Registrace Bulovka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.9.11 19:21

Nemáš vůbec zač :-)…Hodně štěstí při výběru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.11 19:23

Rjumik .....já tam dorazila na poslední chvíli, asi 5 minut před otevřením registrace , jazyk na vestě, je pravda, že jsem byla cca desátá, vzali mě v pohodě a ještě po mě docházely další maminky… Je ale pravda, že je lepší být tam dřív, člověk pak má klid :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
15.9.11 07:55

Me kamaradky strasili, jak cekali 3 hod predem, at tam radsi jdu driv, atd… :-) Ale jak rikam, behem chvilinky nas tam bylo opravdu hodne… Asi bude v breznu hooodne miminek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.11 10:37

Já tam taky chtěla dorazit dřív, ale nějak ten den byl celý hektický a dorazila jsem tam s vyplazeným jazykem :zed: , ale nakonec vše dobře dopadlo...... :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marťule2005
16.9.11 14:56

registrace Bulovka

Ahojky,
Včera jsem se byla registrovat na Bulovce k porodu. Byla jsem tam od 12 a další maminy dorazily až ve 12:45, takže jsem byla s přehledem první. Píšou, že registrují od 14. týdne, ale sestřička u registrace říkala, že většina mamin tam chodí 13.-14. týden. Míst tam měli dost, my máme termín 15.3.2012 a na další týdny tam zatím měli prázdno.
Hodně zdaru při výběru porodnice a při registraci.

• Citovat
  • Upravit
Marťule2005
16.9.11 14:59

Ahoj, na většině webovek píšou, že jen a pouze 14+0 tt, ale třeba na Bulovce berou i 13.-14. týden, když tam přijdeš o pár dní dřív, tak tě nevyhodí, ale u Apolináře mi říkali, že je to skutečně jen 14+0.
Hodně štěstí a užívej si těhu :-)

• Citovat
  • Upravit
65
16.9.11 15:26

Ahoj Martule…

Mas krasny termin :-) a ja mam stejny :lol: Me dr rikala, ze se na Bulovce da registrovat od 12tt.. Ja tam byla mezi 12 a 13tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marťule2005
18.9.11 19:47

Ahoj Rjumiku,

moc gratuluji. To máme docela šanci se tam toho 15.3. potkat ;-) Já mám dr. mimo Prahu (docela dost daleko), takže pro mě znamená si všechny pražské informace obstarávat sama, tak jsem ráda za takovéto diskuze. A co zjistím o to se ráda podělím :-).
Hezký večer.

• Citovat
  • Upravit
4706
26.9.11 16:27
Marťule2005 píše:
Ahojky,
Včera jsem se byla registrovat na Bulovce k porodu. Byla jsem tam od 12 a další maminy dorazily až ve 12:45, takže jsem byla s přehledem první. Píšou, že registrují od 14. týdne, ale sestřička u registrace říkala, že většina mamin tam chodí 13.-14. týden. Míst tam měli dost, my máme termín 15.3.2012 a na další týdny tam zatím měli prázdno.

ahoooj já tam jdu až zítra :cry: :cry: doufam, že tam bude ještě místo. rodila jsem tam i po prvé.. měla jsem lítání.. termín máme také 12.3. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
26.9.11 17:07

No kdybych mohla byt napomocna s nejakymi info, tak dej vedet ;-) kdy jdes na UTZ? Ja v patek.. Doufam, ze bude mimi dobre uvelebeny, aby jsme se konecne dozvedeli, jestli chlapecek, nebo holcicka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
27.9.11 08:23
Rjumik píše:
No kdybych mohla byt napomocna s nejakymi info, tak dej vedet ;-) kdy jdes na UTZ? Ja v patek.. Doufam, ze bude mimi dobre uvelebeny, aby jsme se konecne dozvedeli, jestli chlapecek, nebo holcicka :dance:

Ahoj Rjumiku,
my jdem na utz a na kontrolu 5.10. a taky doufám, že mrně nebude zase tak šíleně skákat a ukáže nám víc než svižné pohyby nožek a ruček. Už mu chceme říkat jménem. Pohyby už jsou dost znát, ale jen když je mrně hooodně nespokojené (když se lekne, dlouho sedím,…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
27.9.11 08:25
mona.k.79 píše:
Marťule2005 píše:
Ahojky,
ahoooj já tam jdu až zítra :cry: :cry: doufam, že tam bude ještě místo. rodila jsem tam i po prvé.. měla jsem lítání.. termín máme také 12.3. :lol: :lol:

Ahoj Mono,
oni tam mají rozpisy na týden a jelikož jste pondělí, tak kdyby ten týden volno nebylo, tak vás snad šoupnou do předchozího ;-) Držímě pěsti, protože je to tam fajn, měla jsem tam při čekání moc dobrý pocit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
27.9.11 08:34

Ty uz citis pohyby? Tak to ja ne… :-( Aaach jo :-? :wink: na pohyby uz se moc tesime.. Clovek aspon vi, ze je mimi v pohode.. Ty 4 tydny mezi kontrolami mi prijdou strasne dlouhy… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
27.9.11 08:43
Rjumik píše:
Ty uz citis pohyby? Tak to ja ne… :-( Aaach jo :-? :wink: na pohyby uz se moc tesime.. Clovek aspon vi, ze je mimi v pohode.. Ty 4 tydny mezi kontrolami mi prijdou strasne dlouhy… :zed:

Ty 4 týdny jsou nesnesitelně dlouhé. Pohyby jen v případě krajní nespokojenosti, ale už od začátku víme, že máme hodně aktivní mimčo, tak se s tím smiřuju. Ale stejně si říkám, jestli nemá něčeho málo a nevrtí se proto, už aby zas bylo po kontrole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
27.9.11 08:48
Marťule2005 píše:
Rjumik píše:
Ty uz citis pohyby? Tak to ja ne… :-( Aaach jo :-? :wink: na pohyby uz se moc tesime.. Clovek aspon vi, ze je mimi v pohode.. Ty 4 tydny mezi kontrolami mi prijdou strasne dlouhy… :zed:
Ty 4 týdny jsou nesnesitelně dlouhé. Pohyby jen v případě krajní nespokojenosti, ale už od začátku víme, že máme hodně aktivní mimčo, tak se s tím smiřuju. Ale stejně si říkám, jestli nemá něčeho málo a nevrtí se proto, už aby zas bylo po kontrole…

A cekate prvni mimi? Segra citila pohyby az okolo 20tt… Doufam, ze nam se postesti driv :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková