Prý si za to můžu sama...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1260
15.3.22 18:54
@Anonymní píše:
Ano, to jsem psala. Ona to zkouší dál. Pořád tím ohání a nedá pokoj. Mám takové tušení, že jí zavádí její kámošky. Pro ty by se rozdala, aby o ně nepřišla. Je na ně nezdravě závislá. Jednou měla chlapa a kámošky ji navedli, aby ho opustila jen tak a ona to udělala. Přitom problém žádný ve vztahu neměli a její ex byl príma chlap. A to s tím soudem to má také po kámoškách. Co kámošky řeknou, to je jí svaté. Kdyby řekli, ať skočí z okna tak určitě skočí.

Holt i takové jsou „babičky“. Nic s tím neuděláš, možná je i taková doba. Prarodiče se snaží být za lepší před kamarády, ale jinak se o vnoučata nezajímají. Moje tchýně se též nezajímá, beru to, není to její povinnost.
Teď naposledy byl za ní manžel, dala mu tisíc korun, ať je pošleme na nadační fond na Ukrajinu a pošleme ji potvrzení o platbě. Peníze jsem odeslala, poslala screenshot obrazovky i email o platbě. Screenshot si nastavila jako profilovou fotku, poslala to všem příbuzným a známým a teď mi napsala, že si to rozmyslela a chce peníze zpět. :zed: Jsem naštvaná. :poblion: Nemám slov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
15.3.22 19:17
@nuklear90 píše:
Holt i takové jsou „babičky“. Nic s tím neuděláš, možná je i taková doba. Prarodiče se snaží být za lepší před kamarády, ale jinak se o vnoučata nezajímají. Moje tchýně se též nezajímá, beru to, není to její povinnost.
Teď naposledy byl za ní manžel, dala mu tisíc korun, ať je pošleme na nadační fond na Ukrajinu a pošleme ji potvrzení o platbě. Peníze jsem odeslala, poslala screenshot obrazovky i email o platbě. Screenshot si nastavila jako profilovou fotku, poslala to všem příbuzným a známým a teď mi napsala, že si to rozmyslela a chce peníze zpět. :zed: Jsem naštvaná. :poblion: Nemám slov.

Tý jo! Tak ta je krutá! :zed: 😆
Jí pošli kontakt na ten fond, ať tam cinkne 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11092
15.3.22 19:27
@aleaa píše:
Tý jo! Tak ta je krutá! :zed: 😆
Jí pošli kontakt na ten fond, ať tam cinkne 🤣

:mrgreen: chtěla bych být tak vtipná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
15.3.22 20:54

Která vysoká škola se ukončuje bakalářkou? :think:
Ale o to nejde. Je to smutné, že babička neplní roli babičky, ale málo platné, rodiče jste vy, a pokud nezvládáš, má se nějak zařídit pan manžel.
A neboj se, každé těžké období jednou skončí, zvládnete to.
Hlavně musíte být proti tchyni oba dva. A samozřejmě ji domů pouštět nemusíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
15.3.22 20:57
@nuklear90 píše:
Screenshot si nastavila jako profilovou fotku, poslala to všem příbuzným a známým a teď mi napsala, že si to rozmyslela a chce peníze zpět. :zed: Jsem naštvaná. :poblion: Nemám slov.
:D :D :D
Omlouvám se, dost mě ta formulace rozesmála. :D
Napiš jí prostě, že to vrátit nejde. :nevim: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
15.3.22 21:09
@Uslava píše:
Proč nemáš peníze, když je muž kamioňák a je pořád pryč. Oni ho neplatí? Tchyni vypusť. K ničemu ti není.

tak to mně také zarazilo 8o
zakladatelko, když vás manžel kamioňák není schopný uživit, ty musíš roznášet tisk a bydlíte pod úroveň, tak ať se na to vyprdne a jde do normální práce, kdy večer přijde domů a pomůže ti s malým,
nějak to ale fakt nechápu - buď v tom musí být dluhy nebo manžel je gambler, kamioňák, který není schopen uživit ženu s jedním dítětem na mateřské, je nějak mimo mé chápání??? 8o

• a co se týká tchýně, tu úplně odstřihni z vašeho života - je to toxická žena a zřejmě nikdy lepší nebude
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
15.3.22 21:20
@Cimada píše: :D :D :D
Omlouvám se, dost mě ta formulace rozesmála. :D
Napiš jí prostě, že to vrátit nejde. :nevim: :D

Jsem strašně hloupá. Babka v 65 letech umí na tabletu jak nic. Má fcb i instagram (ten nemám ani já). A já jí skočím na to, že neumí poslat dárcovskou SMS. :zed:

Jelikož si myslím, že mě stejně pomluví, kde se dá. Tak jsem ji napsala, že je mi líto, že chce vrátit dar, ale že jsem ho již před týdnem odeslala a platbu má potvrzenou v emailu i na messengeru a vrátit dar již nelze. Že už nic nemusí kupovat mně k svátku a synovi k narozeninám (stejně by nic nekoupila) svátek jsem již měla a minulý rok se na synovi narozeniny neukázala. Takže pokud by chtěla SMS přeposílat, tak bude vypadat ona jak… ;)

Člověk aby si dával pozor i na rodinu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
16.3.22 18:55
@nuklear90 píše:
Jsem strašně hloupá. Babka v 65 letech umí na tabletu jak nic. Má fcb i instagram (ten nemám ani já). A já jí skočím na to, že neumí poslat dárcovskou SMS. :zed:
:D :D
Díky za pobavení. :D
Jojo, jsou tchyně různé… ;-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.3.22 19:08
@Anonymní píše:
Mě jen mrzí ten její minimální zájem o vnouče. Jen kvůli kámoškám. A po mým chlapovi pak chce, aby ji dělal taxikáře zadarmo, nakoupil ji zadarmo. A to nákup tchýně má více jak 2000Kc. To bychom finančně nevyšli. Aby tchýni platil můj muž nákupy. Aby jí i vymaloval byt, koupil barvu apod, že ona to platit nechce, protože on je její syn tak musí, nám bylo řečeno. Že když jede do dalšího města za kámoškou vlakem na kávičku do kavárny, tak když poručí, musí můj muž pro ni přijet. A další město kam tchyne jezdí je 20 km od našeho bydliště. Takže 20 km tam a zpátky 20 km. Jednou v noci v 1 ráno volala ze zábavy v tom městě, aby pro ni můj muž okamžitě přijel. Snad si nebude platit taxi. Atd.. Atd… je toho víc. Vždy ji můj muž řekne ne. A ona se víc rozčiluje, že on musí, že je to jeho povinnost. Tchýně je zdravá, aktivní žena, chodí do práce. Ridicsky průkaz má. Auto si může kdykoliv půjčit od sousedky. Není nemocná fyzicky. Možná psychicky. Nikdy taková nebyla, jen od té doby, co je na světě její vnouček.

V jednu by mě nikdo nevzbudil a nikam bych bez předchozí domluvy nejela. Když je tvůj muž truhlík a jede, zkusí to zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
16.3.22 19:19
@Cimada píše:
Která vysoká škola se ukončuje bakalářkou? :think:
Ale o to nejde. Je to smutné, že babička neplní roli babičky, ale málo platné, rodiče jste vy, a pokud nezvládáš, má se nějak zařídit pan manžel.
A neboj se, každé těžké období jednou skončí, zvládnete to.
Hlavně musíte být proti tchyni oba dva. A samozřejmě ji domů pouštět nemusíte.

to je joke, ne? to snad kazdy, alespon kapku gramotny clovek, vi, ktera VS obhajobou bakalarske prace :zed: zkus pouzit strycka googla…

autorko, za mne bych jela, nez napises bakalarku, k Vasim, manzel je pres tyden pryc. Tak, pokud je soudny, by mu to nemelo vadit a na vikend, kdyz mamka bude ochotna pohlidat, se muzes vypravit za muzem sama :-))) urco to uvita :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
16.3.22 19:56
@markytka3 píše:
to je joke, ne? to snad kazdy, alespon kapku gramotny clovek, vi, ktera VS obhajobou bakalarske prace :zed: zkus pouzit strycka googla…

Měla jsem za to, že se VŠ ukončuje diplomovou prací. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
16.3.22 20:34
@Cimada píše:
Měla jsem za to, že se VŠ ukončuje diplomovou prací. ;)

Na magisterskem studiu ano. Na bakalarskem je prace bakalarska. Vetsinou na 3 roky studia. Po ukonceni muzes pokracovat v navazujicim magisterskem studiu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11092
16.3.22 22:54
@Cimada píše:
Měla jsem za to, že se VŠ ukončuje diplomovou prací. ;)

Jakože ten kdo má titul Bc. nemá VŠ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
18.3.22 15:02
@Trojlístek píše:
Jakože ten kdo má titul Bc. nemá VŠ?

Jako oficiálně asi má. Ale třeba já jsem ohledně toho dost rozpačitá, oslovení „pane bakaláři” mi nejde přes pusu, mám pocit, že si o mně ten člověk pomyslí, že se mu tím vysmívám, že nemá normální titul jako všichni ostatní 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
18.3.22 15:47
@Andante píše:
Jako oficiálně asi má. Ale třeba já jsem ohledně toho dost rozpačitá, oslovení „pane bakaláři” mi nejde přes pusu, mám pocit, že si o mně ten člověk pomyslí, že se mu tím vysmívám, že nemá normální titul jako všichni ostatní 🤦‍♀️

Tyjo to mě nikdy nenapadlo, že by se takhle dalo oslovovat. A u holek co? Paní bakalářko? :mrgreen: Možná už je na čase, abysme s těma titulama přestali furt mávat, jiný řešení nevidím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová