Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak jsem to zacala trochu studovat
ma ta eta delicca automaticky podavac smesi a nebo to tam musim pokazde pridat po pipnuti zvukoveho signalu?
Mirii píše:
Tak jsem to zacala trochu studovatma ta eta delicca automaticky podavac smesi a nebo to tam musim pokazde pridat po pipnuti zvukoveho signalu?
Jako jsou dvě možnosti: buď tam dáš všechno hned najednou vč. semínek a spustíš program … nebo si semínka necháš zvlášť až na to pípnutí signálu, ale není vůbec potřeba, rozdíl v tom jestli to tam dáš hned nebo čekáš není.
Vše ostatní se tam dává rovnou.
Pak to má i časovač, např. když chceš aby ti spustila pečení v noci a dopekla někdy ráno, takže to využívám hodně, večer to tam všechno naleju a nasypu, nastavím a ráno když vstávám tak mám teploučký chlebík, fakt super, taky podle toho kynu já
No a je to kvalitní český výrobek Eta, vyrobený v Hlinsku, takže žádný čínský patvar apod. ![]()
pak existuje ještě nějaká dražší eta tuším že duplica nebo tak nějak, ta má dokonce dvě nádoby, ale někde tady na diskuzích psali, že se to stejně moc nevyužije, protože obě jedou na stejný program, takže nemůžeš např. do jedné dát chleba s nějakým kompletním programem vč. kynutí atd. a do druhé třeba pečení sekané, to nejde, prostě do obou to stejné …
Jo, mimochodem, teď o víkendu jsem v pekárně dělala sekanou a fakt super ![]()
Kyrnyj tak dekuji moc, uz se nemuzu dockat az ji budeme mit…ale musim so pockat az do kvetna na narozeniny
, i kdyz to stejne utece jako voda ![]()
Mne ma taky Duplica dnes dojit nemuzu se dockat az budu pect bezlepkovy chleb z Jizerky. Pece nekdo z Vas chlebik pro alerigika pokud ano ozvete se?
Ahojky!
Opět se někomu vtírnu do diskuse, za což se samozřejmě omlouvám.
Mám pekárnu Tefal Dual Bread Maker. Jaký používáte program na pečení, jaký receptík?
Ještě jeden asi přiblblej dotaz - tu metličku musím po hnětení vyndat nebo jak je to? Když ji tam nechám, tak budu mít chlebík uprostřed nedopečenej, že jo?
Moc díky za rady.
To chci taky vedet co s temy haky to se po hneteni vyndava? Asi jsem to prehledla v te prirucce nebo co.
Pece nekdo bezlepkovy chleba pokud ano ozvete se?
Já mám sice jinou pekárnu, ale ty háky nevyndávám. Může se to vyndávat, je to tip proto aby ve chlebu po upečení a vyndání nebyly ty díry, ale je to zbytečné, zkoušela jsem se s tím patlat a vyndávat je jen asi 2× než jsem uznala, že je to blbost ![]()