Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi máte pravdu nemam žádnou hodnotu když jsem tohle dovolila
@Anonymní píše: Více
Tak tu terapii vyhledej, to není žádná ostuda. Jestli máš nějaké vntřní zranění, tak je potřeba to uzdravit. Kdo z nás nebyl zaláskovaný do nesprávného a kdo z nás občas neviděl věci jinak, než byly.
Ale hlavně už ho nekontaktuj a ani nesleduj. Zaměř pozornost na děti a manžela. Máš něco, co tě baví a těsí? Třeba pěstování kytek? Nebo háčkování, sport, cokoliv, při čem se cítíš líp?
Teď jsem začala sportovat to mi pomáhá přijít na jiný myšlenky.. tu první zprávu jsem napsala ze vzteku a taky to tak vypadá za to se omlouvám měla jsem to líp vysvětlit když jsem se rozhodla sem napsat. Blokla jsem ho všude nebudu ho už kontaktovat musím se soustředit na moji rodinu a maminku a řešit to na nějaké terapii už tohle nechci zažívat znovu. Mám úzkosti z toho a cítím se špatně nejradši bych se propleskala za to
Sport je úplně super, určitě v tom pokračuj, ale tu terapii stejně vyhledej. A neomlouvej se tady, jediný člověk, komu by ses měla omlouvat, jsi ty sama, protože jenom ty musíš žít s tím, co máš uvnitř.
@Cullenova píše: Více
Čubka má manžela a dvě děti, ale furt dolejzá za svou první láskou, dokonce se mu naservírovala do postele, ale nic z toho nakonec nebylo, ona se v tom furt rýpe a řeší.
No z tvý strany, on si pohonil ego a to je celý. Nic víc, nic míň.
@Cullenova píše: Více
AI píše:
Autorka popisuje svůj dlouhodobý a komplikovaný vztah se svou první láskou, se kterým nikdy oficiálně netvořila pár, ale citově k němu byla silně vázaná. I po devíti letech, kdy je šťastně vdaná, má dvě děti a stabilní život, ji tento muž stále přitahuje a kontakt s ním ji vyvádí z rovnováhy. Nedávno ho opět kontaktovala, aby si definitivně uzavřela minulost, ale místo upřímnosti a closure se situace opakovala – nezodpovědné chování, nevyzrálost z jeho strany a následné ignorování. Autorka si uvědomuje, že ho už nemiluje, jen cítí pouto a potřebu věci dořešit, ale on se stále chová stejně jako kdysi. Cítí frustraci, že i přes snahu o dospělý přístup z její strany on stále „hraje hry“. Hledá rady, jak se z toho konečně vymanit a najít klid.
@Serpentini nepsala jsem si s nim cele roky erotické zprávy nebylo to jenom o sexu