Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Budu vám držet palce holky
ale je mi jasné, že to dopadne dobře
ještě vam budu závidět ![]()
Ahojky holky, ráda bych se k vám přidala.. Teď v březnu bych měla začít konečně se stimulací, je to má první IVF a jsem z toho celkem nervózní co bude a jak to budu snášet. V okolí nikoho nemám s kým bych to mohla aktuálně sdílet, tak alespoň snad tady s vámi
Menstruace by měla dorazit kolem 16.3. Jezdíme na kliniku do Zlína. Doma už máme tříletou dceru a přáli bychom si pro ni sourozence.. Měla jsem komplikace po porodu, takže pro druhé dítě mi bylo doporučeno IVF, tak snad se zadaří.. Vám také přeji pevné nervy a hodně štěstí, ať se tady všechny dočkáme svých miminek ![]()
@Aryanna ahoj, vitej ![]()
Tak to budeme začínat podobne ![]()
Tak si budeme držet palce. ![]()
@HandulkaK Děkuji
Měla bych začít píchat v sobotu 17.3. A v pátek 16.3. jsem objednaná na kliniku na UTZ a odběr krve a ten den dle výsledků mi určí co a kolik budu píchat.. Menstruaci mám pravidelnou, protože užívám léky na růst děložní sliznice.. Tak se budeme moct vzájemně podporovat ![]()
@Aduš77 ahoj. Ja nakonec 17 kousku, odběr mám zítra, vracení ve ctvrtek. ![]()
@Aduš77 Ahoj, u mně žádné novinky, čekám co se bude dít dál. ![]()
Už také jezdíme. Byla jsem na konzultaci a dělali nám odběr na genetiku. Teď jsem byla opět na odběru (imunologii). Hani, 17 to je dost
kolik si dáš? Jedno nebo dvě?
@Aduš77 Ahojky, u mě asi nic nového. 1 IVF nevyšlo, tak teď čekám na výsledky genetiky a zkusíme druhé. Co ty? ![]()
To mě mrzí a jak dlouho budete muset čekat na druhé ivf? Čekáme až budou hotové všechny výsledky a 15.5. bude konzultace s lékařkou. Po konzultaci to bude pak jak probíhat? Mohla bys mi to trochu popsat? Jak dlouho to ještě vsechno trvá?