Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojík sestřičky
,
tak už mám registraci dávno doma,ale momentálně mám vítr kde sehnat ty kredity??? Purkyňky se pořádají u nás jednou za měsíc a pokud nebudu mít hlídání tak mám smůlu
Klidně bych studovala nějakou školu,ale na všechny je takový nábuch,že nemám šanci
Jak jste na tom vy? A jakým způsobem se chystáte získat kredity? Nepíšou někde za co všechno se dostávají?
Děkuji moc a zdravotnictví zdar ![]()
Paulinka + Anetka ( zimňátka 2005/2006)
Ahojík sestřičky
,
tak už mám registraci dávno doma,ale momentálně mám vítr kde sehnat ty kredity??? Purkyňky se pořádají u nás jednou za měsíc a pokud nebudu mít hlídání tak mám smůlu
Klidně bych studovala nějakou školu,ale na všechny je takový nábuch,že nemám šanci
Jak jste na tom vy? A jakým způsobem se chystáte získat kredity? Nepíšou někde za co všechno se dostávají?
Děkuji moc a zdravotnictví zdar ![]()
Paulinka + Anetka ( zimňátka 2005/2006)
Ahojky Paulinko …a na jak dlouho tu registraci máš??? To máš ještě dost času… ![]()
Já teda měla kredity už k té registraci a mám jí na 6 let.....myslim…a pozbírala jsem je po přednáškách a dělala jsem ARIP… ![]()
Ahoj kaculo,
mám ji také na šest let,ale jestli to půjde tempem jeden kredit za tři měsíce,tak budu ráda pokud to dám dohromady
Jo o ARIPu jsem také přemýšlela a šla bych do něho klidně teď na mateřský,ale nevím zda to jde
Nemocnici bych se holt upsala na pět let,ale stejně kde bych jinde dělala? Nevíš jak to je když jsem na mateřský? Proplatí mě ho zaměstnavatel? Kde jsi ho dělala? Od nás se jezdí do Ústí.
Měj se, Pa Paulinka.
Ahoj PAulinko
co ja vim, tak na matersky jde delat skla, ale pochybuju ze zamestnavatel ti ji bude hradit......
a hlavne, mne vrchni rekla, ze mi to nepodepise. chtela jsem zensku sestru, protoze az se vratim z matersky tak asi nebudu zpatky na gynde......
Takze ja mam pocet reditu 0 a nevim kdy je budu zbirat
jo a taky se vymlouvala nejdriv, ze to nejde na matersky.......
Paulinko myslím, že PSS Ti při rodičovské dovolené nenechají udělat. ![]()
A tady si můžete přečíst, jak to s námi dopadne, když nebudeme mít kredity, no hotová maturita
![]()
Je to část třetí, paragraf 8 ![]()
http://www.sagit.cz/…birkatxt.asp?…
Ahoj Xenie
Hm,tak já taky nevím,jakým způsobem budu sbírat kredity.Hlavně je problém,že je málo přednášek,tudíž jsou teď kvůli sbírání kreditů hodně nacpané.A mně se nechce jezdit na něco,co mě vůbec nezajímá a nepotřebuju to jen proto,že zrovna bude volný kurs.Navíc bydlím daleko od větších měst,do Prahy to mám 200 km,do Brna 100 km,do HK 80 km,takže mě to bude stát dost peněz a času.
PSS už mám hotové,už je to hodně dlouho,takže to mi počítat nebudou a Bc studovat nemůžu z výše uvedeného důvodu,mám to všude daleko a s dvěma dětma to ani abslovovat nehodlám.
Všechny kolegyně kolem mě nadávají,opět si na MZ vymysleli něco,co nedotáhli do konce ![]()
Tak teda nevim k čemu mi je že ty body už mám…asi k ničemu do 6ti let musim znova????????
Jinak nejlepší je mít svojí přednášku a objezdit s ní co nejvíc sjezdů…a je hotovo…Pak stačí ještě zkouknout přednášku kolegyně a body jsou doma.
Mě ale hlavně pomohl ten ARIP…a dělala jsem ho v Praze…ten je za víc bodů…
No hlavně aby vypadl ten Rath a pak se toho ujal někdo normální, jestli takovej někdo existuje
![]()
Ahoj, tak já mám registraci na 5 let a vzhledem k tomu, že chci třetí dítě, tak si o sbírání kreditů můžu nechat zdát. Super je taky, že mi zaměstnavatel na přednášky nehodlá ani přispět, natož mi je platit, tak jako některým kamarádkám. Fakt bomba. Jo a tu „druhou maturitu“ až bych asi nezvládla
Bojim, bojim.
Abaja
Ahoj sestřičky,
teď jsem objevila vaši diskusi a koukám naprosto nechápavě. Mám vyšší odbornou zdravotnickou školu, rok jsem dělala ve špitále,pak rizikový těhu, jsem už pátý rok doma a o žádné registraci jsem nějak neslyšela. Podle vaší diskuse už nejsem zdravotní sestra? Dík moc za odpověď,Z.
SUSANO - jsi, ale nemůžeš práci vykonávat bez dohledu, a taky bys měla míň peněz.
Ještě si ale klidně tu registraci můžeš zařídit.
Já mám za 1 rok nasbíráno 6 kreditů, za dvoudenní seminář, ale je hrozný, že to stojí peníze, + doprava, zaměstnavatel nic nehradí, jen aktivním přednášejícím.
Jo taky můžete přednášet, to je za víc kreditů, nebo poslat článek do Sestry, to je taky pěkně bodováno a můžete to sepsat doma a nikam nejezdit ![]()
Alenka
no nazdarek-sice jsem farmaceuticka laborantka,ale problemy mame stejne-registraci jsem sice stihla,ale jak budu sbirat kredity na materske mi taky nikdo nevysvetlil-o penezich ani nemluvte-kdyby tady nekdo prisel na nejake zmeny-treba ze materska dovoena posouva dobu registrace-i kdyz tomu dost neverim-tak to sem prosim hodte.Je to fakt sila…A u nas je to tak,ze Magistri nemusi zadne kredity sbirat-me fakt toci tohle-SS se ma strhat a VS nemusi nic-chjo…ted to nemyslim nijak zle-jen ohledne te registrace a kreditu ![]()
Myslím že po dobu mateřské se zbírání kreditů odkládá.Jinak je to opravdu složitý.
Binky
Ahoj sestřičky,
mám na vás dotaz. Stalo se některé z vás,která jste si zařizovala registraci,že vám do dneška nepřišlo potvrzení??? ![]()
U nás v nemocnici posílala registrace hlavní sestra,moji v říjnu loňského roku a pořád ještě nic nemám doma. Vím,že vyřízení trvá dlouho,mají toho moc,ale takhle?? Z celé nemocnice jsme asi 3,které ji nemají. Podmínky pro přidělení splňuji.
Tak jen „sonduji“,zda je to normální nebo je někde chyba. Díky moc za odpovědi.
Lucka
Ahojky, ted už nejsou žádné výjimky pro maminky na MD - ptala jsem se, jsem na MD skoro 2 roky a ted jsem zjistila že mi končí registrace, kterou všichni mají vyřízenou na 6 let jen já (teda mě to vrchní z nějakého důvodu dala jen na 4 roky - no co už). sice už nestihnu požádat o prodloužení (nemám ani dostatek kreditů - mám jich jen 12 a nevím jestli až nasírám ostatní do 40 budou ještě platit) ale svitla mi naděje jak aspon posbírat kredity a pak se uvidí. stačí se zaregistrovat na www.ucebna.net - zaplatí se poplatek 800kč na rok a všechno je tam vysvětlené, tak se tam mrkněte pokud máte zájem - moji kamarádce ty kredity za online semináře uznali.