První přítelkyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14642
11.8.16 14:29
@FoLLoW3r píše:
Vzal jsem si jí k sobě protože jsem chtěl aby jsme byly spolu, a aby nemusela bydlet doma s rodiči, ty se furt jen hádaly a řvaly její táta hodně pije alkohol a její máma měla vše na háku v podstatě totálně nefunkční rodina. Chtěl jsem pro ní jen to nejlepší aby se cítila v klidu a byla šťastná. Ale jak to tak vidím velká spousta z Vás by v takovém vztahu radši nikdy nebyla. Sám si to říkám už nějakou chvíli ale tady je vidět že opravdu tenhle vztah nebere žádný dobrý směr. :( :( Jsem Vám moc vděčný za každou radu a pomoc.

Jestli jí chceš pomoci, přemluv jí, ať navštíví psychologa, a ať řeší ten alkohol. Jinak si myslím, jak jsem už psala výše, byl to od začátku špatný výběr. Pokud jsi ji litoval, že žije v nefunkční rodině, to by se dalo pochopit, ale na lítosti se nedá stavět kvalitní vztah.Krom toho tu tvoji snahu ani nějak zvláště neocenila. Takhle nevypadá láska. Ty ji voláš osmkrát za den, to je taky špatně. To by mě už opravdu obtěžovalo. V kvalitním vztahu nemá co dělat strach, facky, manipulace, a vyhrožování sebevraždou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
11.8.16 14:35
@FoLLoW3r píše:
Vzal jsem si jí k sobě protože jsem chtěl aby jsme byly spolu, a aby nemusela bydlet doma s rodiči, ty se furt jen hádaly a řvaly její táta hodně pije alkohol a její máma měla vše na háku v podstatě totálně nefunkční rodina. Chtěl jsem pro ní jen to nejlepší aby se cítila v klidu a byla šťastná. Ale jak to tak vidím velká spousta z Vás by v takovém vztahu radši nikdy nebyla. Sám si to říkám už nějakou chvíli ale tady je vidět že opravdu tenhle vztah nebere žádný dobrý směr. :( :( Jsem Vám moc vděčný za každou radu a pomoc.

Ten vztah je patologicky od sameho zacatku. Alkohol, hadky, facky, vyhrozovani sebevrazdou, manipulace z jeji strany, z tve strany naopak kontrola a sam fakt, ze jsi s ni, protoze si neveris, ze mas na kvalitnejsi partnerku. Ten potrat a vse okolo to jen vyhrotil.

Radu mam jedinou, nabidnout ji pomoc, odbornou pomoc a byt ji v takovem pripade oporou (treba jen jako kamarad) nebo rozchod. Vecne zachranovat ji nemuzes, stahlo by to i tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aywi
11.8.16 14:39
@FoLLoW3r píše:
Všem moc děkuji za radu :) :) vím že potrat není řešení ale když jsem jí říkal že bychom měly počkat ona mě tvrdila že to spolu nějak zvládneme tak jsem si myslel že asi jo hlavně když je o tolik let starší než jsem já tak asi ví co říká asi ví co má dělat jenže že když jsem komukoliv řekl že budeme mýt dítě tak my každý říkal jestli nejsem blázen že to teď prostě nejde a vše co jsem si myslel se najednou stávalo skutečností a hlavně my každej můj důvod proč to teď nejde potvrdil.To pití alkoholu bylo už od samého začátku co jsme spolu dřív pila ještě víc než po potratu ale zdá se my že se vše vrací zpět do starých kolejí. Přijde my že chce dítě jenom protože už má na to věk ale vůbec si neuvědomuje co vše to obnáší. Nehledě na to že od samého počátku ona má hromadu dluhů po bývalém partnerovy a žijeme tak z jedné výplaty a každý měsíc nevycházíme s penězi. Neříkám že to nejde mýt dítě jen bych rád nežil jako sociál ale jako normální člověk což ona zjevně nevidí. Vím že ten potrat vztahu nějak nepomůže ale jde o to že od začátku je to špatný a vůbec se to nelepší já jen nevím jestli to má vůbec cenu se tu o něco snažit nebo je lepší se na to vykašlat. A ještě jednou se omlouvám za chyby v textu.

vykasli se na ni. citovej upir to bude. vydupala si za kazdou cenu dite a pak se divi. tak si ho mela nechat a byt svobodna matka no. ale delat takovy narezy, to je psycho.

• Citovat
  • Upravit
Aywi
11.8.16 14:40
@Scarabeuss píše:
Zakladateli, neuraz se, ale proste nejses zrovna intelektualni gigant. :think: Neni to nic spatnyho, kazdy je nejaky. V prvni rade si myslim(v podstte vim..), ze te vyuziva. Proste proste ji zivis a staras se. Jinak by s tebou ani nebyla. :think: A taky vsadil bych se, ze vernost ji moc nerika. :think: Proste do toho vztahu moc invstujes a nic moc z toho nemas. 8o
Uber plyn, najdi si jinou a urcite ji nevolej 8krat denne. 8o
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
218
11.8.16 14:50
@Ellusa píše:
@FoLLoW3r Jenže přes ty tvé hrubky se to nedá číst :roll:. S vypětím všech sil jsem to přelouskala a má rada je, jděte od sebe, ty ji pošleš na potrat, ona tě propleskne, hádáte se, ona chlastá, ty jsi na ni závislý, ji to obtěžuje - máte vůbec něco společného? Proč jste spolu?

I Můj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
11.8.16 14:55

@FoLLoW3r Divní jste oba. Ty ale zdrhej a s dalším rozmnožováním si to rozmysli předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
11.8.16 14:56

Každopádně je fakt toto (jak tu někteří psali):

1. nejlépe jezdi si sám kamionem a šetři si své peníze (na zajištění budoucí tvojí rodiny, na dovču atd… )

2. nevolej jí 8× denně Klidně jí nevolej vůbec. A ty dárečky a kytičky, to jestli děláš doteď, tak už bych to nedělala. Ať si začne všímat změn z tvé strany. Klidně si vyjdi s kamarády, ať si uvědomí, že nebudeš s ní doma sedět na zadku - třeba si uvědomí, že ti tam s ní není dobře. Třeba si uvědomí, že tě opravdu ztrácí a zapracuje na sobě (což ale dost pochybuji :roll: )

3. Užívej si svobody, poznávej lidi… ta pravá se najde. Však to nemusí být hned. Mezitím ještě dozraješ. A třeba budeš mít víc vztahů, než najdeš opravdu tu pravou.

A až si najdeš nový vztah, rozhodně si ji netahej hned domů. Poznávejte se klidně půl roku, rok… co nejvíc to půjde a za tu dobu snad poznáš, jak se k tobě chová, zda stejně hezky, či se za pár dnů, týdnů, měsíců změní a bude ti např. nadávat, jako tato - tak pak rychle pryč. Hlavně ber nohy na ramena, jak zjistíš, že pije.
Něco jiného je, když má někdo narozeniny, nebo si zajít jednou za měsíc někam na jednu skleničku a něco jiného je nasávat každý den 1 - 2 l vína 8o
Víš tato partnerka tě opravdu nejspíš jen využívá. Zjistila, jak na tebe a jde jí to dobře. No díky ní víš, jaké to je mít dluhy, takže se z ní pouč a snaž se si nikdy žádné nenadělat.

Máš se hodně co učit. Všichni máme. Učíme se celý život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10265
11.8.16 14:57

@FoLLoW3r Chtěl jsem napsat nějakou radu k tomu, co tě trápí, a věř mi, že pro to trápen pochopení mám. Život je spravdlivej v tom, že štastně i neštěstně ho může prožít jak bohatej tak chudej, jak zdravej tak nemocnej, jak ten, co umí gramatiku, tak ten, co ji neumí.
Myslím si ale, že pro tebe je důležitá jiná rada, než k tomu konkrétnímu co popisuješ. Ta rada zní:

Uvědom si, že za svůj život jsi zodpovědnej jen ty sám. A přemýšlej, co který krok, který děláš, může přinést za následky.

Pokud si hluboce tuto radu vezmeš k srdci, budeš chápat, že u některých rozhodnutí je fakt blbý je po pár týdnech brát zpět, měnit, upravovat, zjišťovat, co znamenají do budoucna atd. Obrovsky ti to v životě, a to i v partnerském, pomůže. Také jsem si to svého času musel uvědomit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
11.8.16 15:00

@Premek_Orac nenapsala bych to líp :palec: vystihl jsi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
11.8.16 16:08

Jste divní, od sebe, ty se nauč gramatiku. A příště přítelkyni tolik neuháněj (8× za den telefon mi přijde hodně.

• Citovat
  • Upravit
blabla123
11.8.16 16:09

A to otěhotněla po 3 měsících plánovaně? A pak jsi jí poslal na potrat… :zed:

• Citovat
  • Upravit
11.8.16 16:31

Okolo roku 2025 tě pustí za dobrý chování, lítost je na houbelec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39821
11.8.16 18:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
11.8.16 22:08
@Mrazivý dech píše:
Přemáhám pokušení napsat, abyste všichni skočili do zdi a asi neodolám. Kdo to má číst ty Bulhare?

Prosím neurážej Bulhary, leckterý umí český lépe než zakladatel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
20.1.17 17:44
@FoLLoW3r píše:
Všem moc děkuji za radu :) :) vím že potrat není řešení ale když jsem jí říkal že bychom měly počkat ona mě tvrdila že to spolu nějak zvládneme tak jsem si myslel že asi jo hlavně když je o tolik let starší než jsem já tak asi ví co říká asi ví co má dělat jenže že když jsem komukoliv řekl že budeme mýt dítě tak my každý říkal jestli nejsem blázen že to teď prostě nejde a vše co jsem si myslel se najednou stávalo skutečností a hlavně my každej můj důvod proč to teď nejde potvrdil.To pití alkoholu bylo už od samého začátku co jsme spolu dřív pila ještě víc než po potratu ale zdá se my že se vše vrací zpět do starých kolejí. Přijde my že chce dítě jenom protože už má na to věk ale vůbec si neuvědomuje co vše to obnáší. Nehledě na to že od samého počátku ona má hromadu dluhů po bývalém partnerovy a žijeme tak z jedné výplaty a každý měsíc nevycházíme s penězi. Neříkám že to nejde mýt dítě jen bych rád nežil jako sociál ale jako normální člověk což ona zjevně nevidí. Vím že ten potrat vztahu nějak nepomůže ale jde o to že od začátku je to špatný a vůbec se to nelepší já jen nevím jestli to má vůbec cenu se tu o něco snažit nebo je lepší se na to vykašlat. A ještě jednou se omlouvám za chyby v textu.

Ty nemáš svůj rozum, že ti okolí musí říkat co a jak??? Tak přes svůj nesouhlas jí uděláš miminko, protože ona tě přesvědčila, a pak do tebe ryje okolí, no tak šup, zabijem to a jeto. A když ti ostatní řeknou, skoč z okna, tak to jako uděláš :cert: jestli ty máš 22, spíš 14. Nezlob se na mě, ale že se daří otěhotnět takovým kouskům jak vy dva. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí