Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aduš77 ja dnes začala brát utrogestan, zítra navysuji a v pondeli KET. ![]()
@HandulkaK @Janča209 holky, moc vám držím palce. Budu na vás myslet
hlavně pište!!!
@Aduš77 nebudu, ja jsem doma s maličkou, do práce chodím jen v patek na nocni a to půjdu normálně. ![]()
Holky chci se zeptat, mám břicho jak balón
už asi od ET. Na sono jdu 23.7., takže jsem se nemohla zeptat. Máte s tím zkušenost?
@Aduš77 Ahojky, já jsem docela v pořádku jen je mi pořad těžko a boli mi žaludek.. průjem mám většinou taky… ale zatím to vypadá dobře minule pondělí jsem byla na krvi a měla jsem 587
zítra půjdu ještě jednou pro kontrolu jestli roste jak má
břicho mám taky docela nafouknuty ale po IVF jsem měla o dost víc, ale to bylo i tím ze jsem OHSS… už se těším na pátek doufám ze vše bude v pořádku ![]()
@Dakanka to je super. Výborné zprávy. Tak zítra napiš, jak jsi dopadla ![]()
Tak to břicho asi nafouklé bývá, možná to dělají ty hormony???? a srovná se to? Nebo budu nafouklá celou dobu
?
@Aduš77 Jo to bude po těch hormonech.. hele jak u koho kamarádka byla takhle nafoukla celou dobu a druhé to během dvou měsíců zmizelo… já budu vědět až v úterý výsledky… jelikož tady u nás jsou hrozně “ milé a ochotné “ paní až to není možný…
@Aduš77 Ahoj, u mě špatné, druhy den po KET hrozne bolesti, skončila jsem na pohotovosti, třetí den spineni, teď už klasická MS.
@Aduš77 Ahojky, já měla dneska kontrolu. Folikulů asi 16, velikosti od 14-18 mm, snad ještě dorostou. Odběr ve středu. ![]()
@HandulkaK Hani to neeee, tak to je mi strašně líto, já myslela, že se zavrtává. ![]()