Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@brumdinka Marketing jo, ale na to mají dost údajů i bez tvé polohy. Stačí co vyhledáváš na netu, kde platíš/vybíráš z bankomatu atd. On ten polohově cílený marketing dneska není tak chytrý ani s tou gps. Ale plánuje se, že budou reklamy propojené s tím, kolem jakých obchodů chodíš a naopak, v ulicích reklamy, které by tě mohly zajímat, tam, kudy procházíš. Jenže zatím se i stává, že např. ve hře, kterou si stáhneš, máš reklamu na hru, kterou už z té samé služby staženou máš – moc chytré to zatím není.
@brumdinka Tak jen ať je.
Kdo je náchylný na reklamy, tak si aspoň konečně koupí něco, co využije.
Já prakticky nic nekupuju, chytrý telefon nemám, na net se připojuji jen doma a antikoncepci neberu. Já jsem nad věcí. ![]()
@Litta píše:
@brumdinka Tak jen ať je.Kdo je náchylný na reklamy, tak si aspoň konečně koupí něco, co využije.
Já prakticky nic nekupuju, chytrý telefon nemám, na net se připojuji jen doma a antikoncepci neberu. Já jsem nad věcí.
tak mě je to taky šumák ![]()
@brumdinka píše:
tak mě je to taky šumák
Asi ne tolik, když se strachuješ gpsky. Až se ztratíš v lese, třeba si to ještě budeš vyčítat. ![]()
@Litta píše:
Asi ne tolik, když se strachuješ gpsky. Až se ztratíš v lese, třeba si to ještě budeš vyčítat.
Čip bych si dát nenechala, ale jestli to dobře chápu, tak bát se, že mě někdo bude tímto čipem sledovat nebo dokonce ovládat, je asi jako kdybych se toho bála u platební karty.