Rada o kamarádství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
27.6.16 23:18
@Russet píše:
Fajn, hádat se nemusí. Můžou prostě říct, ať jejich dceruška píše sprosťárny někomu, kdo má na to žaludek.
K psychologovi ji asi můžou poslat jen rodiče nebo škola. Kdyby třeba šikanovala ostatní.
Pokud ubližuje „nevědomky“ a někdo ji na to upozorní, měla by se srovnat. Když v tom pokračuje, nebavit se s ní. Já se teda kamarádím jen s tím, s kým je mi dobře. Ne s tím, kdo mě obtěžuje a trápí.

Já většinou také, ale tohle je jednoduše Jakl přisáté klíště, kterého se za žádnou cenu nebavím… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
27.6.16 23:23

Jestli tohle je projev a uvažování 13 lete slečny, tak sem byla asi opravdu nevyzrala.. :lol:
Ve adolescentnim veku používat výrazy jako,,bipolární ",Hmm.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.6.16 23:27
@Dívka píše:
Asi máte pravdu. Nejspíš to uděláme po prázdninách, možná až v říjnu. Kámoška s ní jde právě v říjnu na koncert Seleny Gomez a nechce si to tím také zkazit, ale potom už to asi opravdu uděláme. Kamarádka mi každý den říká - hlavně to musíme vydržet do října… :'(

no uvidíte, ale někdy se ani koncert nevyplatí, když je to potom takto špatné.. do října je dost doba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
27.6.16 23:28
@Jitusee píše:
Jestli tohle je projev a uvažování 13 lete slečny, tak sem byla asi opravdu nevyzrala.. :lol:
Ve adolescentnim veku používat výrazy jako,,bipolární ",Hmm.. :think:

Děkuji a ano, je mi 13 let.
Doba se hold mění a dnešní děti už některé tyto pojmy jednoduše vědí. Co se mne týče, tak já dokážu psát (a se i chovat) dospěle, ale jen, když chci. Takhle uvažuji jen nad těmi vážnými věcmi. Kdybych takhle měla myslet nad každou kravinou, asi bych se z toho brzy zbláznila :mrgreen:

Příspěvek upraven 27.06.16 v 23:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
27.6.16 23:29
@jdukolem píše:
no uvidíte, ale někdy se ani koncert nevyplatí, když je to potom takto špatné.. do října je dost doba :think:

To sice ano, ale na druhou stranu se neuvidíme celé prázdniny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.6.16 23:30
@Jitusee píše:
Ve adolescentnim veku používat výrazy jako,,bipolární ",Hmm.. :think:

no adolescence je věk mezi 18-20lety.. 13 let je puberta..a děcka dnes mají zcela jiné informace - na netu toho najdeš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.6.16 23:30
@Dívka píše:

ale mobil asi nevypnete že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
27.6.16 23:31

@Dívka ja bych takovou kamarádku poslala do zadku, tyhle vysavace energie nemam rada :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.6.16 23:31
@Dívka píše:

jinak hele na jednu stranu o ní mluvíš jako o přisátém klíštěti nenecháš na ní nit suchou a na druhé straně ji kámoška chce v podstatě využít kvůli koncertu.. taky se nechováte moc fér.. zkus o tom přemýšlet jestli je to fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
27.6.16 23:32
@jdukolem píše:
no adolescence je věk mezi 18-20lety.. 13 let je puberta..a děcka dnes mají zcela jiné informace - na netu toho najdeš..

To máte sice pravdu, ale na druhou stranu, proč bych si takováto slova jen tak hledala, že? To je spíše o všeobecném přehledu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
27.6.16 23:33

@jdukolem tak ja myslim, ze adolescence je vek zpravidla od 15 let, nekde uváděno i od 13 let -pokud uz se chces pouštět do poucek :lol:

Příspěvek upraven 27.06.16 v 23:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
@jdukolem píše:
ale mobil asi nevypnete že? ;)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To víte, zítra nám odpadají první dvě hodiny, tak toho musím využít… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@Dívka píše:
To máte sice pravdu, ale na druhou stranu, proč bych si takováto slova jen tak hledala, že? To je spíše o všeobecném přehledu…

já do toho neryla :mrgreen:
mě je celkem jedno jestli je ti fakt 13 nebo je t prča ale podobný příběh kdy jedno kamarádství končí kvůli jinému a ted tam jsou ošklivé třenice není až tak neobvyklý - v těch 13 se to stává často

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.6.16 23:36
@Jitusee píše:
@jdukolem tak ja myslim, ze adolescence je vek zpravidla od 15 let -pokud uz se chces pouštět do poucek :lol:

no nevím ale nás to učili jinak a do pouček se pouštět nechci nicméně nazvat 13letou že je adolescentní je prostě chyba - to je puberta na vrcholu..a v tomhle případě mi to přijde důležité

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.6.16 23:37
@Dívka píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To víte, zítra nám odpadají první dvě hodiny, tak toho musím využít… :P

využijte toho tak, že budete fér a začnete to řešit s někým dospělým, rozumným…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí