Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj,
máte nějaká fígl, jak udržet řasy nahoře a natočené?
Řasenky jsem zkoušela snad úplně všechny. Lehké složení, ta co natáčí apod. Ani jedna mi neudrží řasy nahoře. Jediná, která ano, je voděodolná, ale ta je nepraktická. Nejde z očí pořádně dolů. Kleštičkami je natočím, účinek tak půl hodiny. Měla jsem i ty kulmoklesticky. Taky bez výsledku. Lashlifting jsem zkoušela, 2 týdny vydržely.
Řasy mám dlouhé a asi i těžké…
Fakt si nevím rady.
Podle me zalezi na rasach.. Ja treba mam huste a dlouhe, nemam problem s jakoukoliv rasnkou.. co se tyce natoceni.. To, ze se nektere mazou..je vec jina. Ale treba kamaradka ma kratke rasy, takove stetky… a te taky nic moc nejde s nima udelat..
Jinak ja nejradsi pouzivam rasenky od Loreal ![]()
@Konys jo od L'Oréal mám a ta je super, co se týče výdrže, je na tom nejlépe ![]()
Tak já to dělám tak, že nahreju klesticky fénem a natáčím od konečku až po víčko postupně, teplem se natočí rychleji a pak pouziju řasenku viz. Foto. Je sice vodeodolna, ale úplně v pohodě odlicim dvoufazovym odličovacem viz.foto. jinak mám krátké rovné nenatocitelne řasy a s touto kombinací vydrží celý boží den ![]()
@Chiquinquirá a nedráždí tě ten odličovač? Já mám největší problém s tím, že mi jen tak některý nesedne. Jinak kleštičky taky nahřívám, ale prostě to vydrží chvíli. Ale zkusím tuhle řasenku, kamarádka si ji taky dost chválila.
A myslíš, že je v pohodě používát voděodolný řasenky každý den?
@Siminova44 odlicuji a úplně v pohodě ![]()
Nevím zda je to dobré či ne, tuto řasenku používám už několik let a nic mi to s řasami neudělalo. A teď jsem si pořídila tuto výživu na řasy (po aplikaci trošku pálí víčko, ale jen chvíli) používám zatím týden a jako mám z ní dobrý pocit, kamarádka to používá aniž bych to věděla 3 týdny a hned jak jsem ji uviděla, sem si všimla že má nějaké dlouhé řasy. Tak mi řekla co si koupila a já to musela mít taky, že ![]()