Půjde přítel do vězení ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41283
30.10.19 11:42
@Anonymní píše: škodu uhrazenou má

tu z toho ublížení na zdraví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41283
30.10.19 11:43
@Anonymní píše:
Tak prý nemá uhrazené vše, ale část ano. Škodu na majetku uhrazenou celou.

takže nemá. Tak ať to obratem uhradí pokud nechce do tepláků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
30.10.19 11:51

Jako, že roky práce načerno přijdou vniveč? Vždyť kvůli tomu aby to nemusel hradit to celou dobu dělal. To je teda dilema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
30.10.19 12:07

Strasne slusnej pan, kdyz nekoho prizabije a neni schopny mu uhradit ujmu na zdravi.Tobe to neprijde ani trochu zvlastni? Nebo ho omlouvas tim, ze bral drogy? Delal vyhazovace? Ptedpokladam, ze i dealoval. A ze ho nastve soud, opravnene urcite, tak jde a kope do auta :roll:?Zodpovedny v podmince nici statni majetek, nebo co to rozbil za desku? Dela nacerno? Otevri oci, proboha. Jestli ses tedy tak vzdelana, delas i vejsku, zamysli se, do ceho se ritis. A reci, ze kdyz s nim nemas zavazky, tak mu muzes kdykoli rict,,ahoj,,?To vykladas jen jak zobani pro slepice. Holka nestastna…myslim, ze to rekla Barbl a souhlasim s ni, ze vypadas spis jak jedna z zen z,,Vymeny manzelek,,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76940
30.10.19 12:11
@cincula píše:
Jako, že roky práce načerno přijdou vniveč? Vždyť kvůli tomu aby to nemusel hradit to celou dobu dělal. To je teda dilema.

no - úplný chudáček to je, neměly bychom se tady na něho složit a uhradit mu to? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
30.10.19 12:35
@stinga píše:
no - úplný chudáček to je, neměly bychom se tady na něho složit a uhradit mu to? :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
30.10.19 12:35
@stinga píše:
no - úplný chudáček to je, neměly bychom se tady na něho složit a uhradit mu to? :mrgreen:

Crowdfunding na trestance :lol:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.19 12:37
@Anonymní píše:
Díky za normální nemoralizující odpověď. Mám právě strach, jak to dopadne. To, co udělal, nebudu tady řešit, kvůli tomu jsem to nepsala 8o
A tvůj přítel měl právníka přiděléného nebo jak to probíhá? On dostal předvolání a teprv tam půjde a to může čekat hned rozhodnutí nebo jak to probíhá, prosím? Může on nějak ovlivnit to, jak to dopadne. Bohužel dělá načerno kvůli dluhům. Je mi jasné, že polehčující okolnost to fakt není. A chytré řeči si nechte, samozřejmě mě za něj rodiče neplácají po zádech, ale to tu neřeším.

Ne právníka si vyloženě vyhledal a zaplatil, dbal na zkušenosti druhých a právník byl fakt hlava. Ten mu řekl jak má postupovat, co u soudu říkat, jak reagovat atd. celej ten jeho případ prošel a nějak vyhodnotil, šance měl ale malé, byla to už nekolikata podmínka. Připravil ho na soud a byl tam s nim. Určitě necekat a řešit co nejdřív. Bohužel tyto služby jsou dost drahé, taky nás to pak dostalo do finančních problému, ale když si má člověk vybrat jestli kriminál nebo svoboda, peníze nehrají roly. A navíc na svobodě pak muže aspoň platit a splácet dluhy lépe než v chládku. Taky mě musel s dítětem zaopatřit, mam jen jeho a ač měl problému z minulosti co jsem ani nevěděla, nechtela bych to jinak. Tvůj přítel mi dost připomíná toho mého, kazdej má možnost se změnit, a lidi se mění i k lepšímu. Ne vždy ale tu šanci dostat muže. Co se týká peněz na černo, pokud ho někdo nepraskne, neřeší se to. Měl by ale mít alespoň nějakou práci, příjem, který je dolozitelny. Držím pěsti :hug:

• Citovat
  • Upravit
2045
30.10.19 12:38

@ontarova.stara
Však ublížení na zdraví je jen taková lehká kriminalita, kdo doma nemá muže, který byl za to trestany, že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33843
30.10.19 12:43
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi to trapné, proto anonymně, ale ráda bych se zeptala, zda máte některá zkušenost. Přítel před skoro 9 lety seděl za ublížení na zdraví, po polovině trestu byl na 6 letou podmínku propuštěn a dva týdny před koncem podmínky zničil desku na budově. Škodu uhradil, dostal prospěšné práce, které plní a bude mít soud, který bude projednávat jeho nástup zpět do vězení. Myslíte, že je šance, že mu jen prodlouží podmínku, když udělal něco jiného, než za co seděl? :( mám z toho strach, nevím, co bych dělala sama, protože bych zcela jistě měla existenční problémy :(

Nechci tě děsit, ale možná by bylo lepší, hlavně pro tebe, kdyby sedět šel. On to asi žádný svatoušek nebude viď? Pokud v podmínce něco vyvedl, tak ase tomu asi nevyhne. Člověk s podmínkou musí prosě sekat latinu a pokud jí poruší, tak se nedá nic dělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
30.10.19 12:43
@NinaU. píše:
@ontarova.stara
Však ublížení na zdraví je jen taková lehká kriminalita, kdo doma nemá muže, který byl za to trestany, že? :lol:

To rikal Repka, ne? „Kdo taky dneska nesedel ;).“ Treba tam zakladatelky partner take sepise pameti a motivacni diar.
Stihany osudem a pak omylem rozflakas desku na baraku.

• Citovat
  • Upravit
53190
30.10.19 12:48

Mě by vážně zajímalo, zakladatelko, z jakého důvodu s ním jsi a jestli si vážně věříš, že dokud nemáte společné závazky, nechá tě v klidu jen tak odejít, pokud budeš chtít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
30.10.19 12:58
@unuděná píše:
Mě by vážně zajímalo, zakladatelko, z jakého důvodu s ním jsi a jestli si vážně věříš, že dokud nemáte společné závazky, nechá tě v klidu jen tak odejít, pokud budeš chtít :think:

vid, clovek ktery jineho zmasil tak, ze dostal 6 let natvrdo. Hlavne nepobiram, proč být s nekym, s kym by budoucnost byla o strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
30.10.19 13:00
@Cuddy píše:
vid, clovek ktery jineho zmasil tak, ze dostal 6 let natvrdo. Hlavne nepobiram, proč být s nekym, s kym by budoucnost byla o strach.

Asi to vzruseni, jestli bude na jidlo, nebo je odpoji od el.,nebo kdy prijde prvni facon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
30.10.19 13:01
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi to trapné, proto anonymně, ale ráda bych se zeptala, zda máte některá zkušenost. Přítel před skoro 9 lety seděl za ublížení na zdraví, po polovině trestu byl na 6 letou podmínku propuštěn a dva týdny před koncem podmínky zničil desku na budově. Škodu uhradil, dostal prospěšné práce, které plní a bude mít soud, který bude projednávat jeho nástup zpět do vězení. Myslíte, že je šance, že mu jen prodlouží podmínku, když udělal něco jiného, než za co seděl? :( mám z toho strach, nevím, co bych dělala sama, protože bych zcela jistě měla existenční problémy :(

Necetla jsem vse, tak uz to mozna nekdo psal, ale jestli dostal prospesne prace, tak uz musel soud probehnout a dostal tento trest, nemuze za to dostat jiny trest..leda by ty prospesne prace nevykonaval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová