Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
JJ jsem šťastná ale MUDr je furt skeptická ale já ji uklidnila, že vše bude v pořádku a v pátek bude vidět váček, tak smála, že jsem optimistka a že je to dobře
děkuji za podporu ![]()
to je dobře, že jsi optimistka, jen tak dál.
Držím moc palce
![]()
Nela: jak myslíš ty vycházky, jsem to nějak nepochopila
já stihla uklidit už včera, chlap na gauči a prudil, jestli bych toho nechtěla nechat, že se nemůže soustředit na film
myslela, že ho vezmu pánvičkou po hlavě ![]()
vierra píše:
Nela: jak myslíš ty vycházky, jsem to nějak nepochopilajá stihla uklidit už včera, chlap na gauči a prudil, jestli bych toho nechtěla nechat, že se nemůže soustředit na film
myslela, že ho vezmu pánvičkou po hlavě
No jsem doma na neschopence vis
a ted i pro tehulky jsou bohuzel 6 hodinove vychazky
![]()
vierra píše:
Jo počkej, ty máš rizikové?
No jsem po dvou nevydarenych tehu tak jsem chtela byt doma hnedka..a dr rikala ze se tomu uz moc nerika rizikove,spise jsem na neschopence preventivne ![]()
Aha, tak to máš pohodičku, i když já jsem také doma ale proto, že jsem nezaměstnaná
nedokázala bych si představit, že bych teď chodila do práce, protože sem utahaná jak pes, večer chodím spát v 7:-) prostě důchodce ![]()
Ahoj holky, je mi opět do pláče. dneska jsem byla zas na UTZ a Dr zas nic neviděla. Říkala, že kdyby to viděl jiný Dr, že už ležím v nemocnici. Prý mám ukončený 6 týden tak už by tam mělo jít něco vidět, HCG poslední bylo 535, dneska mi brali znova krev, tak jsem zvědavá. Je to na palici
Nevím, jestli mám ještě doufat ![]()
vierra píše:
Ahoj holky, je mi opět do pláče. dneska jsem byla zas na UTZ a Dr zas nic neviděla. Říkala, že kdyby to viděl jiný Dr, že už ležím v nemocnici. Prý mám ukončený 6 týden tak už by tam mělo jít něco vidět, HCG poslední bylo 535, dneska mi brali znova krev, tak jsem zvědavá. Je to na paliciNevím, jestli mám ještě doufat
vierra: ahoj, to je mi líto, a kdy budeš vědět výsledek krve? Proč tě nepošle na nějaký lepší UTZ, třeba do nemocnice?
Ahoj to me mrzí,ze porad nejde nic videt
ja jsem dneska po druhe kontrole,jsem 6+6 a mame
a i prvni fotku
vse je v poradku,az na zacinajici nevolnosti..
Přeju vsemaby to dobre dopadlo,drzim pesticky
![]()
už vím výsledky, tak dneska 2600hcg, podle dr. konečně aspoň trošku uspokojivý výsledek, ale je ji divné, že nejde nic vidět, v neděli si mě pozvala do nemocnice na nějaký lepší UTZ, tak jsem zvědavá…
Nela: téda tak to velká gratulace k
, kéž bych viděla aspoň váček ![]()
vierra píše:
už vím výsledky, tak dneska 2600hcg, podle dr. konečně aspoň trošku uspokojivý výsledek, ale je ji divné, že nejde nic vidět, v neděli si mě pozvala do nemocnice na nějaký lepší UTZ, tak jsem zvědavá…
Nela: téda tak to velká gratulace k, kéž bych viděla aspoň váček
vierra: no tak to je celkem vysoké HCg, takže ještě naděje je, myslím si to.
Hlavu vzhůru, holka
Dej nám v neděli vědět, myslím na tebe a drž se ![]()
vierra píše:
Moc děkuji, snad už se v neděli něco uvidí, moc si to přeji
tak dej vědět, čekám samé dobré zprávy
![]()