Registrace Bulovka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nuninove
10.6.13 22:21

Ja se registrovala ve 14tt a uplne v pohode..bylo to rychle :)

• Citovat
  • Upravit
31.7.13 08:08

Mám blbou otázku, ale ptám se ať nejsem něják nervní :D, když mi přijde potvrzení o uspěšný registraci tak mužu být klidná, že tam mám určitě místo??? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
31.7.13 08:15

@Maja.trefilova Asi jo, ale on tam asi takovy naval neni. Ja kdyz tam pak sla nekdy osobne dodelat registraci, tak tam zadavali vsechny udaje znovu, jsem puvodne myslela ze jim tam vyjedu podle RC a na konci se me zeptali jestli jsem registrovana pres web :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.13 08:17

@nesssinka Tak snad dobrý no k něčemu ta registrace po netu být musí ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
31.7.13 08:23

@nesssinka S tim navalem nevim nevim :nevim: Rodila jsem tam v cervnu 2012 a po odtoku plod. vody jsem stravila na hekarne 4 dny, muzu rict, ze jsem za tu dobu ze salu mohla slyset tak 20 porodu, ono by to i podle tech jejich statistik vychazelo na cca 6/7 porodu za den. Je to o obdobi, jsou mesice, kdy je porodu min, a ty, kdy to bez registrace skutecne nemusi vyjit..Ja mela to „stesti“, ze tou dobou jeste registrace povinne nebyly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
31.7.13 08:36
@Maja.trefilova píše:
Mám blbou otázku, ale ptám se ať nejsem něják nervní :D, když mi přijde potvrzení o uspěšný registraci tak mužu být klidná, že tam mám určitě místo??? :oops:

Ano, misto mas jiste. Nicmene se muze stat, ze v tvem terminu budou malovat saly a rodis jinde ;-).Maluji se 2× do roka.Ja to stihla o jeden den v nove vymalivanem :-D.
Zkrizila jsem nohy a malou premlouvala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
31.7.13 08:37

@Lada84 na me to pusobilo, ze tam snad nehrozi, ze by meli tak plno, ze by me odmitli jako jine prazske porodnice, ale stat se muze cokoliv, ze se trefim do dne, kdy me fakt nevezmou. Ale kdyz jsme byli na prohlidce porodnich salu, tak u hekarny, kde jsou tri dvouluzkove pokoje, tak nam PA rikala, ze se od ledna nestalo, aby se na jednom sesly dve tehule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
31.7.13 08:38

Jinak ja se registrovala v 13tt a relativne v pohode. Jinak co jsem rodila ja, tak uz byl vyhlasen stopstav.Po porodu jsem lezela na bezne gynekolii, ne na 6-nedeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.13 08:39

@sara1000 :D aby jsem nedopadla podobně :D každopádně jsem si oddychla moc díky za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
31.7.13 08:41

@Maja.trefilova
A on ti prisel jeste nejaky papir?
Ja tam pridla pi.dr si naklapala podle prukazky vse do pocitace.Mne rekla hotovo, do prukazky dala razitko a sla jsem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
31.7.13 08:41
@sara1000 píše:
Ano, misto mas jiste. Nicmene se muze stat, ze v tvem terminu budou malovat saly a rodis jinde ;-).Maluji se 2× do roka.Ja to stihla o jeden den v nove vymalivanem :-D.
Zkrizila jsem nohy a malou premlouvala :lol:

Nastesti ty terminy zverejnuji dopredu, uz v breznu meli uveden kveten a listopad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
31.7.13 08:43

@nesssinka No, ona Bulovka dlouho nemela dobry jmeno, mozna za to mohl i fakt, ze se tam zastavil cas v 80. letech, budova namocnice je stara a Bulovka ma 2 saly, jene super moderni (uplne vzadu v kridle) a druhy sekcni, na tom jsem rodila ja, kde je klasicky kovovy gynda kreslo, dlazdicky, kovovy aparaty, zkratka zadny super polohovatelny kreslo, pekny vymalovani, obrazky atd..Mozna se to vi a nikdy nemas jistotu, ktery ze salu chytnes.
Na druhou stranu ale, jsou tam mlade doktorky a doktori, maji uz jiny pristupy a snazi se Bulovce navratit jakousi cest ;) Plus, presne jak tu nekdo psal, ono bohate staci, kdyz JEDINA porodka v Praze maluje, ostatni se v tu chvili musi o rodicky rozdelit a Bulovka je zaroven spadovka pro Prahu-vychod s pravem prijmout nezaregistrovany predcasnak pred zaregistrovanou rodickou (jako asi vsechna neonat. centra)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.13 08:45

@sara1000 Já jsem vyplnovala elektronickou registraci právě :( přišlo mi tohle:
Děkujeme,
Vaše online registrace proběhla úspěšně. K doplnění a kontrole Vámi zadaných dat se prosím dostavte nejpozději do dvou měsíců, v pondělí nebo čtvrtek od 13.00 do 14.30hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
31.7.13 09:02

@Maja.trefilova Přišlo mi úplně to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.13 09:04

@sabulator Tak snad dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková