Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zakladatelka tu psala v rijnu a listopadu krasne denicky s nazvem Jak se zije s klokany. Predpokladam, ze v tu dobu koncila tehotenstvi. Drzim ji moc palce at se uzdravi - tahle nemoc je nocni mura kazde z nas.
Ahoj holky. Díky za váš zájem, to mě těší.
Porodila jsem začátkem listopadu zdravou holčičku. Je naprosto v pořádku, přestože se mnou podstoupila čtyři chemoterapie. Deset dní po porodu jsem opět nastoupila na další kolo chemoterapií. Není to úplně ideální, když musím doma normálně fungovat a starat se o ten můj poklad, ale dá se to zvládnout. Příští pondělí mě čeká poslední dávka a pak někdy koncem února operace. Přijdu o jedno prso, ale čert to vem. Mám zdravý dítě a ostatní je banalita. Daří se nám fajn. Mám velkou podporu rodiny.
Mějte se krásně a buďte zdravé ![]()
Radka
@RadkaEm Držím pěsti k řádnému uzdravení a úplné spokojenosti
To zlé už sis vybrala ![]()
Jéé, tak to moc a moc gratuluji. Hodně jsem na tebe myslela, tak to je fajn, že máš krásnou a zdravou holčičku. Určitě to zvládneš i ty, i když věřím, že to vše musí být náročné. Budu na tebe dál myslet, abys už byla zdravá. A zase prosím napiš, jak se daří
.
@RadkaEm moc držím palce k uzdravení a gratuluji k holčicce!!! ![]()
Jsi moc statečná
Velká gratulace k holčičce a držím všechny palce, bude to dobrý.
@RadkaEm. Velmi velmi… ne. Prostě a jednoduše. Moc gratuluji k holčičce. Obdivuji Tě za to, co musíš zvládat. Rakovinu prsu má moje mamka. A Ty máš ještě malou prďolku.
![]()
Držím pěsti a přeji Tobě i maličké mnoho štěstí
![]()
Teda ja si zakladatelku a denicky nespojila, ty byly uzasne! No jen to umocnilo moje pocity.Moc gratuluju k holcicce a preju jen mnoho zdravi a sily!!!Mas muj obdiv ![]()
@RadkaEm mooooc gratuluju k holcicce a drzim pesti at se uzdravis a je vse v poradku.
Je to urcite moc narocne, drz se!!! Hodne zdravi tobe i holcicce.
Ahoj, gratuluju k holcicce a preji vse dobre..
Ja jsem ted prave po biopsii a cekam na diagnozu a hlavou mi toho leti hrozne moc, mam dve deti, v zari pujdou do skoly a v srpnu cekame treti miminko.. a premyslim o tom, ze jestli to bude rakovina, tak jestli nebude lepsi se miminka vzdat.. bude to dost tezke, ale kvuli tem detem a manzelovi, kdyby se mi cokoliv stalo, nechala bych mu tu dva male skolaky, ale jeste miminko..
Je dost pracovne vytizeny, mame hypoteku.. ani nevim, kdo by s po porodu o miminko postaral, kdybych musela na chemoterapii a co teprve ti dva skolaci..?
Jak byste se k tomu postavili?
@Anonymní píše:
Ahoj, gratuluju k holcicce a preji vse dobre..
Ja jsem ted prave po biopsii a cekam na diagnozu a hlavou mi toho leti hrozne moc, mam dve deti, v zari pujdou do skoly a v srpnu cekame treti miminko.. a premyslim o tom, ze jestli to bude rakovina, tak jestli nebude lepsi se miminka vzdat.. bude to dost tezke, ale kvuli tem detem a manzelovi, kdyby se mi cokoliv stalo, nechala bych mu tu dva male skolaky, ale jeste miminko..
Je dost pracovne vytizeny, mame hypoteku.. ani nevim, kdo by s po porodu o miminko postaral, kdybych musela na chemoterapii a co teprve ti dva skolaci..?
Jak byste se k tomu postavili?
ty jo, je mi to moc líto
neumim si to rozhodování asi vůbec představit…taky mám dvě děti a v červenci čekáme třetí…neumim si představit, jak by přítel beze mně všechno zvládnul…měl by manžel popř. nějakou pomoc rodiny? uvidíš co řeknou doktoři…držim moc palce!!! ![]()
Tyjo…co na to říct… Když jsem byla minulý týden na předoperační konzultaci, pan docent mi říkal, že je u něj objednaná další těhule s rakovinou prsu. Jak jsem posledních pár měsíců měla šanci zjistit, bohužel nejsem jediná a opravdu mám pocit, že už nás je víc než dost. Co se to sakra děje???
Netroufám si ti cokoli radit, ohledně mimča. Tohle si musíš rozhodnout sama.
Můžu ti jen nabídnout svou pomoc ve formě jakékoli informace co se týče léčby. Abys věděla, co očekávat a tak. Klidně mi napiš do SZ nebo si můžeme vyměnit maily pro rychlejší komunikaci.
Doufám, že se u tebe rakovina nepotvrdí.
Děj vědět.
Radka
Radko díky, budu ráda, když mi popíšeš, jak ta léčba probíhá a jak se to dá zvládat s miminem (klidně do sz).. s podporou rodiny moc počítat nemůžu část bydlí daleko a moc k nám nejezdí, druhá u nás ve městě, ale nemohu po nich chtít, aby mi tolik pomáhali.. hlavně musím být k dispozici mým dvěma prvňákům..
Výsledek se dozvím do konce příštího týdne, to čekání je hrozný..
A děti se na sourozence hrozně těší, asi by byly dost smutní, kdyby to nevyšlo..