Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky ![]()
Tak nám včera začla další reality show - koukáte na ní? Já myslela, že jí budou dávat dýl a pak jsem zjistila, že je po 18.h
![]()
Koukám, tohle je pořad dle mého gusta, jsem svatební maniak a miluju vše kolem ![]()
Proboha, o čem to je?? 4. svatby, to je jako o těch, co se berou počtvrtý?? Jako že nemaj furt dost? ![]()
Ne 4 nevesty - kazda hodnoti svatbu tech druhych a na konci se vyhodnoti nejlepsi svatba a vitezka dostane 90 tisic
4 nevěsty si navzájem hodnotí své svatby, šaty menu, celkovy dojem atd… ![]()
@zuuzka
ahaaa, mně to přišlo divný, ale jak tam máš tu tečku za 4, tak mi to nedávalo smysl.
No to bude „upřímná“ soutěž, když chce každá vyhrát.
To jde denně?
@lucunka
ahojky… jjj já taky ![]()
A jakej byl ten první díl? jsem to neviděla ![]()
@Camael
Ahojky ne je to o tom, že budou 4.svatby (4.párů) a pak jeden z nich vyhraje nějakou exotickou dovolenou nebo co ![]()
Budou se hodnotit navzájem ![]()
Koukala jsem taky. Je to obdobný pořad, jako jeden na satelitní tv, akorát s tím rozdílem, že tam si nevěsty nepřipravují svatbu samy sobě, ale té druhé nevěstě, vybírají šaty, hostinu, místo atd a kdo se trefí lépe do vkusu té dané nevěsty nejlépe, vyhrává svatební cestu. Každopádně ta včerejší svatba byla pěkná, až na ten oběd.
Docela fajn, ten začátek mi sice utekl, ale mě se to líbilo, osobně bych do toho nešla, holky docela ohrnovaly nos nad menu atak, první nevěsta měla svatbu docela pompézní se zhruba 3stovkou hostí, v kostele, no nádhera…
Taky jsem koukala, je to pro me aktualni tema
Me hodne zklamalo, ze to bude jen ted tyden, a pak, mozna, nekdy, dalsi tydenni rada
Jinak se mi to libilo
Sice vcerejsi obrad absolutne jiny, nez jakou svatbu chystame my, ale bylo to zajimave ![]()
Jestli to je ono holky, tak tady je ten včerejší díl ke shlédnutí ![]()
http://www.show-4-svatby.cz/dily/12-06-25/
Jdu se též podívat, nevím vůbec co to je ![]()
@Gábííí
ty jo tak to bych nedala!!! Nedokážu si představit, že by mi někdo kdo mě nezná, neví co se mi líbí mi dělal svatbu a já pak byla nešťastná a nelíbil se mi „můj den“ ![]()