Pudink

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
6.4.14 20:35
@LaraA píše:
Ja pudink jeden cas taky milovala :) co zkusit zakamuflovat neco vyzivnejsiho? Ja takhle micham do kase najemno nastrouhana jablka - syn ovoce samotne neji, ale po kasi se muze utlouct (je mu 3.5)

tak ona naštěstí ovoce jí syrové, celkem i zeleninu. Jen její jídelní skladba je pudink, ovoce, nějaký oběd, ideálně suchá rýže s mrkví, ovoce a pudink, pudink, pudink. Dřív jedla jogurty a kaše, teď jen pudink.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
6.4.14 20:42

Moje baby nejaký čas nechceli ani kašu ani puding…ale teraz som len tak skúsila urobiť čokoládový a veľa mandaríniek a zrazu chcú každý deň :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
6.4.14 20:43
@terinka4444 píše:
tak ona naštěstí ovoce jí syrové, celkem i zeleninu. Jen její jídelní skladba je pudink, ovoce, nějaký oběd, ideálně suchá rýže s mrkví, ovoce a pudink, pudink, pudink. Dřív jedla jogurty a kaše, teď jen pudink.

tak to neni tak strasny, ja to pochopila tak, ze ji pudink k snidani, svacine, obedu i veceri :p
mimochodem, tuhle jsem do pudinku primichala tvaroh, (pudink z litru + vanicka tvarohu).
Starsi je vybiravy, pomohla skolka, tam sni to, co doma ani nahodou. Dal se mi osvedcilo nechat ho privonet si, po tom, co parkrat jen privonel mu davam jen liznout (treba oliznout okurku, aby pochoil, ze ta chut neni zadny hnus), treba 5-10× si lizne (v ruzne dny), pak si treba do neceho noveho kousne…
taky pomaha, kdyz mi pomaha varit, to basti mnohem lip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.4.14 20:56

Mrně teď ještě navíc má období kdy jen sama sama sama, neexistuje, abych já nabrala lžičkou nebo jí přikrmila, jen sama sama, takže toho sní ještě míň, než obvykle. Ty jo, je to tuhý boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
6.4.14 21:01

To jí přejde, klidně bych do dávala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
6.4.14 21:01
@terinka4444 píše:
Mrně teď ještě navíc má období kdy jen sama sama sama, neexistuje, abych já nabrala lžičkou nebo jí přikrmila, jen sama sama, takže toho sní ještě míň, než obvykle. Ty jo, je to tuhý boj.
:) neboj, chytre knihy tvrdi, ze pokud dite v roce nebo ve 2 zacne jist min, je to normalni, protoze se relativni tempo rustu snizuje, takze decko nepotrebuje uz takova kvanta jidla :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.4.14 21:06

Dík :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
6.4.14 21:10

Taky ujíždíme, nesladím-až do misky pokapu agave nebo medem, míchám s tvarohem. U nás se ji denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
6.4.14 21:23

Tak uplne super basta to neni, ale zase kdyz ji malo, tak bych byla rada, ze sni aspon to. Urcite to bude jen takove prechodne obdobi. Ja bych ji ho delala a netrap se tim :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí