Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechodím, ale mám pohled z druhé strany - někdo se na to ptá přímo, někdo se jen zeptá, jestli je všechno v pořádku, jak se pacientovi daří apod. Je to proto, že psychiatr se snaží najít léky, které pacientovi sednou, tak ho zajímá, jestli na něj ty, které právě má, nemají účinky, které by mu znepříjemňovaly život.
AD mají jako nežádoucí ucinek mj. snížení sexuálního apetitu. Takže otázka je urcite na místě.
@vokishka píše:
Nebylo to tu nedávno?
Nevím, já jsem tu tohle ještě nepsala ![]()
Me se pta vzdy jen: tak co?
Ale tyhle dotazy jsou bezne, obzvlast pri zacatku lecby. Bud rada, ze se doktor stara.
@Emimin7 píše:
Me se pta vzdy jen: tak co?Ale tyhle dotazy jsou bezne, obzvlast pri zacatku lecby. Bud rada, ze se doktor stara.
Já se léčim už rok a ptá se mě pokaždé ![]()
Ano, ptala se mě cca tři měsíce po užívání AD, pak ještě jednou po šesti měsících a pak už jen, abych ji řekla jakékoliv změny.
@Anonymní píše:
Já se léčim už rok a ptá se mě pokaždé
Aha, tak to je zvláštní. Možná chce zjistit, jestli jsi volná pro domácí, postelovou terapii. ![]()
@Emimin7 píše:
Aha, tak to je zvláštní. Možná chce zjistit, jestli jsi volná pro domácí, postelovou terapii.
Ale kuš! ![]()
Ahoj.Vy co jste k němu někdy chodily nebo chodíte: ptá se vás, jestli vám AD snížují chuť na sex???