Pustili by jste vaší 15 dceru cestovat po Česku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
28.3.18 11:54
@Annabela11 píše:
@lucenka Ježíš tak jedno je jít do školy…a něco jiného pustit holku někam mimo domov na víc dní ne?

Nevidím rozdíl… Pořád se jedná o situaci, kdy nemáš dítě pod dohledem

• Citovat
  • Upravit
14313
28.3.18 11:56

@lucenka Ano ale když jde do školy tak ještě ten den přijde… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.3.18 11:57
@Annabela11 píše:
@lucenka Ano ale když jde do školy tak ještě ten den přijde… ;)

Pokud je v ČR tak strašné množství uchylu, tak přijít nemusí

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
28.3.18 11:58

Ne, nepustila bych ji. Na tenhle druh dovolené určitě ně. Dost mě baví maminky, které mají malé děti a libují si, jak samy mohly nezletilé dělat kdovíco. Až samy budou mít děti v tom samém věku myslím si, že tak benevolentní nebudou. :dance: Tady nejde o důvěru a nedůvěru. Tady jde o rozum a nerozum a zkušenosti. Všichni jsme nějak dospěli a kdo měl v patnácti stejný náhled na svět jako v 18 a později, tak potěš koště. :roll:

• Citovat
  • Upravit
14313
28.3.18 11:59

@lucenka Ježíš :roll:…no prostě každý máme názor…já mám tento a dál už to myslím nemá cenu rozepisovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.3.18 12:00
@Annabela11 píše:
@lucenka Ježíš :roll:…no prostě každý máme názor…já mám tento a dál už to myslím nemá cenu rozepisovat…

Tak mě jenom zajímalo, do kdy ji chceš být 24 hodin denně za zadkem, když je ČR plná uchylu

• Citovat
  • Upravit
14313
28.3.18 12:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.3.18 12:02
@Kobliha51 píše:
Ne, nepustila bych ji. Na tenhle druh dovolené určitě ně. Dost mě baví maminky, které mají malé děti a libují si, jak samy mohly nezletilé dělat kdovíco. Až samy budou mít děti v tom samém věku myslím si, že tak benevolentní nebudou. :dance: Tady nejde o důvěru a nedůvěru. Tady jde o rozum a nerozum a zkušenosti. Všichni jsme nějak dospěli a kdo měl v patnácti stejný náhled na svět jako v 18 a později, tak potěš koště. :roll:

No třeba já jo… V 15 už jsem věděla, jak se chovat, neměla jsem žádné šílené nápady

• Citovat
  • Upravit
28.3.18 12:04
@Kobliha51 píše:
Ne, nepustila bych ji. Na tenhle druh dovolené určitě ně. Dost mě baví maminky, které mají malé děti a libují si, jak samy mohly nezletilé dělat kdovíco. Až samy budou mít děti v tom samém věku myslím si, že tak benevolentní nebudou. :dance: Tady nejde o důvěru a nedůvěru. Tady jde o rozum a nerozum a zkušenosti. Všichni jsme nějak dospěli a kdo měl v patnácti stejný náhled na svět jako v 18 a později, tak potěš koště. :roll:

Promiň, ale už matky malých dětí jsou dost rozdílné. Jedna stojí malému dítěti na pískovišti a prolízačkách za zadkem, druhá tu potřebu nemá. Takže je asi jasné, že podobnou analogií bude ta první hysterčit i v době, kdy její dítě bude mít -náct… Já to beru prostě (nejen) podle sebe. Od 15 je docela dost „dětí“ schopno bydlet na intrech pro SŠ, tak proč by měl být pro někoho problém několikadenní výlet po rodné zemi. Čili žádné trable s jazykovou bariérou, s mobilem v ruce, kamerovým systémem pomalu v každém městě a vesnici, hromadou lidí na veřejných místech atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.18 12:06
@Annabela11 píše:
@PaniBovaryovaaa V ČR :lol: :lol:

Moc vtipné a konkrétně to napsat nemůžeš, že? Protože by se ukázalo, že žádní úchylové, vrazi apod u vás nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
28.3.18 12:06

@lucenka Tady se chce někdo dohadovat že?? :lol: každý to máme prostě jinak nastavené… určité věci přijdou jednomu normální druhému ne… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
28.3.18 12:10

@PaniBovaryovaaa No konkrétně to psát určitě nebudu…není důvod. A jak by se dokázalo že tam kde bydlím ty vrazi ani uchylové nejsou?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.18 12:10
@Kobliha51 píše:

ale jde o důvěru a prosté vyhodnocení faktu. Někdo prostě ví, že jeho dítě je rozumné, bezproblémové a inteligentní už v 15. Jiný, pokud si něco nenanmlouvá, by mohl tušit, že pustit někam holku, co se od 13 tahá s klukama, od patnácti se opíjí, neučí se, drží se pochybné party, hulí a nevím co ještě, tak by asi vyhodnotil, že takovou pustit na týden pryč by bylo o nervy. Ale jinak to fakt nechápu, však na tábory jezdí mladší děcka - jasně, tam je dozor, ale ne nonstop - já třeba zažila tábor, kdy se při bojovce v lese dva kluci ztratili a hledal je vrtulník s termovizí a našli je až za x hodin. Ale jelikož to byli skauti, tak si v lese výborně poradili :) Prostě mi přijde argument, že je v ČR hodně uchylů jako ten nejvíc stupidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.18 12:11
@Annabela11 píše:
@PaniBovaryovaaa No konkrétně to psát určitě nebudu…není důvod. A jak by se dokázalo že tam kde bydlím ty vrazi ani uchylové nejsou?? :D
:think: brr, až je mi mdlo z toho, jaká asi musíš být matka.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
28.3.18 12:14

@PaniBovaryovaaa Hodně opatrná a rozumná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí