Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Weruska píše:
@Fiducia děkuji a tobě taky gratulaceA před odjezdem to budete podávat kde, u nevěsty? My teda máme svatbu bez oběda a obřad až odpoledne, takže kdo přijde hladový, má dost smůlu
![]()
dekuji
Budeme mit sraz u rodicu nevesty, takze se vsechno bude odehravat tam. Krome obradu a hostiny, teda ![]()
přesně, mně právě ta zábava taky hodně dělá starosti. Jestli tam bude trapné ticho tak se zastřelím:) ale ne, ještě je čas, něco vymyslím aby to bylo OK.
Jinak ze včerejšího dílu jsem trošku v šoku, ale ať si tam každý má co chce.
A Luďka trapka největší.
Ahoj, koukám se, fandím Kristýně - chodila se mnou na zdravku ![]()
Taky koukám
a komentuju to: pane bože, pane bože
nejvic dnes… achjo…
A taky se desim, jak bude vypadat naše svatba… ono asi jednoduchy to nebude ![]()
Ty jo holky, taky jsem to dneska nějak nestihla ale stáhnu na ulož. to
jinak to nevidím ![]()
Jak na to tak koukám tak jsem pokaždé skoro pustila slzu… a říkala jsem, že se chci ještě jednou vdávat… ale manža nesouhlasí… prej když by se rozvedl tak si mě už znova brát nebude
tak jsem mu řekla, že není jedinej chlap
![]()
@Fiducia píše:
Dneska jsem nevidela, prisla jsem o neco?
Těžko říct. Nevěsta byla nádherná, to se musí nechat. Ze začátku jsem si říkala, že má vítězství v kapse, že to bude parádní svatba, ale nakonec nevim
Koukala jsem teda na půl oka (koupala jsem prcka
), takže mi možná něco uteklo, ale vůbec jsem nepochopila, kde byli svatebčani, ten sál byl pořád prázdnej.
http://www.show-4-svatby.cz/posledni-dil/ tady je cela rada ke shlednuti online
akorat tam jeste neni dnesni dil
ale na uloz.to taky ne ![]()
@fiali píše:
Těžko říct. Nevěsta byla nádherná, to se musí nechat. Ze začátku jsem si říkala, že má vítězství v kapse, že to bude parádní svatba, ale nakonec nevimKoukala jsem teda na půl oka (koupala jsem prcka
), takže mi možná něco uteklo, ale vůbec jsem nepochopila, kde byli svatebčani, ten sál byl pořád prázdnej.
Tak si holt pockam do pondelka
Ale teda na tu jejich dokonalou svatbu bez hostu jsem extra zvedava ![]()
@Fiducia píše:
http://www.show-4-svatby.cz/posledni-dil/ tady je cela rada ke shlednuti onlineakorat tam jeste neni dnesni dil
ale na uloz.to taky ne
Jestli ti nevadí slovenské komentáře tak si na ulozto zadej 4 svadby a jestli se nemýlím tak by ta dnešní měla mít datum 2011-09-22.
Ano ano, nevěsta byla krásná. Celkově bych řekla, že to byla opravdu tradiční svatba. Jen mi tam chyběly nějaké tradice teda - rozbíjení talíře, pojídání polévky atd.
Ale to tam mohlo být, jen nemuselo být v díle. Ale s těmi hosty jsem to taky nechápala, pořád poloprázdné stoly a celkově ta zábava opravdu vázla
![]()
@JanaK88 píše:
Jestli ti nevadí slovenské komentáře tak si na ulozto zadej 4 svadby a jestli se nemýlím tak by ta dnešní měla mít datum 2011-09-22.
slovenstina mi nevadi, jdu stahovat
Diky ![]()
@Fiducia Nechci kazit zábavu večerního televizního vysílání, ale je tam i druhá řada ![]()
@Weruska píše:
pořád poloprázdné stoly a celkově ta zábava opravdu vázla![]()
to je moje nocni mura
![]()
@JanaK88 píše:
@Fiducia Nechci kazit zábavu večerního televizního vysílání, ale je tam i druhá řada
NE!!! To nestihnu do rana stahnout a odsledovat
![]()