Registrace sester

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
7.2.15 12:06

Mateřská asi jenom půl roku ta první, protože na druhou mateřskou jsem nastoupila už ne ze zdravotnictví. já se v tom stejně pořád ztrácim. mám odpracovaný celý rok 2007 pak půl roku mateřskou tedy pak 2 roky mimo obor a ted jsem znovu na mateřský. malý je 8 měsíců takže ještě chvíly na mateřský budu.tak a ted mi řekněte takže jestli to chápu dobře tak do roku 2017 bych musela udělat ještě ten rok a půl pod dozorem aby se mi to počítalo do těch posledních 10 let? aby se mi počítal ten rok a půl. nebo až nastoupim do práce po mateřský kterou mám na 3 roky, tak musím udělat znovu 3 roky pod dozorem a pak se teprve můžu nechat zaregistrovat? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
7.2.15 17:25

Simulka77
Ja mam pocit, ze k prodlouzeni musis dokladat jen 40kreditu nasbiranych za to 10lete obdobi, tj. z let 2006 - 2016.
Asi teda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3763
7.2.15 17:31

@nelaa, děkuju, zkusím ještě popátrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
7.2.15 17:32

@Tteri29
Zalezi, kdy si zazadas o registraci. Od toho dne se pocita tech 10 let zpetne na kredity a praxi. Spis si nejsem jista co vsechno ti budou pocitat do praxe, nejlepe zavolat primo na registr. Ja kdyz tam volala, tak pani hned vsechno vedela presne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.4.15 01:17

ahoj holky

Potřebuji radu…jakým způsobem se dokládá praxe, pro registraci sestry? Jakým způsobem to potvrdí zaměstnavatel, musí být zápočtový list, nebo jen nějaké potvrzení? A máte někdo zkušenost se zkouškou místo praxe-když chybí. Jak probíhá,
je to náročné, nebo je to formalita?
Moc díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
1.4.15 08:19

@nechápu praxi potvrdí zaměstnavatel do formuláře, který stáhneš na www.nconzo.cz je tam kolonka, kde jsi pracovala, jako co, od kdy, do kdy, razítko a podpis.
Zkouška za praxi - kdo se orientuje v procesu, odběru anamnézy, stanovení dg, plánu péče a zhodnocení, tak ten to dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.4.15 08:45

Díky za radu…ještě tam chtějí potvrzení od každého zaměstnavatele a na to formulář není. Jsem zvědava, jak se budou tvářit a co mi napíší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
1.4.15 09:06

@nechápu vzhledem k faktu, že stačí dokázat výkon povolání za určitou dobu (např. dva roky celého úvazku za registrační období), tak většinou stačí poslední zaměstnání a zaměstnavatel, nemusí člověk jet do Plzně, kde dělat před sedmi lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.4.15 09:16

Můj případ je ten složitělší, minulý zaměstnavatel sice není daleko, ale jsem zvědava, jak budou v kanceláři ochotni…formulář je jednodušší, vyplním, dá razítko a hotovo. navíc mám v oboru časový výpadek, tak musím vymyslet, jak to dohnat, abych nemusela dělat zkoušku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
1.4.15 10:07

@nechápu záleží, čím je výpadek způsoben. Např. mateřská dovolená se započítává do výkonu práce (rodičovská pak už ne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.4.15 21:05

Není mi jasné, jestli bude platit praxe i z hospicu…nebo jen ze zdravotního zařízení, teď nevím jestli je do té skupiny zařazen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
2.4.15 21:20

@nechápu pokud jsi tam dělala zdravotní sestru, tak není problém. Záleží, co máš v pracovní smlouvě. Praxe/práce např. sanitárky se nezapočítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.4.15 21:30

Teprve se tam možná chystám, dohnat chybějící praxi…tak abych nedělala zbytečné kroky…snad to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.15 21:29

Dobrý den,
potřebuji poradit, internetové vzdělávání: na kterých stránkách získáváte kredity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí