Pustit 15 leté dítě na 2 dny s kamarády na chatu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16500
24.6.24 14:46
@Anonymní píše: Více

Pokud nemáš důvěru ve vlastního syna a o tom to všechno především je, tak není vůbec co řešit… :think:
A navíc, třeba konkrétně u nás se při rozlučce se ZŠ, stala vloni kvůli nadměrné konzumaci alkoholu úplně zbytečná tragédie… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2541
24.6.24 16:52
@Anonymní píše: Více

Já pustila a opakovaně, stejně jako ostatní rodiče spolužáků. O alkoholu jsem byla informována dopředu, dítko dostalo jen poučení. Kvůli alkoholu by nemuseli na chatu. Docela mě překvapilo, že máme i v centru města podniky, kde je věk nezajímá. A asi nešlo ani o moc hrůzné podniky, když tam po tanečních chodili všichni.
Ale já svému dítěti věřím, dohody dodržuje. Dítě ani spolužáci na těhle akcích nikdy žádný průšvih neudělali. Poprvé měli alkohol na konci kvarty a donesla ho tam zkrátka držená holčina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38262
24.6.24 19:57

Plnou bednu šampaňského na chatu.
Nealkoholického. ;)
Omlouvám se Otovi Pavlovi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
25.6.24 10:45

To se opravdu musíš ptát zda mohou bez dozoru v 15 letech na chatu za těchto podmínek? Vždyť je to jasné ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
25.6.24 13:54
@janickaIII píše: Více

Komické, když se někdo pohoršuje nad gramatikou na emiminu a sám píše chyby. :nevim: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
26.6.24 08:53

I zodpovědnější dítě než je tvoje bych pustila nejdřív v 16, a to ještě ne úplně čerstvých…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
26.6.24 08:56
@janickaIII píše: Více

Diagnóza učitelka? :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.6.24 09:06
@Liberalissima píše: Více

Stejně pustíš. Já mám jen podmínku, že žádná taková pařba nebude u řeky, přehrady. Což nebude. Vím, kde jdou. A nesmí být žádný průser. Nejsem včerejší. Je jasné, že nějaké alko tam bude, ale od nás určitě nebude. Sama jsem ji nachystala balík perlivých, slazených vod. Klidně aj tři pakle pošlu. Ať si to kluci vyzvednou a odvezou, jak chtějí.
Mi před chvilkou přistála zpráva. Mamkoooo. Jak je tam takový tón, už vím, že něco chce. Můžeme si u nás na rozlučku něco upéct? My si uklidíme kuchyň. A mamkoooo. Uděláš nám ta tvoje těsta na pizzu? Plán na pátek jasný. Když jsem navrhla, že jim nachystám hezké jednohubky. Tak jsem dostala skoro nadáno, že zas nemusí vše chystat ona :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
26.6.24 09:13
@Kelsey píše: Více

Nj, ale zakladatelka píše o chatě na samotě u řeky, nezodpovědném dítěti, kamarádech co pořádně nezná, a celém víkendu…na to mají v 15 snad fakt ještě čas. To co popisuješ ty je úplně jiná situace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
26.6.24 09:59

Kamarád půjčil šestnáctileté dceři chatu na její oslavu narozenin. Koupil nealkoholicky gin, nalil ho do vypité láhve od normálního ginu, k tomu do lednice tonic a citróny a poučení „můžete si trochu cmrndnout“. Pubertaci vyžahli flašku a ráno tam kamarád dojel a důležitě je nechal změřit alkoholtesterem, než je prý pustí za rodiči. Prý ta hrůza v očích těch, kteří nic kromě toho gintonicu nepili, jestli nadýchají, za tu srandu stála :mrgreen: Jo, placebo efekt je mocný 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.6.24 10:03

@zrcadlo Nooo, tady se spíš nabízí otázka, co ještě jiného pili krom toho nealka ;) Protože v tom bych si iluze nedělala, že nikdo nic dalšího nedovezl 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
26.6.24 10:08
@unuděná píše: Více

Tak kluci tam nějaké pivo měli, ale když jeden kluk něco málo nadýchal a holka se chytla za hlavu „Ježíši já vypila nejvíc těch gintonicu, to nadýchám taky“, a ta úleva, že ne. Dcera se mu právě ještě omlouvala, že to všem chutnalo a že mu dá peníze na novou láhev, a že kromě jednoho sektu a těch piv pili jen tohle. I podle odpadků. On to kamarád bral jako experiment, jestli se dá opít bez alkoholu, tak dá, je to o hlavě. Já taky v těhotenství dostala nealko víno a měla jsem pocit opilosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.6.24 10:10

@zrcadlo No, mě v patnácti bohatě stačilo k opití to jedno pivo nebo sklenička sektu :lol: A to ráno nenadýcháš, mlaďochům to spaluje krásně. A ano, je to v hlavě, takové experimenty se už dělaly i s dospělými ;) Jen bych si nedělala iluze, že pili jen toto ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
26.6.24 13:12
@unuděná píše: Více

Souhlasím, ale já si stejně myslím, že to přece jen musí člověk poznat, že to s ním nic nedělá. :D
Já kdybych vypila láhev nealko sektu a nevěděla o tom, tak mi bude asi fakt hodně divný, že jsem úplně střízlivá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.6.24 13:15
@Černá Madonna píše: Více

Přemýšlím, kde jsem ten experiment viděla. Fakt regulérní pokus, kdy polovině účastníků nalili normální alkoholický koktejl a polovině nealko, jen lehce otřený nahoře alkoholem, aby to z toho dospěláci cítili, a pak je nechávali projít po čáře, sáhnout poslepu na nos atd. a opravdu ty výsledky byly stejné u alko i nealko účastníků :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí