Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ppaja píše:
jeste jsem chtela dodat, ze to ma take souvislost s tim, jak se nam uz nedari rok, pac kdyz je treba par dni nadeje, ze se to povedlo a ms se opozdi, tak je to ten nejkrasnejsi vztah, ale to je jen tech par dnu, pak sem zase smutna, nervozni a takhle porad dokola. asi bych fakt potrebovala psychouse, aby mi predepsal nejaky antidepresiva, nebo se z toho zblaznim
Tak antidepresiva bych do toho nemotala, to vám to může akorát ještě zkomplikovat. Ale něco dělat by to chtělo, dostali jste se do nějakého začarovaného kruhu a máte pocit, že vás z něj vyvede jen dítě. To není zrovna super
. Toho psychouše můžeš zkusit a vybereš-li dobře, může pomoct. No a co takhle zkusit nějaké změny v životě? Nějakou cestu, novou práci, prostě věnovat se nečemu z čeho bys měla radost (i tvůj drahý) a nelpět tolik na tom oplodňování..
.
Podívej, ty to strašně řešíš a zrovna máš chlapa, který nepatří mezi těch pár výjimek, co to taky prožívají/řeší. Tak ho toho ušetři…
Já jsem třeba BT měřila, ale chlapovi jsem to pod nos necpala (tedy po 3 cyklech, než mi došlo, že u nás to probírat a dělat „na povel nepůjde“
). Když se zeptal, řekla jsem, ale jinak nic. Dělala jsem i ovu testy, dělala jsem i těhu testy, ale chlapovi jsem nehlásila, že mám/nemám zpoždění atd. Když se sám zeptal/podivil: „Ty máš MS?“, tak jsem řekla, že jo, ale necpala jsem mu to do hlavy. Časem to chlapovi samozřejmě došlo a když jsem najednou měla zájem o sex/resp. s ním souhlasila, hlava nebolala, tak se mě ptával: „Že ty máš ovulaci?“
A já na to: „Proč myslíš? Já mám na tebe chuť…“
Věděli jsme samozřejmě svoje, ale nemluvili o tom, že vyrábíme děti… Nechat aspoň to zdání spontánnosti, živelnosti, nevázanosti… ![]()
Kakika píše:ppalea píše:Jen pro upřesnění, já slovo buzna nepoužila
kakika … a ver mi ze „buzna“ neni.....Takze ty silná slova bych trochu krotila…Nejsem si vědoma, že bych tedy použila jakákoliv silná slova, ale v pohodě
Kakika tak to se omlouvam, asi jsem se psatne podivala, mela jsem za to ze si to byla ty, tak to patrilo tomu kdo to psal..
![]()
Ahoj, nedaří se nám trošku delší dobu otěhotnět a sex máme na povel na vyvolanou ovulaci práškama. Naposled dokonce řekl můj manžel doktorovi z CAR, že už ho to fakt nebaví. Tak jsme se tomu všichni zasmáli a naplánovali další prášky… ![]()
Vy tohle nemusíte řešit, tak ho ovulací netrap a když ji budeš mít, tak ho jen sveď jako že nic
Je to tak pro něj lepší.
tak ja zrovna ted nastupuju do nove prace a to jedine me snad jeste drzi nad vodou. jinak bych se z toho zblaznila. ted sme se „dohodli“, ze ten car na podzim zrusime, ze se budeme snazit (podle nej) takhle dalsi rok, takze dalsi zbytecnej rok ![]()