Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Rjumik .....já tam dorazila na poslední chvíli, asi 5 minut před otevřením registrace , jazyk na vestě, je pravda, že jsem byla cca desátá, vzali mě v pohodě a ještě po mě docházely další maminky… Je ale pravda, že je lepší být tam dřív, člověk pak má klid ![]()
Me kamaradky strasili, jak cekali 3 hod predem, at tam radsi jdu driv, atd…
Ale jak rikam, behem chvilinky nas tam bylo opravdu hodne… Asi bude v breznu hooodne miminek ![]()
Já tam taky chtěla dorazit dřív, ale nějak ten den byl celý hektický a dorazila jsem tam s vyplazeným jazykem
, ale nakonec vše dobře dopadlo...... ![]()
Ahojky,
Včera jsem se byla registrovat na Bulovce k porodu. Byla jsem tam od 12 a další maminy dorazily až ve 12:45, takže jsem byla s přehledem první. Píšou, že registrují od 14. týdne, ale sestřička u registrace říkala, že většina mamin tam chodí 13.-14. týden. Míst tam měli dost, my máme termín 15.3.2012 a na další týdny tam zatím měli prázdno.
Hodně zdaru při výběru porodnice a při registraci.
Ahoj, na většině webovek píšou, že jen a pouze 14+0 tt, ale třeba na Bulovce berou i 13.-14. týden, když tam přijdeš o pár dní dřív, tak tě nevyhodí, ale u Apolináře mi říkali, že je to skutečně jen 14+0.
Hodně štěstí a užívej si těhu ![]()
Ahoj Martule…
Mas krasny termin
a ja mam stejny
Me dr rikala, ze se na Bulovce da registrovat od 12tt.. Ja tam byla mezi 12 a 13tt.
Ahoj Rjumiku,
moc gratuluji. To máme docela šanci se tam toho 15.3. potkat
Já mám dr. mimo Prahu (docela dost daleko), takže pro mě znamená si všechny pražské informace obstarávat sama, tak jsem ráda za takovéto diskuze. A co zjistím o to se ráda podělím
.
Hezký večer.
Marťule2005 píše:
Ahojky,
Včera jsem se byla registrovat na Bulovce k porodu. Byla jsem tam od 12 a další maminy dorazily až ve 12:45, takže jsem byla s přehledem první. Píšou, že registrují od 14. týdne, ale sestřička u registrace říkala, že většina mamin tam chodí 13.-14. týden. Míst tam měli dost, my máme termín 15.3.2012 a na další týdny tam zatím měli prázdno.
Hodně zdaru při výběru porodnice a při registraci.
ahoooj já tam jdu až zítra
doufam, že tam bude ještě místo. rodila jsem tam i po prvé.. měla jsem lítání.. termín máme také 12.3.
![]()
No kdybych mohla byt napomocna s nejakymi info, tak dej vedet
kdy jdes na UTZ? Ja v patek.. Doufam, ze bude mimi dobre uvelebeny, aby jsme se konecne dozvedeli, jestli chlapecek, nebo holcicka ![]()
Rjumik píše:
No kdybych mohla byt napomocna s nejakymi info, tak dej vedetkdy jdes na UTZ? Ja v patek.. Doufam, ze bude mimi dobre uvelebeny, aby jsme se konecne dozvedeli, jestli chlapecek, nebo holcicka
Ahoj Rjumiku,
my jdem na utz a na kontrolu 5.10. a taky doufám, že mrně nebude zase tak šíleně skákat a ukáže nám víc než svižné pohyby nožek a ruček. Už mu chceme říkat jménem. Pohyby už jsou dost znát, ale jen když je mrně hooodně nespokojené (když se lekne, dlouho sedím,…).
mona.k.79 píše:Marťule2005 píše:ahoooj já tam jdu až zítra
Ahojky,
Hodně zdaru při výběru porodnice a při registraci.![]()
doufam, že tam bude ještě místo. rodila jsem tam i po prvé.. měla jsem lítání.. termín máme také 12.3.
![]()
Ahoj Mono,
oni tam mají rozpisy na týden a jelikož jste pondělí, tak kdyby ten týden volno nebylo, tak vás snad šoupnou do předchozího
Držímě pěsti, protože je to tam fajn, měla jsem tam při čekání moc dobrý pocit ![]()
Ty uz citis pohyby? Tak to ja ne…
Aaach jo
na pohyby uz se moc tesime.. Clovek aspon vi, ze je mimi v pohode.. Ty 4 tydny mezi kontrolami mi prijdou strasne dlouhy… ![]()
Rjumik píše:
Ty uz citis pohyby? Tak to ja ne…Aaach jo
![]()
na pohyby uz se moc tesime.. Clovek aspon vi, ze je mimi v pohode.. Ty 4 tydny mezi kontrolami mi prijdou strasne dlouhy…
Ty 4 týdny jsou nesnesitelně dlouhé. Pohyby jen v případě krajní nespokojenosti, ale už od začátku víme, že máme hodně aktivní mimčo, tak se s tím smiřuju. Ale stejně si říkám, jestli nemá něčeho málo a nevrtí se proto, už aby zas bylo po kontrole…
Marťule2005 píše:Rjumik píše:Ty 4 týdny jsou nesnesitelně dlouhé. Pohyby jen v případě krajní nespokojenosti, ale už od začátku víme, že máme hodně aktivní mimčo, tak se s tím smiřuju. Ale stejně si říkám, jestli nemá něčeho málo a nevrtí se proto, už aby zas bylo po kontrole…
Ty uz citis pohyby? Tak to ja ne…Aaach jo
![]()
na pohyby uz se moc tesime.. Clovek aspon vi, ze je mimi v pohode.. Ty 4 tydny mezi kontrolami mi prijdou strasne dlouhy…
A cekate prvni mimi? Segra citila pohyby az okolo 20tt… Doufam, ze nam se postesti driv ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.