Registrace ke covid očkování - funguje to někomu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26895
15.1.21 10:47

Ten system je vlastne skvely. Vyvratilo se tvrzeni, ze Cesi se nechteji nechat ockovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
15.1.21 10:50

@Alushka.S Tak já chtěla ráno zkusit štěstí, hned v osm to nešlo, to jsem nebyla doma a na Seznamu na mě po spuštění počítače kolem půl devátý rovnou vypad článěk, že to celý kolabuje, tak jsem si ušetřila nervy :) Asi před hodinou jsem to jen tak cvičně zkusila, ať aspoň vidim, jak ten systém, vypadá a co všechno je potřeba, a příjemně mě překvapilo, že registrace se podařila úplně v pohodě. Termíny už samozřejmě nebyly, ale tak to jsem nečekala ani v nejdivočejším snu, že by se na nás jako dostalo hned :lol: No uvidíme, co bude dál… Čeká mě pak v druhé a třetí vlně ještě registrace rodičů, takže adrenalin si ještě užiju 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
15.1.21 10:53
@magratka píše:
@Borrealis A čistě teoreticky, když to zařizuje praktik, tak na to má nějaké jiné rozhraní nebo musí použít svůj telefon (když ho 80+ nemá)?
:lol:

praktik na to má zcela to samé rozhraní jako ten senior, tzn telefon seniora, svůj vlastní telefon, nebo linku 1221 která se zhroutila a nefunguje

tak jako ano, může zavřít ordinaci, vypnout telefony a jen sedět u mobilu a pokoušet se registrovat…odesílat a příjímat PINy…se stejným výsledkem jako široká veřejnost, ale to asi proveditelné úplně v realitě nebude :mrgreen:

mmch, našim sestřičkám jsme vybavili termín protekčně, protože už dávno nám došlo, že jakkoliv se spoláhat na státní systém by bylo ehm ehm, naivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
15.1.21 10:54

@cecetka

jj v podstatě takový průzkum bojem

cílená reklama

adrenalinek pro seniory

jsou fikaní :pankac:

přitom stačila jiná finta, vyhlásit že je v kaufu kuře za 50 za kilo, akce!!!

spořádaně se tvoří fronta, místo kuřete očkujeme
za měsíc a půl máme prooočkováno

:nevim: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
15.1.21 10:56

Z čeho bych se teda vztekla, že na jednu stranu pro seniory není dost dávek, na druhou jen za poslední tři dny v médiích dvě kauzy s očkováním lidí, který teď vůbec nejsou „prioritní“ :cert: Ale děje se to evidentně všude, nejen u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
15.1.21 10:57
@krtek93 píše:
Já jsem naši seniorku úspěšně registrovala, k rezervaci termínu samozřejmě nedošlo, protože „kapacita vyčerpána“, potud ok. Do telefonu mi přišel i PIN2 a teď otázka - až tedy bude volno (snad, jednou :) ), přihlásím se do rezervačního systému tímhle PINem? A asi rodným číslem? Já jsem totiž zvyklá na ty ověřovací kódy, co mají platnost třeba 30 minut - to asi nebude tenhle případ že?A taky by mě zajímalo, jestli mi ten systém nějak sám sdělí, že to volno je, nebo budu muset průběžně nakukovat, ale tipuju, že to bych toho chtěla asi moc :think: Jak tohle hodlaj řešit s lidma, co jim to zařizují třeba doktoři po telefonu, to je mi teda záhadou :nevim: A jinak - nezklamali, přesně tenhle průběh (výpadek systému, nedostatečný kapacity atd atd) jsem čekala :lol:

jo, použiješ číslo pojištěnce a ten pin2, má to mít dlouhou platnost, znovu neregistruješ. Tedy dle toho, co dnes psali, tak snad to tak bude platit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
15.1.21 11:00

@Borrealis Myslím, že Kaufland akce by zabrala až na ty „druhé ve frontě“, tedy 65+, takže možná to ještě mají v záloze 8) Aspoň u nás kvůli akcím mobilizují sice důchodci, ale ještě tak nějak… schopní. Naše babi (87) už dávno ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
15.1.21 11:02
@Šáruší píše:
jo, použiješ číslo pojištěnce a ten pin2, má to mít dlouhou platnost, znovu neregistruješ. Tedy dle toho, co dnes psali, tak snad to tak bude platit

Děkuji! Tak ještě kdyby přišlo nějaké upozornění, že je „volno“, jinak to bude teda pruda hlídat to sama, ale co se dá dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
15.1.21 11:15
@krtek93 píše:
Děkuji! Tak ještě kdyby přišlo nějaké upozornění, že je „volno“, jinak to bude teda pruda hlídat to sama, ale co se dá dělat.

to asi nepřijde, holt budeme jak blbci klikat a hlídat. Takové uživatelsky přívětivé pro důchodce 80+ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101980
15.1.21 11:16
@Lama Lama píše:
a to už funguje?

Jojo, funguje, ale koupila bych ji v predstihu, koncem ledna to pravdepodobne taky spadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101980
15.1.21 11:18
@cecetka píše:
Presne tak. Kdyz tam v 8 najely stovky lidi, tak se to dalo cekat :nevim: Proste vsichni museli ted hned registrovat sve pribuzne :mrgreen:

Ne, cekat se to dalo jen u výrobků nasi uzasne vlady. Profesionální systém je dimenzovan a testovan právě na takove spicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
15.1.21 11:24
@Šáruší píše:
to asi nepřijde, holt budeme jak blbci klikat a hlídat. Takové uživatelsky přívětivé pro důchodce 80+ :mrgreen:

No to rozhodně :mrgreen: My se doma chytali za hlavu už když v tý prezentaci ukazovali „pouhých“ osm kroků a dva PINy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20929
15.1.21 11:31
@krtek93 píše:
Z čeho bych se teda vztekla, že na jednu stranu pro seniory není dost dávek, na druhou jen za poslední tři dny v médiích dvě kauzy s očkováním lidí, který teď vůbec nejsou „prioritní“ :cert: Ale děje se to evidentně všude, nejen u nás.

Neni dost davek pro NIKOHO, ne jen seniory. Holt je silena poptavka a vyroba omezena. Nic s tim clovek nenadela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
15.1.21 11:48
@Cenarius píše:
Neni dost davek pro NIKOHO, ne jen seniory. Holt je silena poptavka a vyroba omezena. Nic s tim clovek nenadela.

takhle se fakt zdravý „mladý“ občan třeba 55 let dostane k očkování až někdy na podzim jestli vůbec, ještě nás čeká perný rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101980
15.1.21 13:22
@Šáruší píše:
takhle se fakt zdravý „mladý“ občan třeba 55 let dostane k očkování až někdy na podzim jestli vůbec, ještě nás čeká perný rok

Tak ono se zas tech mladych a zdravych dostane mensi procento na jip, takze to za chvili nebude nikoho zajimat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí