Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud vim, je v navodu psane, ze ovul. test je pozitivni tehdy kdyz jsou obe carky stejne silne
Ani jeden není pozitivní. Testovací čárka musí byt stejne silná nebo silnější než kontrolní. Jiné jsou, protože je to jiná značka
nejsou pozitivni, ani jeden … take bych pockala jeste den … zrovna dneska jsem psala do jineho vlakna, jak se ovulacnim testum neda verit. Mela jsem dle meho 100% pozitivni ovulacni test ve středu.. bolesti na leve strane, potvrzeni z ultrazvuku a dneska jsem byla opet na folikulometrii, a folikul s vajičkem velikost 24 mm stale drzi, a zadna ovulace se nekonala …
@Daina87 vždyť taky ovulacni test ukazuje ovulaci, která teprve nastane a to klidně az za tech 48 hodin. To u tebe zatím odpovídá
@Tichošlápek což to ano… ale pak by tedy včerejší ovulační test asi neměl být úplně čistý. Já právě včera zkoušela další, a ten byl zase jen s takovým tím standardním duchem, který je tam více méně vždy ![]()
jsem 16. den cyklu ( dříve některé i anovulační) a chodim dvakrat v tydnu na měření endometria a folikulu… ( teď první měsíc)
@Daina87 Ale ta negativita ovu test den před ovulací je naprosto v pořádku taky. Zřejmě bude ovulace dnes.
@histep píše:
@Daina87 Ale ta negativita ovu test den před ovulací je naprosto v pořádku taky. Zřejmě bude ovulace dnes.
vždyť už by měl být klidně včera pozitivní, ne? Když najdu dvě čárky, tak do 24 až 48 hodin dojde k ovulaci. Tak už by to Daině mohlo včera ukazovat, nebo to zase chápu špatně? ![]()
není pozitivní ani jeden.
rozdíl v čárkách je proto, že testuješ různé značky a každá značka má jinak barvivo..
@belladonna
pozitivní ovulační test - další den musí čárka klesnout, tím je potvrzena pozitivita předcházejícího ovulačního testu ( stává se třeba že jsou testy pozitivní i tři dny za sebou a pak teprv to klesne - pozitivní se teda počítá až ten poslední - kdy to po něm kleslo )
Zdravím všechny zkušené snažilky a těhulky, můžete mi prosím říct zda se dá říct, že jsou tyto ovulační testy pozitivní? A nevíte také proč je jeden slabší a druhý silnější i když jsou dělaný ze stejného vzorku moči? Děkuji