Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud nezaplatil škodu a ještě spáchal další TČ, tak si spíš sednout půjde. Naklusala bych k právníkovi a zkusila to nějak pořešit.
@lebambule píše:
No právě, každá to máme jinak. Ja bych ho nechtěla, ona ho chce. S tím ja teda problém nemám, problém má ona. Ale měla otázku a hned dostala čočku, jaká je to nemožná ludra. Typicky tady.Jen jsem se jí chtěla zastat…
tím, že o ostatních napíšeš, jaké jsou to světice, aha
to je jak na pískovišti ![]()
@lebambule to není čočka, jaká je nemožná ludra. To jsou dobře míněné rady pro holku, která si chce dobrovolně zničit život a řítí se do propasti
@lebambule nepotřebuješ být světice, stačí ti selský rozum, aby ti bylo jasné, že s tímhle člověkem spojí svůj život jen blázen…kdyby mi tohle přitáhla dcera domů, tak jí vydědím…
@Keyllah píše:
tím, že o ostatních napíšeš, jaké jsou to světice, ahato je jak na pískovišti
Tak nebuď vztahovacna
Když je podle vas normální ji tady rozebrat na atomy, proč ja bych nemohla poznamenat, ze je to tady sama světice? Pisecek z toho teda já rozhodně nedělám, peace!
@Monchichik píše:
@lebambule nepotřebuješ být světice, stačí ti selský rozum, aby ti bylo jasné, že s tímhle člověkem spojí svůj život jen blázen…kdyby mi tohle přitáhla dcera domů, tak jí vydědím…
asi tak
@Keyllah píše:
ještě mě napadá, že se i budou koukat, kolik záznamů má v RT a jestli dřív už byl někdy na PP? máš představu kolikrát už byl předtím odsouzen?
Za nic jiného nebyl dříve trestaný a jiný zápis v RT nemá.
@stinga píše:
@lebambule to není čočka, jaká je nemožná ludra. To jsou dobře míněné rady pro holku, která si chce dobrovolně zničit život a řítí se do propasti
Ok, ale ona se na to neptala. Podívej se na první odpověď. Jaká přesně je tam rada? Mě tyhle dohady fakt neba. Jen mi vadi, když se na někom páchá dobro. Myslet to můžete jakkoliv dobře, ale když se vas na to nepta, tak moc nechapu, proč ji radite… Snad sr asi shodnem, ze zařídit si život bude muset sama a ani si nemyslím, ze jeji celoživotní sen byl nabalit si kriminalnika, stejne jako ze když ma někdo za sebou basu, asi nebude etalon slušnosti. Na mě ona působí docela chytře, stokrát se můžu divit a nechapat, ale kdo jsem ja, abych ji tady okrikovala, ze snad proboha spolu nemají deti!? To si fakt potom připadáte nějak líp?
@stinga píše:
asi tak
No tak ji vydedis! Jak konkretne si myslíš, ze tohle pomůže tazatelce, která řeší něco úplně jinyho?
Jako největší problém bych asi viděla v té práci, každému soudci bude jasné, že v současné době nikdo za ani ne 10 tisíc pracovat nebude, jde vlastně o podvodné jednání, a vzhledem k tomu, že nemá splaceno, tak to vypadá fakt prapodivně. Radím investovat do právníka, a hlavně nikde moc nevyzdvihovat, že k porušení podmínky došlo „až“ 14 dnů před jejím koncem. Známému se stalo něco podobného, a u soudu mu řekli, že je vidět, že se snažil sekat latinu jen dokud musel, a myslel si, že už si zase může vyskakovat, takže mu to, že podmínku porušil až v jejím závěru mu vlastně přitížilo (u něj šlo dokonce o méně než týden). A soudce ho poslal zpátky do tepláků. Prosím anonym, nepíšu o sobě.
@lebambule píše:
Ok, ale ona se na to neptala. Podívej se na první odpověď. Jaká přesně je tam rada? Mě tyhle dohady fakt neba. Jen mi vadi, když se na někom páchá dobro. Myslet to můžete jakkoliv dobře, ale když se vas na to nepta, tak moc nechapu, proč ji radite… Snad sr asi shodnem, ze zařídit si život bude muset sama a ani si nemyslím, ze jeji celoživotní sen byl nabalit si kriminalnika, stejne jako ze když ma někdo za sebou basu, asi nebude etalon slušnosti. Na mě ona působí docela chytře, stokrát se můžu divit a nechapat, ale kdo jsem ja, abych ji tady okrikovala, ze snad proboha spolu nemají deti!? To si fakt potom připadáte nějak líp?
Sama jsem dřív takové lidi, jako jsem teď já, odsuzovala… ale staly se mi v životě takové věci… měla jsem trápení s bývalým.. a tenhle se zrovna objevil v tu chvíli, kdy jsem někoho potřebovala. On je jinak na mě hodný, stará se, abychom se měli.. akorát má škraloub z minulosti, který si svou blbostí zhoršil. Moralizující řeči mi nepomohou, a vždy říkám, ze pokud s nim nemám hypotéku, nebo dítě, můžu mu kdykoli říct ahoj… jinak děkuji za zastání.
@lebambule jí asi nijak, to byl komentář pro tebe ohledně toho, že jsme tady světice…
@lebambule píše:
No tak ji vydedis! Jak konkretne si myslíš, ze tohle pomůže tazatelce, která řeší něco úplně jinyho?
třeba, že se jí radí, ať to neřeší a vztah s recidivujícím kriminálníkem ukončí
@lebambule píše:
Na druhou stranu je to diskuze, ne bezplatna pravni poradna. Pokud chci radu, musim byt ochotna prijmout i ten plevel.
@Anonymní píše:
Jako největší problém bych asi viděla v té práci, každému soudci bude jasné, že v současné době nikdo za ani ne 10 tisíc pracovat nebude, jde vlastně o podvodné jednání, a vzhledem k tomu, že nemá splaceno, tak to vypadá fakt prapodivně. Radím investovat do právníka, a hlavně nikde moc nevyzdvihovat, že k porušení podmínky došlo „až“ 14 dnů před jejím koncem. Známému se stalo něco podobného, a u soudu mu řekli, že je vidět, že se snažil sekat latinu jen dokud musel, a myslel si, že už si zase může vyskakovat, takže mu to, že podmínku porušil až v jejím závěru mu vlastně přitížilo (u něj šlo dokonce o méně než týden). A soudce ho poslal zpátky do tepláků. Prosím anonym, nepíšu o sobě.
O jaké trestné činy prosím šlo?