Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Laura795 píše: Více
za 49 hodin, kdo se strefí nejpřesněji, doufám, že pošleš výhru
Omlouvám se jen prostě o tom nemám s kým mluvit už nikam psát nebudu omlouvám se jen si z toho prosím nedělejte srandu
tak prostě beze srandy, nikdo ti nemůže říct, kdy to přijde, a dopředu se to nedá poznat - prostě naráz koukáš a je to
Vypadá to, že si potřebuje s někým pokecat, což nemůže být asi máma. ![]()
Ale asi ani kámoška, protože se nejspíš bojí, aby si nenaběhla s nějakým trapasem.
Asi by to chtělo trochu empatie a poplácat po ramenou.
![]()
@M_Vladim
Ano proto jsem psala jsem ale to moc taky nevyšlo s kamarádkou bych o tom jakoby mohla mluvit ale ta to taky ještě nemá takže ta by mi moc nepomohla
Já to být nemůžu, nemám na to zkušenosti. ![]()
Ale jestli je to myšleno vážně, tak se tu nakonec určitě někdo najde. ![]()
@M_Vladim
Aha snad se tu někdo najde to jo
Ty jseš v podobném věku jako já nebo proč nemáš skusenosti pokud se mohu zeptat ![]()
Jsem chlap a o dost starší. ![]()
Jak mám vědět, co cítit a kdy?
![]()
Navíc tedy se zkušenostmi s výbavou a pod. poradím těžko. ![]()
Příspěvek upraven 02.03.26 v 18:31
@M_Vladim píše: Více
No, ze zkušenosti vlatní i dceřiny (v podobném věku) - tohle není zrovna téma, u kterého by holky dokolečka omílaly svoje dotazy kdy přesně to přijde apod. Zeptat se, nechat si poradit - to ano. Ale skoro dělat anketu, kdy přesně to dostane? Jako vážně?
Mně to spíš zavání tím, že si někdo trochu dělá legraci.
Omlouvám se pokud si to myslíte jen prostě nemám s kým o tom mluvit nevím na co se ptát a na co ne jen jsem chtěla poradit a ještě jednou se omlouvám
Snad se tu najde někdo kdo mě pochopí ![]()
@Jahru píše: Více
Já znám o trochu starší holčinu, která přesně takhle reaguje, takže tomu věřím.
@Laura795 jak už ostatní psali, může to přijít kdykoliv, odhaduju, že to u tebe bude už brzy. Je lepší dávat si slipovou vložku pro jistotu, nenosit bílé nebo hodně světlé kalhoty, kde by to hned bylo vidět.
S menstruačními kalhotkami téhle značky zkušenost nemám, ale celkově si je holky chválí. To uvidíš, vyzkoušíš si je potom sama, případně i jiné značky. Každému taky sedí něco jiného.