Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Kelsey píše: Více
Vzdycky rybizovy ![]()
Ja jsem jednou v zivote pila teqilu a ta me uplne vypla… Od te doby nikdy
Netěším se, až mě za 2-3 roky syn požádá…no spíš oznámí s prosbou o něco podobného!!
Ne já bych teda nepustila. Bohužel mu taky nevěřím, vymýšlí kraviny takhle, tak bych nechtěla vidět co by tam vyvedl. Možná bych ho pustila s tím že si pro něj pak přijedu. To bych ale byla nejhorší máma na světě, protože kluci můžou a on zase ne ![]()
Takhle to vyřešili tenkrát naší se mnou. Na rozlučku jsem mohla, ale spát jsem musela doma…No i tak alkohol proběhl.
@Anonymní píše: Více
Když čtu, že v něm nemáš důvěru, tak bych ho nepustila.
No za nějakých cca 12 let mě tohle rozhodování čeká také
uffff ![]()
@Annonymní_007 píše: Více
Proč v šoku? Matka píše, že kluk už několikrát prokázal, že se mu nedá věřit, zatímco ty jsi neměla žádné průsery a vzájemně jste v sebe měli důvěru. To se pak přece nemůže srovnávat. Ona se neptá, jestli má pustit synka, se kterým je rozumná domluva a je na něj spoleh, že bude víceméně rozumnej. Nepustit ho mi tedy šokující nepřipadá. Spíš je to logická reakce na jeho chování.
Napadá mi - co protiopatření - sezvat bandu na chatu dřív, než v 15 a pochopitelně i s rodiči. ![]()
Nevim no…jestli te uz parkrat zklamal, tak bych nepustila. ikdyz te asi bude nenavidet.