Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mzat vážně vám neberou před, při a po krev?
Kolik UZ dělají? ![]()
@HandulkaK @mzat Ale abych na takové minimální dávky vůbec reagovala, teď sem měla 200 a z toho jsou pouze 3 folikuly.
@HandulkaK Brali mi krev jen na HIV, hepatitidu, atd.. A pak jen předoperační vyšetření. Na utz sem byla jen 2×.
@Janča209 a čeho 200? Folitropin?
Tak mě dělají HIV, Hep vzdycky,
Pak nabírají krev před, při stimulaci a po.
UŽ mám 3× a pak odběr ![]()
@HandulkaK nee a holky v pohode tehotni
. Ja v tom zadny prinos nevidim, reakci sleduji stejne na utz. Me ho delaji dle potreby ale vetsinou 3×
@Janča209 naposledy sem mela
femaru 2-0-2 od 3-7dc a k tomu dopich menopuru 150j ten sempak pichala asi do 12dc
@mzat tak ja neříkám, ze je to spatne, jestli berou, nebo ne. Jen ze to všude dělají jinak
@HandulkaK jo ja uz to taky postrehla ze nekde berou myslim i helios v brne to dela. Ale zase se mi tam nelibi, ze netransferuji jine nez 5denni embryo. Jako proc?
@mzat to nevim, u nás transferuji třídenní, pětidenní jedině po KET, jinak na vlastní zadost PK.
@HandulkaK 200 gonalu
Proto říkám, že nevím jestli bych reagovala na nízké dávky.
@Janča209 píše:
@HandulkaK 200 gonaluProto říkám, že nevím jestli bych reagovala na nízké dávky.
Mě kvůli pco dali 75 gonalu, nejdřív se to vyvíjelo dobře, při pátečním utz jsem měla 8mm folikul, ale i tak doktora dávku raději zvýšila na 112,5..No a při včerejším utz žádné změny, takže cyklus přerušen
Takže já už bych si nízkou dávku nenechala dát…Máme jeden pokus vyčerpaný a nic z toho.. ![]()
@Beruska.tucnacek55 neztracej nadeji, je to hrozny, ale ten prvni pokus je u vetsiny takovy pokus omyl
Holky, tak mám po transferu. Ráno mi embryolog řekl, že je začínající blastocysta, oznámkoval jí na 2-, tak snad má nějakou šanci. ![]()
@Janča209 tak vidis, ja tomu věřila!!! ![]()
Teď držím všechny palce ![]()