První sex a kondom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
12.4.12 19:02
@byron píše:
No představ si že i z velkýho kašpara spadnul a musel být vyloven

jako pri tom nebo po tom co zustal v sobe? Asi kazda mluvime o necem jinem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
12.4.12 19:05
@careynka píše:
jako pri tom nebo po tom co zustal v sobe? Asi kazda mluvime o necem jinem :-)

tvrdej v akci

• Citovat
  • Upravit
19494
12.4.12 19:07
@byron píše:
tvrdej v akci

a muzu se zeptat jak? Nic me nenapada, pokud ma kondom spravny velikosti. Mne se to stalo, kdyz ho mel partner malyho, tak si ho furt musel pridrzovat, protoze mu proste plandal :-) ale jak rikas, ze i s velkym a taky padal? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.4.12 19:07
@byron píše:
tvrdej v akci

No toto 8o 8o 8o A to byl teda Durex, jo? To bych ho fakt šla reklamovat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
12.4.12 19:09
@Gina108 píše:
No toto 8o 8o 8o A to byl teda Durex, jo? To bych ho fakt šla reklamovat. :mrgreen:

nepraskl, spadnul :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.4.12 19:12
@careynka píše:
nepraskl, spadnul :-)

No však i to je výrobní vada, kor když spadnul z velkýho. Pěkně bych jim to tam všechno přinesla ukázat a předvést :mrgreen: Asi byl nějak málo elastickej či co, taky si to nedovedu představit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
12.4.12 19:12
@Gina108 píše:
No však i to je výrobní vada, kor když spadnul z velkýho. Pěkně bych jim to tam všechno přinesla ukázat a předvést :mrgreen: Asi byl nějak málo elastickej či co, taky si to nedovedu představit :nevim:

nebo az moc ze se nepricucl :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.4.12 19:18
@careynka píše:
nebo az moc ze se nepricucl :-D

Jo ještě spíš pro zakladatelku, než pro nás ostatní zkušené pardálice :jazyk: :mrgreen: :
PŘEČTI SI V KLIDU NÁVOD U TOHO KONDOMU, nejlíp dnes a né až při akci :mrgreen: . Ta technika nasazování je fakt důležitá, nesmí tam vzniknout vzduchový bubliny, ty pak zapříčiňují praskání a možná že i to vypadnutí :nevim:
I když přiznávám, že já kdysi dávno jako nezkušený štěně jsem to holt při akci četla :oops: Můj první kluk si nasazoval sám a druhý nebyl tak zkušený - to prostě neuměl, mi to podal a prej „Poraď si.“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
12.4.12 19:19

Pro zakladatelku: My taky pvní sex plánovali, tak si nic nedělej z rýpalek :P Když pár nemá kdykoli k dispozici volný byt a při tom už by si sex přál, tak asi je jasné, že jakmile bude příležitost, vlítne se na to :jazyk: A lepší plánovat a mít připravenou ochranu, než to vlítnout nečekaně ve výtahu a ochranu třeba sebou nemít. Neboj, kondom samozřejmě není stoprocentní, ale pořád je to podle mého názoru ta nejlepší možná ochrana, hlavně pokud tvůj partner už sexuální život vedl před tebou.A pokud si partner dá na sklouznutí pozor, zbývá už jen riziko prasknutí a to není tak velké. Pokud si chcete být jistější, použijte dva. A úplně přinejhorším ten Postinor, no :nevim: Nebo počkejte ten měsíc na hormonální anitkoncepci a zatím na sexík jen trénujte mazlením :mrgreen: Je dobře, že jsi tak zodpovědná, ale nestresuj se tím tolik a raději se už těš na :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
12.4.12 19:20
@Gina108 píše:
Jo ještě spíš pro zakladatelku, než pro nás ostatní zkušené pardálice :jazyk: :mrgreen: :
PŘEČTI SI V KLIDU NÁVOD U TOHO KONDOMU, nejlíp dnes a né až při akci :mrgreen: . Ta technika nasazování je fakt důležitá, nesmí tam vzniknout vzduchový bubliny, ty pak zapříčiňují praskání a možná že i to vypadnutí :nevim:
I když přiznávám, že já kdysi dávno jako nezkušený štěně jsem to holt při akci četla :oops: Můj první kluk si nasazoval sám a druhý nebyl tak zkušený - to prostě neuměl, mi to podal a prej „Poraď si.“ :mrgreen:

my to zkoumaly se segrou jeste davno pred prvnim sexem, tak jsem vedela jak na to, ale praxe je jina, chce to trochu zrucnost, nez to dostanes do ruky, ale u nas si kondom nasazuje chlap a asi to umi :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
12.4.12 19:20

Tak mě praskla před 6 týdny.Za život jsem jí použila asi 10Krát a čekám miminko.Nejde o žert. :D Ale jinak to byla podle mě smůla.Ale už kondomům nevěřím šla bych do jiné antiko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
12.4.12 19:25
@Anonymní píše:
Ahoj,
zítra máme s přítelem první sex.. ALE já se prostě bojím toho, že nám ta šprcka praskne.. Jak by bylo možné to ubezpečit?? Vzít si 2 nebo jak?? :/ Prosím jen SLUŠNÉ komentáře, není to fake a fakt mi na tom záleží.. :/ díky :think:

Jestli se chceš ještě navíc chránit, tak si kup ještě čpky Pharmatex, stojí kolem 220,– Kč, je to antiko, která je nehormonální a jsou bez předpisu. Však zagoogluj a uvidíš. Přeju hezký zážitek :D

• Citovat
  • Upravit
19494
12.4.12 19:26
@kralicinka1 píše:
Tak mě praskla před 6 týdny.Za život jsem jí použila asi 10Krát a čekám miminko.Nejde o žert. :D Ale jinak to byla podle mě smůla.Ale už kondomům nevěřím šla bych do jiné antiko.

gratulace :-) to my se opili a vlitli na to a taky jsem byla prekvapena, ze jsem to nedostala :-D do dneska si nepamatuju jestli se udelal do me nebo ne, ale nic jsme nemeli :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.4.12 19:28
kecáš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@mikitaa píše:
prd uz i paralen byl prekonan!! :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.4.12 19:31
ty jo, tak my chudáci s manželem pečlivě plánujeme každý sex, jinak by s těma našima kazišukama, co je máme v posteli už asi nebylo nikdy nic a to nám ještě dobře půlku naplánovanou překazí, asi dělají někde soudruzi chybu :think:
@careynka píše:
mne to proste prijde vtipny si to naplanovat na konretni den a hodinu, ja to tak nikdy nemela, tak me nenapadlo, ze to tak nekdo proste ma :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí