Prvotní příznaky těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25199
28.12.14 22:03
@Antonie Bolavá píše:
To je provokace? Jestli ne, tak ne, nemůžou. Tři dny po oplodnění určitě ne

Napadla mě ta samá věta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
28.12.14 22:56

Ne, 3 dny po oplodnění, resp. 1 den(píšeš že to už trvá 2 dny), fakt nic cítit nemůžeš. jen sugesce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
29.12.14 10:57

My jsme meli v ty dny sex, manzel to tam vstriknul. dneska stajna bolest podbrisku a prsou.MS jsem mela 12.12.2014,dalsi cekam az v lednu. dneska mi je nejak divne od zaludku. zadna sugesce to neni, uz dite mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
29.12.14 12:03
@FADA píše:
My jsme meli v ty dny sex, manzel to tam vstriknul. dneska stajna bolest podbrisku a prsou.MS jsem mela 12.12.2014,dalsi cekam az v lednu. dneska mi je nejak divne od zaludku. zadna sugesce to neni, uz dite mam.

No tak jestli víš, že to sugesce není, tak jsi asi těhotná a nevím na co se teda ptáš :nevim:
Gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
29.12.14 18:15

Dekuji, ale doufam, jestli je to pravda, tak to snad dobre dopadne.byla jsem v srpnu na kyretazi.ted mame s manzelem mensi manzelskou krizi, tak nevim, jak to veme.neni totiz doma, je u svoji maminky, jak rikal, odpocinout si, promyslet, jak to bude dal.mam strach, ze to nedopadne zase dobre, moje tehotenstvi, napeti doma. malem jsem byla bezdomovec o vanocich, sem to ale nepatri. jinak dekuji za nazory a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí