Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já osobně znám holčinu co to dostala již v 8 letech. Ale zaráží mě výtok, pokud má nález - nepíšeš co, tak bych nechala vyšetřit dětskou gynekoložkou. Můžeš se objednat sama bez doporučení dětského lékaře.
@stinga Řešili jsme to. výsledek byl, že dospívá a že nemám panikařit.
@katyca Řešili jsme výtok a dle Dr. na dětské gynekologii je to fyziologické a tudíž není třeba řešit. I přesto, že v pochvě je streptokok. Prý výtok nemusí být způsoben streptokokem, ale již je právě fyziologický - v rámci dospívání.
Stále se mi tento závěr nezdá.
@Markétakytka píše:
@katyca Řešili jsme výtok a dle Dr. na dětské gynekologii je to fyziologické a tudíž není třeba řešit. I přesto, že v pochvě je streptokok. Prý výtok nemusí být způsoben streptokokem, ale již je právě fyziologický - v rámci dospívání.
Stále se mi tento závěr nezdá.
Pokud dceři udělali stěry a zjistili streptokoka tak by se měl asi přeléčit. Zkusila bych jiného dětského gynekologa. Výtok je jeden z příznaků.
@katyca Ano, stěr jí dělali, výsledek streptokok skupiny G. Přeléčen byl, ale nepomohlo to, obtíže jsou stále. Při mém dalším dotazování mi bylo stále opakováno, že již není třeba léčba (byla již přeléčena) a že je výtok fyziologický a dívka se bude dospívat. Já s tímto názorem nesouhlasím. Bohužel nevím, co dělat dále.
Podotknu jen, že stejného streptokoka má i v krku, ale ani dětská dr. a ani dětská gyn. dr. to již nehodlají řešit. ![]()
@Markétakytka Dobry den, muzu se zeptat, jak se to u male vyviji? Resim v podstate to same, jen dcerce je cerstvych 8 let
Budu rada za jakoukoliv informaci. Dekuji.
Ahoj, můžu se zeptat, necháváte dcery 1. den MS doma ze školy? dcera má bolesti, tak ji nechávám, nicméně já o tom v puběrtě nikdy ani nevěděla… ![]()
@Anonymní píše: Více
Ne když něco vezme si dětský prášek nurofen a jde do školy teď už teda bolesti nejsou velké naštěstí asi tím že se tělo už hormonálně srovnává
Když ji není dobře, nechám doma. Občas volají i ze školy. Řeším na gyn. Doporučen drmek a pupalka.
Já bych to ještě řešila vysetrenim endo většinou na gynde 16 tilete dávají HA na tohle což není hned dobrá volba