Reality show 4 svatby, koukáte někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35418
28.6.12 09:44
@Weruska píše:
@Fiducia děkuji a tobě taky gratulace :kytka: A před odjezdem to budete podávat kde, u nevěsty? My teda máme svatbu bez oběda a obřad až odpoledne, takže kdo přijde hladový, má dost smůlu :lol: :mrgreen:

dekuji :kytka: Budeme mit sraz u rodicu nevesty, takze se vsechno bude odehravat tam. Krome obradu a hostiny, teda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
28.6.12 09:47
@Weruska

přesně, mně právě ta zábava taky hodně dělá starosti. Jestli tam bude trapné ticho tak se zastřelím:) ale ne, ještě je čas, něco vymyslím aby to bylo OK.

Jinak ze včerejšího dílu jsem trošku v šoku, ale ať si tam každý má co chce.
A Luďka trapka největší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
28.6.12 09:51

Ahoj, koukám se, fandím Kristýně - chodila se mnou na zdravku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.12 19:35

Taky koukám :) a komentuju to: pane bože, pane bože :) nejvic dnes… achjo… :D A taky se desim, jak bude vypadat naše svatba… ono asi jednoduchy to nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
28.6.12 19:40

Dneska jsem nevidela, prisla jsem o neco? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
28.6.12 19:45

Ty jo holky, taky jsem to dneska nějak nestihla ale stáhnu na ulož. to :-D jinak to nevidím :-D

Jak na to tak koukám tak jsem pokaždé skoro pustila slzu… a říkala jsem, že se chci ještě jednou vdávat… ale manža nesouhlasí… prej když by se rozvedl tak si mě už znova brát nebude :think: tak jsem mu řekla, že není jedinej chlap :-D :srdce: :* :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
28.6.12 19:56
@Fiducia píše:
Dneska jsem nevidela, prisla jsem o neco? :kytka:

Těžko říct. Nevěsta byla nádherná, to se musí nechat. Ze začátku jsem si říkala, že má vítězství v kapse, že to bude parádní svatba, ale nakonec nevim :roll: Koukala jsem teda na půl oka (koupala jsem prcka :lol: ), takže mi možná něco uteklo, ale vůbec jsem nepochopila, kde byli svatebčani, ten sál byl pořád prázdnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
28.6.12 19:58

http://www.show-4-svatby.cz/posledni-dil/ tady je cela rada ke shlednuti online :palec: akorat tam jeste neni dnesni dil :( ale na uloz.to taky ne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
28.6.12 20:04
@fiali píše:
Těžko říct. Nevěsta byla nádherná, to se musí nechat. Ze začátku jsem si říkala, že má vítězství v kapse, že to bude parádní svatba, ale nakonec nevim :roll: Koukala jsem teda na půl oka (koupala jsem prcka :lol: ), takže mi možná něco uteklo, ale vůbec jsem nepochopila, kde byli svatebčani, ten sál byl pořád prázdnej.

Tak si holt pockam do pondelka :mrgreen: Ale teda na tu jejich dokonalou svatbu bez hostu jsem extra zvedava :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
28.6.12 20:12
@Fiducia píše:
http://www.show-4-svatby.cz/posledni-dil/ tady je cela rada ke shlednuti online :palec: akorat tam jeste neni dnesni dil :( ale na uloz.to taky ne :zed:

Jestli ti nevadí slovenské komentáře tak si na ulozto zadej 4 svadby a jestli se nemýlím tak by ta dnešní měla mít datum 2011-09-22.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
28.6.12 20:13

Ano ano, nevěsta byla krásná. Celkově bych řekla, že to byla opravdu tradiční svatba. Jen mi tam chyběly nějaké tradice teda - rozbíjení talíře, pojídání polévky atd. :) Ale to tam mohlo být, jen nemuselo být v díle. Ale s těmi hosty jsem to taky nechápala, pořád poloprázdné stoly a celkově ta zábava opravdu vázla :| :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
28.6.12 20:54
@JanaK88 píše:
Jestli ti nevadí slovenské komentáře tak si na ulozto zadej 4 svadby a jestli se nemýlím tak by ta dnešní měla mít datum 2011-09-22.

slovenstina mi nevadi, jdu stahovat :palec: Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
28.6.12 20:56

@Fiducia Nechci kazit zábavu večerního televizního vysílání, ale je tam i druhá řada :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
28.6.12 20:56
@Weruska píše:
pořád poloprázdné stoly a celkově ta zábava opravdu vázla :| :|

to je moje nocni mura :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
28.6.12 20:57
@JanaK88 píše:
@Fiducia Nechci kazit zábavu večerního televizního vysílání, ale je tam i druhá řada :mrgreen:

NE!!! To nestihnu do rana stahnout a odsledovat :zed: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky