Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nikino , na to moc pomoc neni
prezit a ono se to zlepsi
milosrdna pamet uz mi zastrela ty priserny noci ze zacatku - kdyz se podivam do zapisniku, jak jsem kojila, tak nechapu, jak jsem to prezila ![]()
teď se nám to v září rozrodilo (jakoby to všechny chtěly stihnout v srpnu) a některé mimi jsou tak strašně malé, že vůbec nevím, jak s tím pak pracovat
přichází na mne strach…
Jeeee, Nikino , ja blbe cumela na metrik
ja z toho vydedukovala, ze mas dvoutydenni mimco ![]()
no, ale moji neteri je 13 mesicu a taky vubec nespi a doktor segru potesil - pry takhle muze radit az do peti let…budi se tak trikrat za noc, des bes
Hell , neboooj, na to nemysli! to zmaknes, ono ti nic jinyho nezbyde, kdyz ti mimi soupnou do ruky a „starej se, maminko“
pred rokem se mi narodila neter, a ja se ji bala i pochovat! to jsem netusila, ze do roka a do dne budu trimat svoje vlastni a jeste mensi ![]()
tak se tu zatím mějte pěkně, jdu se omýt, nasnídat a vyrazit do poradny, budu tam první, tak aspoň využiju to probuzení.
pěkný den
čao Nikkol
erupce možná, poslední dva dny je to krize…
přežít??? No potěš koště!!!! Jak dlouho? Ještě rok dva…? ![]()
Hele, teď mi dudá v náručí, já píšu a on usnul
tak vám nevím, asi to půjdu s ním dospat.
Tak jsem se vypsala a jsem zvědavá…achjo, království za 8 hodin nepřerušovaného spánku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zlatý vstávání do práce.....
Babyvak - holky, já ho používám stále na denní uspávání u kozy.
![]()
V šátku mi dost blinkal jako prtě, asi to bylo hodně utažený a když to bylo volný, tak ¨se hroutil. Babyvak na domácí uspávání je super… …pokud ho teda pak odbouráte včas, já s ním budu chodit asi až do školky…
NiKI
Ropuška…jéé to je krásné,že ses nakazila chováním miminka.Mne vlastně také v roce před otěhotněním prošlo pár mimin rukama samé holky a nakazila sem se klukem.
Hell…to zvládneš přebalování atd ono to jde pak samo uvidíš spíš to brzo uteče a z novorozeně bude batole.
Nikino…už sem to přečetla tak toto je šílené my už nekojíme,ale ted měl 3noci období, že vstával po hodině a půl a z mého vzornáska,co o půl osmé lehnul a spinkal také je zatim nic možná to je jen nějaká erupce modlim se za to a doufám,že se to brzo vrátí jak bylo i když dnes nioc až na usnutí byla v pohodě.
Tak nespím, neb se mi zas nechce…chjo…
Hell - neboj, mimi tě vtáhne do víru událostí ani nebudeš vědět jak…příroda jde na to chytře…
Akorát jedno se jí nepovedlo. Proč trápí ženský velkým břichem, pálením žáhy, nevyspáním…pak šup super výkon porod, nášup pro fyzičku i psychiku a místo odpočinku, které si sakra tělo zaslouží jsou tu nevyspalé noci, bolavá prsa…nervy v kýblu…
Příroda tohle nevystihla…
Nikkol - prostě nejde mi přestat kojit, to je ten problém. Leda poslat prsa na dovolenou ![]()
NiKi
NiKino , ja myslim, ze velkym brichem a palenim zahy nas priroda trapi abychom se nebaly porodu a chtely to hlavne uz mit za sebou
aspon ja jsem to posledni mesic tak citila
proc jsem ale noc po porodu, posledni a jedinou, kdy jsem se mohla vyspat aspon 6 hodin v kuse, nezahmourila oka, to bych si rada s prirodou vyridila
Jo, a bez kojeni by to s tim buzenim bylo treba podobne - segra nekoji a mala se budi a musi si cucnout mlika z flasky ![]()
Dobré ráno,jsem tu taky,ale opět v pracovním procesu.Eliška už druhý den spala celou noc,jen s jedním zavoláním.Dneska už jsem se docela vyspala,ale včera v noci to bylo naprd,protož jsem byla nervní z toho že se nedožaduje aby jsme jí vzali do velké postele.Taky mám nějako rýmu či co.
Binky
Nikkol - koukám, že skřivánci nějak asi spinkají, co?
Oluska a Martínek
čauky sůvy, jsem tu, vstávala jsem ve 4, ale náš prcek poprvé spal od devíti večer do čtyř ráno. Sám, bez řvaní, bez prsa. Jen aby to nebyla jen náhoda…takže jsem i docela vyspalá, ono je nejhorší se párkrát v noci budit, u toho se nasrat…a zase usínat s prsem rozžvejkaným…
Dneska prcek zaslouží pochvalu…
NiKina