Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak ale biologicka lecba neni chemoterapie..biolku mam i ja..a to ze se nekomu nelibi alternativa neznamena, ze budu urážet, ja bych zase nikdy nepodstoupila chemo a i lide co se lecili chemo zaplnuji hrbitovi a naopak po alternativni lecbe se uzdravili..taky zalezi kdo cemu veri..taky se nevylucuje podstoupit chemo a podporovat ji alternativou..kinezka, bachovky odblokuji problem proc rakovina vznika, ty stavy zase rakovinu vyhubi..ale je dulezite aby jste si o tom neco precetla a sama se rozhodla cemu verite a jak se chcete uzdravit..
@RadkaEm
uf, zkusenost ani radu nemam, jen jsem ti chtela poprat strasne moc stesti, energi, sily a psychicke pohody. Jednoznacne ver lekarum, jak uz tu zaznelo, lekarska pece u nas je na spisckove urovni, opravdu vedi co delaji a vedi co si muzou dovolit. Jedina alternativa co ti doporucim je nejaky relaxacni techniky, zkratka neco co te pritom vsem bude co nejvic drzet v pohode, to lecbe (myslim medicinske) strasne pomaha!!! Takze hlavne se drz
uricte to zvladnete, mimi uz ma dobry tyden a ted je fakt nejdulezitejsi, aby melo hlavne maminku
moc ti drzim palce a take se pridavam, pokud by jsi neco potrebovala, dej vedet ![]()
Já chápu strach o sebe a dítě a tlak času. Nedovedu si to ani v nejmenším představit, jak strašné to musí být. Nikdo z nás tady si to nedovede představit. Nikde není psáno, že pokud zvolíš kineziologii, nemáš u toho podstupovat klasickou léčbu. Já sama bych v této chvíli sahla po kombinaci obojího a to co nejdřív.
@Burj Chalifa píše:
Alternativců, co léčili leukemii a další podobné věci čucháním Bachových kapek a čajíčkama, jsou plné hřbitovy.
Každopádně jsem se právě chystala napsat, že ač pracuji jednou s metod alternativní medicíny, tak bych si nedovolila navrhnout v této situaci, aby někdo zavrhl klasickou léčbu a nahradil to tímto. že se to může doplňovat je druhá věc, ale tady jde o život.
Zakladatelko pokud máš pochybnosti, vyžádej si na jiném pracovišti další názor.
Pokud jsi v péči špičkového pracoviště (teď v Týdnu zrovna vyšel seznam těch nejlepší asi v různých oborech), tak věř lékařům.
Pokud se tohle děje tak zřídka a díky bohu za to, tak bude asi těžké tyto ženy najít. Zkusila bych nějaké specializované fóra pro lidi s rakovinou.
Moc Ti přeji ať se uzdravíš
držím pěsti. Radu žádnou nemám, ale věřila bych doktorům. Placenta je opravdu zázračná a většinou žádné škodliviny nepropustí takže bych věřila, že jen minimum
hodně štěstí
Prý existuje jakási protonová léčba, která ozařuje jen ono napadené místo. Tak nevím, zkus se po tom treba informovat. Každopádně držím palce
musí to být hrozné rozhodování ![]()
@nenapadna píše:
Jj, urcite se na to zeptej. Znamy ji ma, rakovina je tedy jinde, ale zvracel za mesicni cyklus jednou, nepadaji vlasy atd. Jak rikam, nevim jaka jsou kriteria a kvuli cene se dava jen urcitym pripadum, ale urcite za zeptani nic nedas. V tehu by hlavne bylo fajn ze by ti nebylo tak zle a tim se tolik nestresovalo mimco. Hlavne nevymyslet alternativni cesty, na ucinnost neverim. Kdyz se to rychle zvetsuje tak je potreba zasahnout rychle.
Když ono záleží člověk od člověka, známa biologickou mela a museli ji to přerušit, protoze to vubec nedavala
@Innocence píše:
Prý existuje jakási protonová léčba, která ozařuje jen ono napadené místo. Tak nevím, zkus se po tom treba informovat. Každopádně držím palcemusí to být hrozné rozhodování
Jo ta protonova léčba je v Praze, uz to pojišťovny snad i hradí, ale pro zakladatelku asi k nicemu, pokud uz je napadena uzlina. To jd ozařování, ne chemoterapie
Preji hodne stesti, at vsechno dobre dopadne a neublizi to ani Tobe, ani miminku. ![]()
@Ellusa píše:
Moc, hrozně moc ti fandím a držím palce. A určitě bych byla též PROTI alternativní léčbě, jak tu už zaznělo, lidí, kteří se takto léčili a měli by vysokou šanci přežít (!!) při klasické léčbě, jsou plné hřbitovy (zdůrazňuji, že by měli vysokou šanci přežít, aby se toho opět někdo nechytl…). Věř doktorům, ví, co dělají, dovedou dnes kolikrát zázraky, a pokud jdeš k někomu, kdo má na starosti těhotné s touto diagnózou, tak bych důvěřovala tomu, že pokud tu někdo ví, co dělat, bude to on. Posílám ti hodně sil.
přesně!
Ahoj, poslouchej doktory. Opravdu vi co delat. Sama jsem mela rakovinu a poslouchat alternativce, neprezila bych ani mesic - nador rychle rostl a bylo riziko, ze metastaze zasahnou komplet vsechny organy. Drzim ti pesti a moc na tebe myslim ![]()
Ahoj Radko, napsala jsem ti zpravu. V pripade dotazu jsem k dispozici. Hodne sil
@kituska píše:
Tak ale biologicka lecba neni chemoterapie..biolku mam i ja..a to ze se nekomu nelibi alternativa neznamena, ze budu urážet, ja bych zase nikdy nepodstoupila chemo a i lide co se lecili chemo zaplnuji hrbitovi a naopak po alternativni lecbe se uzdravili..taky zalezi kdo cemu veri..taky se nevylucuje podstoupit chemo a podporovat ji alternativou..kinezka, bachovky odblokuji problem proc rakovina vznika, ty stavy zase rakovinu vyhubi..ale je dulezite aby jste si o tom neco precetla a sama se rozhodla cemu verite a jak se chcete uzdravit..
Biolecba nenahrazuje chemoterapii. Pri nalezu triple negative se napr. ordinuje jen chemoterapie. A triple negative se casto vyskytuje u zen do 35 let, coz je mozna pripad zakladatelky, kdyz ji biolecbu nenaordinovali..
Příspěvek upraven 11.08.16 v 19:20
@Pam12 píše:
Jo ta protonova léčba je v Praze, uz to pojišťovny snad i hradí, ale pro zakladatelku asi k nicemu, pokud uz je napadena uzlina. To jd ozařování, ne chemoterapie
Aha, tak to je škoda
, já o tom jen slyšela, blíž jsem to moc nezkoumala.