Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Měla jsem ovulaci 25.12.2014,to jsme se s manželem zrovna tulili, pak jsme se tulili ještě 22.12,23.12.2014.Už 2 dny mě bolí podbřišek a hrozně obě prsa. Mohou to být známky těhotenství. Díky za rady a názory.
Můžou a nemusí. Počkej do MS a udělej si test.
Btw většinou je potřeba k otěhotnéní sex, tulení nestačí ![]()
To je provokace? Jestli ne, tak ne, nemůžou. Tři dny po oplodnění určitě ne
@geilens píše:
Btw většinou je potřeba k otěhotnéní sex, tulení nestačí
@FADA Velice nepravděpodobné. Za ty 4 dny se vajíčko ještě neuhnízdilo, takže se ani nemohl začít tvřit HCG, který má ty „těhotenské příznaky“ na svědomí.
To nikdy neni jiste, jedna zena ma priznaky druha neciti nic, jedne je blbe, druhe ne…to urci az tehotensky test. A nepozoruj se tak! Co az budes tehotna a nekde Te pichne?
Fakt někdo dospělý napíše, že se s manželem tulili a očekává, že z toho otěhotní?
My se „tulili“ 14.12 (2013) a 24.12. jsem to nedostala. Prvni priznaky byly v pulce ledna, po potvrzeni tehotenstvi.
@hanka.br. Ale jó otěhotní, to je emiminovský Murphyho zákon
Už jenom proto abychom se mohly těšit z dalších obdobných diskusí ![]()
Rozhodne z tuleni neotehotnite, na to je potreba sex. U prvniho tehotenstvi jsem nic nepoznala, u druheho jsem byla doslova nervove labilni ![]()
Ahoj holky, měla bych taky dotaz. Ovulace byla 17.12. (na 100% ji poznám silnými bolestmi), 16.12. jsme měli sex a menstruaci čekám 31.12. Asi dva dny mám zase bolení v pravém podbřišku, od dnesniho rána svědění prsou a teď i mezi prsy. Břicho nafouklé a divný chutě a “smrady“. Testovat nechci protože doteď byly testy negativní. poslední test byl na Štědrý den. Co myslíte, je to nadějný? ![]()
@glasička píše:
Ahoj holky, měla bych taky dotaz. Ovulace byla 17.12. (na 100% ji poznám silnými bolestmi), 16.12. jsme měli sex a menstruaci čekám 31.12. Asi dva dny mám zase bolení v pravém podbřišku, od dnesniho rána svědění prsou a teď i mezi prsy. Břicho nafouklé a divný chutě a “smrady“. Testovat nechci protože doteď byly testy negativní. poslední test byl na Štědrý den. Co myslíte, je to nadějný?
Jestli byl sex den před ovulací, tak to nadějný je. Ale to je tak všechno, co se o tom dá teď říct. Musíš vydržet
@glasička nam se mimco „podarilo“ 7 dni pred ovulaci, takze mozne je uz fakt vsechno