První sex a kondom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pce
13873
12.4.12 20:13

Teda ženy…vy jste blbky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak jsem to všechno přečetla pobrečela smíchy, ale chudák holka se toho od vás moc nedozvěděla :mrgreen:
Zakladatelko ničeho se neboj…my používali Durexy i Pepína (teda bez vůně,protože bych :poblion: ) a vždycky v pohodě. A pokud máš i přes to strach tak ať ho prostě před výstřikem vytáhne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
12.4.12 20:24
@Pce píše:
Teda ženy…vy jste blbky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak jsem to všechno přečetla pobrečela smíchy, ale chudák holka se toho od vás moc nedozvěděla :mrgreen:
Zakladatelko ničeho se neboj…my používali Durexy i Pepína (teda bez vůně,protože bych :poblion: ) a vždycky v pohodě. A pokud máš i přes to strach tak ať ho prostě před výstřikem vytáhne ;)

Pepína :mrgreen: :mrgreen: jojo jednou jsme pouzili s vuni cokolady,smrdelo to jak spalena guma :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
12.4.12 20:33
@pipiinka píše:
Pepína :mrgreen: :mrgreen: jojo jednou jsme pouzili s vuni cokolady,smrdelo to jak spalena guma :mrgreen: :mrgreen:

tak jste jeli asi moc rychle :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
12.4.12 20:42
@Pce píše:
tak jste jeli asi moc rychle :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to jsem zase neco cetla… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
12.4.12 20:42

Tak z tohodle tecu zase já :-D prej moc rychle :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
12.4.12 21:05

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jo tak proto se manzel u toho zpotil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
12.4.12 21:15

K zakladatelce: zakladatelko na nic nečekej,pokud to oba chcete.HA není taky spolehlivá,tady jsou i o tom různé diskuze.Takže na HA bych asi moc nečekala,podle diskuzí o HA co se tu píše.

• Citovat
  • Upravit
322
13.4.12 10:41

Tak my měli s přítelem opačnej problém, nám kondom nespadl, ale byl nám malej..nechápu, koupila jsem normální primeros a prostě jsme ho nenatáhli.. :nevim: Vzhledem k tomu, že to měl být první sex po porodu, tak mi to dost zkazilo náladu.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.4.12 11:49

Já se tak nasmála…spoustu dětí z Penny :-)) To se vám moc povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
13.4.12 12:47
Zakladatelko - myslím,že se zbytečně bojíš. Při správném použití kondomu by neměl být problém. Já jsem taky poprvé měla s kondomem a bála jsem se i tak, ale dneska vím, že zbytečně. Nechala jsem si pak napsat prášky a brala je dalších asi 5 let a to jsem už strach neměla vůbec.
@Breuovi píše:
K zakladatelce: zakladatelko na nic nečekej,pokud to oba chcete.HA není taky spolehlivá,tady jsou i o tom různé diskuze.Takže na HA bych asi moc nečekala,podle diskuzí o HA co se tu píše.

No :lol: , jak potom čtu něco takového, tak to jsem měla docela odvahu. :lol:

• Citovat
  • Upravit
colafit
13.4.12 17:55

zakladatelko, dej, prosím, vědět, jak to dopadlo. Držím pěsti, ať první sex je dle tvých představ a když nebude, tak si s tím nedělej hlavu. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Pce
13873
14.4.12 18:22

Tak co zakladatelko jak jste to zvládli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.4.12 20:31

Tak to dopadlo toak, že jsem přítelovi řekla, ať ještě koupí ten Pharmatex. Samozřejmě on je takový Brouček a udělal to. Použili jsme obojí, kondom nepraskl akorád jsme měli problém s velikostí kondomu, Pro oba to bylo poprvé takže jsme nevěděli. Naštěstí to Durexky jistily. Ale ty Pepina, co jsme měli jako první mě teda zklamaly no :D Ale byl to skvělý zážitek, jsem za to ráda :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
14.4.12 20:35
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
14.4.12 20:37
  • Citovat