu přát aby nedorazila jak v blbákově hhh :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
3.12.13 12:03

@katkalaila slušná sekera :lol:
Máš pravdu je to blbákov, nejdřív toužíš po tom, aby nedorazila a pak si zas z celýho srdce přeješ ať už je sakra tady. Pak má člověk vědět co chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
3.12.13 12:24

@Evaa.j jávím přesně co chci tuhle ms co nejdřím a pak jí minimálně 8 měsíců nemít.-))))
no sekera dobrá vid.-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
3.12.13 13:24

@katkalaila hele a fakt nejsi tehu? pravidelny sex mate a kolikrat se uz stalo ze to doktori videli az za mesic nebo dva. moc bych ti to prala. zkus jeste test
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
3.12.13 13:40

@i.irenka hh no vážně nejsem na utz jsem byla už dvakrát a fakt by museli být slepý aby to případné těhu neviděli,,,.-) tak test je asi zbytečný ale ok zítra jsi jdu vyzvednout ten lektvar tak si přikoupím pár testů hhhh.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
4.12.13 12:38

@katkalaila tak co ta tvoje mrcha, neozýváš se… Neříkej, že pořád nic :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
4.12.13 12:40

@Evaa.j ahojky pořád nic,, koupila jsem si tinkturu z jeřábu tačího a snad pomůže,, tak jsem do sebe hned nalila pár kapek,, tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
5.12.13 13:31

@katkalaila tak hlavne aby pomohla! a jak to planujes dal? jdes do toho i za cenu, ze opu ci transfer muze vyjit zrovna na vanoce? :-( mas CAR blizko bydliste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
5.12.13 21:25

@i.irenka ahojky no ted už vím že nepomůže,, dnes jsem byla na utz a podle dr mám sliznici vysokou přes 30 mm a vypadá to na polipy,, takže jdu příští pátek na histereskopii,,, co ž je pátek 13 tého hhhh tak doufám, že to bude dobrý.-
jediné co mě uklidnilo bylo to že pokud nález nebude nijak špatnej tak budu moct začít stimulovat hned po zákroku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
5.12.13 22:48

@katkalaila a jeje, tak to budu držet pěstí, aby Ti vyšetření dopadlo dobře. Já o té hysteroskopii také četla, ale v Pronatalu mi ji nenabídli, tak asi není důvod :think: Snad bude vše dobré :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
6.12.13 07:44

@katkalaila chjo :roll:.. A co přesně ty polipy znamenají? Doufám, že Tě to nějak neohrožuje 8o.
Co musíš podstoupit za zákrok a za jak dlouho budeš (když to dobře půjde) moct podstoupit IVF? Okamžitě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
6.12.13 08:38

@sikoku děkuju ti :hug: no :hug: jsme sama zvědavá jaké to bude.-)))

@Evaa.j co jsem pochopila od dr ta polypy jsou v podstatě endometrium,, je to nahromaděná tkán která si roste kde nemá,,,
no tak ydoufám, že to bude ten lepší typ,, dr mi říkal že zhoubných je jen minimum 8o no tak to mě hroooozně uklidnil
no pokud to bude vše v pořádku a bude to jen tkán tak můžu začít stimulovat hned po tom co se mi dostaví ms a to by mělo být po tom zákroku hned.-)
tak aspon že tak,,, už jsem mu říkala v caru že a na jak dlouho budu muset odložit stimulku a on že vůbec pokud to bude tak jak si myslí,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
6.12.13 12:18

@katkalaila také někdo známý jde kvůli polypům do nemocnice a říkají, že riziko nějakého nebezpečí je malé :lol:. Určitě budeš v poho :hug: A jak to z tebe dostanou ven? Jen vaginálně, bez narkozy?

Holky tak si nějak začínám myslet, jestli jsme se nesešly samý smolařky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
6.12.13 12:22

@Evaa.j jj já vím četla jsem to že je riziko malé ale stejně tě to neuklidní :roll:
no to já nevímjak to chtějí dostat ven ale doufám, že to bude rychlé a bezbolestné :lol: :lol:
nn nejsme smolařky,, ale jen si chceme z té medicíny vyzkoušet co nejvíce.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
6.12.13 12:23

No dr mi říkal že je t bez narkozy, tak asi jo třeba mají pak nějakou znecitlivující injekci nebo tak,, nevím nevím :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí