Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Antonie Bolavá píše:
To je provokace? Jestli ne, tak ne, nemůžou. Tři dny po oplodnění určitě ne
Napadla mě ta samá věta ![]()
Ne, 3 dny po oplodnění, resp. 1 den(píšeš že to už trvá 2 dny), fakt nic cítit nemůžeš. jen sugesce.
My jsme meli v ty dny sex, manzel to tam vstriknul. dneska stajna bolest podbrisku a prsou.MS jsem mela 12.12.2014,dalsi cekam az v lednu. dneska mi je nejak divne od zaludku. zadna sugesce to neni, uz dite mam.
@FADA píše:
My jsme meli v ty dny sex, manzel to tam vstriknul. dneska stajna bolest podbrisku a prsou.MS jsem mela 12.12.2014,dalsi cekam az v lednu. dneska mi je nejak divne od zaludku. zadna sugesce to neni, uz dite mam.
No tak jestli víš, že to sugesce není, tak jsi asi těhotná a nevím na co se teda ptáš ![]()
Gratuluji ![]()
Dekuji, ale doufam, jestli je to pravda, tak to snad dobre dopadne.byla jsem v srpnu na kyretazi.ted mame s manzelem mensi manzelskou krizi, tak nevim, jak to veme.neni totiz doma, je u svoji maminky, jak rikal, odpocinout si, promyslet, jak to bude dal.mam strach, ze to nedopadne zase dobre, moje tehotenstvi, napeti doma. malem jsem byla bezdomovec o vanocich, sem to ale nepatri. jinak dekuji za nazory a rady.