První očipovaný Čech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
3.6.16 18:29

@brumdinka Marketing jo, ale na to mají dost údajů i bez tvé polohy. Stačí co vyhledáváš na netu, kde platíš/vybíráš z bankomatu atd. On ten polohově cílený marketing dneska není tak chytrý ani s tou gps. Ale plánuje se, že budou reklamy propojené s tím, kolem jakých obchodů chodíš a naopak, v ulicích reklamy, které by tě mohly zajímat, tam, kudy procházíš. Jenže zatím se i stává, že např. ve hře, kterou si stáhneš, máš reklamu na hru, kterou už z té samé služby staženou máš – moc chytré to zatím není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
3.6.16 18:33

@Litta ale bude, to je jen otázkou času..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
3.6.16 18:37

@brumdinka Tak jen ať je. :nevim: Kdo je náchylný na reklamy, tak si aspoň konečně koupí něco, co využije. :mrgreen: Já prakticky nic nekupuju, chytrý telefon nemám, na net se připojuji jen doma a antikoncepci neberu. Já jsem nad věcí. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
3.6.16 18:38
@Litta píše:
@brumdinka Tak jen ať je. :nevim: Kdo je náchylný na reklamy, tak si aspoň konečně koupí něco, co využije. :mrgreen: Já prakticky nic nekupuju, chytrý telefon nemám, na net se připojuji jen doma a antikoncepci neberu. Já jsem nad věcí. 8)

tak mě je to taky šumák 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
3.6.16 18:40
@brumdinka píše:
tak mě je to taky šumák 8)

Asi ne tolik, když se strachuješ gpsky. Až se ztratíš v lese, třeba si to ještě budeš vyčítat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
3.6.16 18:50
@Litta píše:
Asi ne tolik, když se strachuješ gpsky. Až se ztratíš v lese, třeba si to ještě budeš vyčítat. :mrgreen:
:mrgreen: já se jí nestrachuju, jen že jí v mobilu nemám a v lese se fakt neztratim..vpodstatě jsem v něm vyrostla :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
3.6.16 19:31

Čip bych si dát nenechala, ale jestli to dobře chápu, tak bát se, že mě někdo bude tímto čipem sledovat nebo dokonce ovládat, je asi jako kdybych se toho bála u platební karty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová