Puntíčkář v manželství.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.4.13 15:29

Taky jsem puntičkář,

když po spočítání puntíků jeden přebývá, spoďáry jdou do praní…

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.5.13 08:26

Dobrý den,
pro časopis Žena a život chystám anketu k článku o životě s puntíčkářem a na základě Vašeho příspěvku v diskusi, bych se Vás chtěla zeptat, zda byste o to neměla zájem :)? Napíšu do zprávy. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.5.13 08:29

Dobrý den,
pro časopis Žena a život chystám anketu k článku o životě s puntíčkářem a na základě Vašeho příspěvku v diskusi, bych se Vás chtěla zeptat, zda byste o to neměla zájem :)? Napíšu do zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
29.5.13 08:30

Holky, tak sem se můžu přidat taky…ale puntičkář a perfekcionalista jsem já.. :zed: :nevim: nikomu to nepřeju… vyskakuju z kůže, když muž „žere“ vedle linky..nebo když je cestička z bábovky od linky k děts. židličce a do obýváku ke gauči… 8o :roll:
Xkrát denně se rozčílím a Xkrát denně to spolknu…muž jí nad dřezem, když jsem nablízku.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.5.13 08:32

Dobrý den,
pro časopis Žena a život chystám anketu k článku o životě s puntíčkářem a na základě Vašeho příspěvku v diskusi, bych se Vás chtěla zeptat, zda byste o to neměla zájem :)? Napíšu do zprávy. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.5.13 08:34

Dobrý den,
pro časopis Žena a život chystám anketu k článku o životě s puntíčkářem a na základě Vašeho příspěvku v diskusi, bych se Vás chtěla zeptat, zda byste o to neměla zájem :)? Napíšu do zprávy, díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
29.5.13 08:52
@Starej Pardal píše:
Taky jsem puntičkář,

když po spočítání puntíků jeden přebývá, spoďáry jdou do praní…

P.
:lol: :lol: :lol: :srdce:

jinak OCD je v tomto případě trochu moc.. to je člověk hnán katastrofickou myšlenkou - obsesí (vraždící bacily všude kolem, ufo.. atd) k opakované činnosti - kompulzi.. 1000× umyté ruce atd.. a hlavně na konci chybí uspokojení z úklidu.. ;)

to co tu popisujete je taková malá neurózička.. :lol: možná i větší.. :mrgreen: asi jako cokoli co na škále obecně přijímaného normálu sklouzne k jednomu nebo druhému pólu.. Zeptej se zakladateli sám sebe, co by se stalo, kdybys neměl uklizeno? Jak to bylo v dětství? Jaký to byl pocit, když tě tatínek káral za „nepořádek“? Jaká slova to byla? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí