Rada od zkušenějších - foto ovulačních testů - pozitivní?

Anonymní
20.7.18 13:21

Rada od zkušenějších - foto ovulačních testů - pozitivní?

Zdravím všechny zkušené snažilky a těhulky, můžete mi prosím říct zda se dá říct, že jsou tyto ovulační testy pozitivní? A nevíte také proč je jeden slabší a druhý silnější i když jsou dělaný ze stejného vzorku moči? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.7.18 13:24

Já bych řekla že jo, zkus každopádně i zítra :palec:

• Citovat
  • Upravit
luccifera
20.7.18 13:25

Pokud vim, je v navodu psane, ze ovul. test je pozitivni tehdy kdyz jsou obe carky stejne silne

• Citovat
  • Upravit
21311
20.7.18 13:25

Ani jeden není pozitivní. Testovací čárka musí byt stejne silná nebo silnější než kontrolní. Jiné jsou, protože je to jiná značka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
20.7.18 13:26

Nejsou pozitivni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
20.7.18 13:27

nejsou pozitivni, ani jeden … take bych pockala jeste den … zrovna dneska jsem psala do jineho vlakna, jak se ovulacnim testum neda verit. Mela jsem dle meho 100% pozitivni ovulacni test ve středu.. bolesti na leve strane, potvrzeni z ultrazvuku a dneska jsem byla opet na folikulometrii, a folikul s vajičkem velikost 24 mm stale drzi, a zadna ovulace se nekonala …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
20.7.18 13:28

@Daina87 vždyť taky ovulacni test ukazuje ovulaci, která teprve nastane a to klidně az za tech 48 hodin. To u tebe zatím odpovídá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
20.7.18 13:40

@Tichošlápek což to ano… ale pak by tedy včerejší ovulační test asi neměl být úplně čistý. Já právě včera zkoušela další, a ten byl zase jen s takovým tím standardním duchem, který je tam více méně vždy :think:
jsem 16. den cyklu ( dříve některé i anovulační) a chodim dvakrat v tydnu na měření endometria a folikulu… ( teď první měsíc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
20.7.18 13:42

@Daina87 Ale ta negativita ovu test den před ovulací je naprosto v pořádku taky. Zřejmě bude ovulace dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
20.7.18 13:49

@histep tak to už jsem zase o něco chytřejší :) děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
20.7.18 13:54

Negativni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
20.7.18 14:09
@histep píše:
@Daina87 Ale ta negativita ovu test den před ovulací je naprosto v pořádku taky. Zřejmě bude ovulace dnes.

vždyť už by měl být klidně včera pozitivní, ne? Když najdu dvě čárky, tak do 24 až 48 hodin dojde k ovulaci. Tak už by to Daině mohlo včera ukazovat, nebo to zase chápu špatně? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
20.7.18 14:10

není pozitivní ani jeden.
rozdíl v čárkách je proto, že testuješ různé značky a každá značka má jinak barvivo..

• Citovat
  • Upravit
smurfka
20.7.18 14:13

@belladonna
pozitivní ovulační test - další den musí čárka klesnout, tím je potvrzena pozitivita předcházejícího ovulačního testu ( stává se třeba že jsou testy pozitivní i tři dny za sebou a pak teprv to klesne - pozitivní se teda počítá až ten poslední - kdy to po něm kleslo )

• Citovat
  • Upravit
19986
20.7.18 14:45

Negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat