První kontrola 5+3 a 7mm váček:)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
372
8.3.12 16:31

to určitě ne :-) já ji chtěla taky ale byla jsem na nějakým spešl UTZ v nemocnici, který fotky nedělal tak snad příště :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
8.3.12 16:47

Tak to uz se tesim v pondeli k doktoroj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
8.3.12 16:56

úplně poprvé? a jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
8.3.12 17:10

nene,uz jsem byla dvakrat,jelikoz jsem krvacela,tak mi skoro nic nerekl,tehu potvrdil,ale nechtel me moc informovat,kdyby se nahodou neco pokazilo,tak abych nebyla prilis smutna…Vse se po praskach,co mi nasadil zlepsilo,nastesi :dance: Citim se hrozne nedockave,strasne se tesim a ted uz doufam,ze jen na dobre zpravy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
8.3.12 18:06

Aha, tak to musely být stresy. Taky jsem začátek neměla jednoduchý, pořád samé negativa, tak taky už doufám jen dobré zprávy, kontrolu mám až 19. se do té doby asi zblázním :zed: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
8.3.12 18:12

No ja uz silim :zed: nakazany klid na luzku do pondeli..jsem uz 14 zavrena doma,obcas nejaka mensi prochazka,ale to je pro me,jak vezeni:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
9.3.12 06:11

No to věřím, nevím jestli bych to vydržela, ještě když vidím doma ten čurbes, zrovna včera jsem domyla okna :) Akorát co mě trápí, tak od začátku těhu se mi pořádně zhoršila pleť a to jsem s ní nikdy neměla problém. Udělala se mi kopřivka na tváři a nic nezabírá, vypadá to hrozně. Dneska jsem tak listovala a zjišťovala jestli se můžou kortikoidy v těhu, tak prý na malé části by to nemělo vadit…zvažuju jestli jo nebo ne…vím, že nic jiného mi nezabere ale zas nechci ublížit mimi :think: neslyšela jsi o tom náhodou něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
9.3.12 06:17

Neporadek me trapi ze vseho nejvic,ale nastesti mam hodnou segru,ktery tady jednou za tri dny uklidi:-))) o tom jsem teda neslysela,ale urco bych se na to zeptala doktora az pujdes na kontrolu..to je podle me nejlepsi,vsechno s nim probrat:-) on ti rekne,jestli ano nebo ne..ale jeste se ti taky muzu zeptat kamosk,ma taky problemy s pleti a kuzi vubec,exem,koprivka,tak se optam,co na to pouziva:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
9.3.12 08:20

Vidím, že taky brzo stáváš :lol: tak to máš fakt hodnou segru :-) tak zkus se zeptat te kamošky, zatím se mi to udělalo poprvé v těhu ale jestli se to má opakovat, tak ať mám něco osvědčeného a co nebude vadit mimi :) a jak ti jinak je, nevolnosti nebo jiné příznaky máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
9.3.12 08:55

Co se tyce nevolnosti,tak ty me trapi docela dost,hlavne po ranu a vecer…proto to vstavani:-D Jinak to semnou docela mava celkove,prsa bolej,naladovost,absolutni nechutenstvi skoro ke vsemu jidlu:-D uz nevim,co jist. Pak jeste,co se tyce sexu ta chut je o dost mensi,ale to doufam,ze se zmeni,to me trapi asi ze vseho nejvic :nevim: a nastesti nezvracim :dance: Jaky priznaky mas ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
9.3.12 10:11

Tak já bych brala to nechutenství, protože mi teda chutná všechno, s takovou přiberu tak 30kg, vždycky mě přepadne takový hlad, že kdyby se mi někdo postavil do cesty k ledničce, tak jsem schopná zabít :lol: prsa mě taky bolí ale teď už tak střídavě, ráno skoro vůbec a večer to je trošičku horší. No a sex? tak prvních 14 dnů vůbec, odpor, na chlapa jsem se nemohla vůbec ani podívat, až mě to vyděsilo :D ale teď se chuť pomalu vrací ale ten sex je trošku jiný, nevím čím to je…musím pořád hledat správnou polohu, protože ty co mi vyhovovali už zas nevyhovují…no je to s náma složité…a náladovost, už se to snažím držet v sobě ale ještě minulý týden jsme se pořád hádali, protože mi na něm všechno vadilo…obrat o 180°…hormony jsou šílené :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
9.3.12 10:30

To jsou,semnou to pekne clouma…:-D
rikala jsem mu,ze se musi obalit nervama a chvilku to semnou vydrzet:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
9.3.12 10:36

No jo…je to hrůza, snad jsou to jen ty začátky a pak už bude fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
9.3.12 10:37

To doufam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
9.3.12 11:21

který jsi vlastně tt?