Puberťačka nás nachytala při sexu.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
395
4.4.19 20:35
@divine woman píše:
@J.O.V A když to děláš sama, tak je to taky hnus? :mrgreen:

Ne to je supr,ale prostě děti rodiče vidět nemaj,na to si dáváme fakt pozor. Zamknem se a basta a na klíčovou dírku si dávám pozor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
4.4.19 20:36
@J.O.V píše:
Já načapala rodiče v pubertě,něco jsem potřebovala a když táta nevylejzal z pokoje a bylo zamčeno,koukala jsem klíčovou dírkou a viděla to co vidět jsem nemela. 69 bylo mi z toho fakt zle,byl to hnus. Asi tak. Proste asi by se to nemělo stávat.

A ty to neděláš :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
4.4.19 20:36
@Luliiiiiiii píše:
Rozhodně bych to s ní neprobírala. Já měla opačný problém mě nachytala mamka a jsem ráda, že to prostě přešla mlčením. :mrgreen:

Me tata, nekolikrat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
4.4.19 20:37
@Šarlota4 píše:
Tvl v pripade rodicu je ta fakt ekl :poblion: nedivim se, ze ti bylo zle. Ja videla jen staryho dobryho misionare, diky bohu :roll: pritom 69 super :palec: :lol:

Noo vím že jsem z toho byla fakt opařena,nechtěla jsem dávat rodičům ani pusu,když jsem viděla co dělaj a co máj v puse :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
4.4.19 20:38
@ivašot. píše:

Já se dětem neukazuju to je rozdíl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
4.4.19 20:39
@J.O.V píše:
Noo vím že jsem z toho byla fakt opařena,nechtěla jsem dávat rodičům ani pusu,když jsem viděla co dělaj a co máj v puse :poblion:

a vlastním dětem pusu dáváš, když víš, co si měla v puse?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
4.4.19 20:39

Pokuď neproběhla žádná sexuální osvěta bude lepší ji vysvětlit, že se jednalo sice o poněkud bizární aktivitu z pohledu pubertální dívky, která ovšem nemá dopad na psychický rozvoj nečekaných komplikací při nechtěném otěhotnění jednoho účastníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
4.4.19 20:40

@J.O.V oni se ti taky neukazovali, tvůj problém že šmírujes klíčovou dírkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Já „nachytala" rodiče ve dvanácti … Spali jsme všichni v jedné místnosti … ( Měli jsme a máme do teď problematický vztah s rodiči) přešli jsme to pár týdny mlčení… Mě o několik let později načapala babička… Jen to řekla našim ale chovala se úplně normálně :)

• Citovat
  • Upravit
15436
@J.O.V píše:
Já se dětem neukazuju to je rozdíl :lol:

oni se ti taky neukazovali, to ty si koukala klíčovou dírkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
4.4.19 20:41
@ivašot. píše:
a vlastním dětem pusu dáváš, když víš, co si měla v puse?

Jak jsem psala už já se dětem neukazuju co delam,to zůstává za zavřenýma dveřma. A to že si to rodiče neuhlídaj ,je jejich boj a chyba. Mě z toho bylo zle a ta představa mi není příjemná ani teď. Tak to prostě je!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
4.4.19 20:43
@ivašot. píše:
oni se ti taky neukazovali, to ty si koukala klíčovou dírkou [/citac
A? Tak ji přece zakryju ne,když je postel hned naproti :nevim: já
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.4.19 20:44

Já naše načapala v 15. Paradoxně den po tom, co jsem přišla o panenství. No máma z toho byla hotová víc než já. Později mi to i sama řekla.

• Citovat
  • Upravit
21593
4.4.19 20:47
@ivašot. píše:

ja ne napriklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
4.4.19 20:47
@J.O.V píše:
Jak jsem psala už já se dětem neukazuju co delam,to zůstává za zavřenýma dveřma. A to že si to rodiče neuhlídaj ,je jejich boj a chyba. Mě z toho bylo zle a ta představa mi není příjemná ani teď. Tak to prostě je!

Rodiče byli za zavřenými dveřmi, dokonce zamčenými. Tvoje chyba, že šmíruješ přes klíčovou dírku. Co jsi jako čekala? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí