Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
andreejs píše:
Mě tohle všechno čeká začátkem příštího rokuJsem celá žhavá
Hlavně mi ještě chybí dost těch kreditů, ale dotáhnu to na tom netu.
Nechci strašit,ale prej taky koukaj,jestli to sbíráš průběžně,nebo najednou (jako by to vadilo
) Teď přišlo kolegyni skoro po měsíci,že to má zas na 6 let.bylo to docela rychle,když si vzpomenu,že u té první jim to trvalo půl roku.
![]()
NO tak uvidíme
Jako by jim nestačilo, že to člověk musí absolvovat a že za to platí, ještě si budou určovat, kdy to má dělat, ne? Já jim dám průběžně
![]()
JJ já jsem říkala,že bych to brala jako v krámu.Když už to musíme platit,dejte mi za 400,– 3 kredity a nějakou příručku a já si to doma přečtu.Proč tam musím dřepět od 3 do 7, když vstávám v půl 5 na ranní,to nechápu. A hlavně někdy ty monotónní přednášející uspávaj.To se nedá.
![]()
Dneska jsem vyplnila ty papíry a nejvíc jsem se vyvztekala,když jsem přepisovala všechny semináře do malých kolonek.
Nechápu,proč to nemůžu vyplnit v PC a poslat mailem. ![]()
Ahoj maminky sestřičky,
právě jsem se dozvěděla pár novinek, třeba někomu pomůžou.
Zrušilo se omezení získání kreditů internetovým studiem, takže můžete klidně i všech 40 nasbírat po netu, což je super
A prý nevadí, když to nasbíráte najednou. Možná se jim to nemusí líbit, ale nikde není napsaný, že se to nesmí, tudíž uznat musí. To vím od naší vedoucí vzdělávání. V úterý za ní jdu a pak začnu sbírat, registrace mi končí na začátku listopadu, tak mám co dělat. ![]()
Ahoj Martasajo ![]()
díky za tipy
Něco už jsem o tom taky slyšela. Mám naplanované 2 semináře na květen a červen, ale samozřejmě mi to asi vyzvednou kolegyně. I když ten jeden vypadal moc zajímavě, možná to zvážím a půjdu si to poslechnout
Jinak mě pak bude chybět ještě asi 10 kreditů, ale mám to do konce roku, tak to snad zvládnu. Radši jich tam pošlu aspoň ještě 10 navíc, protože to prý ještě přehodnocují a nemusí uznat všechny, tak pro jistotu. ![]()
Andreejs, tak to jsi na tom dobře, určitě to zvládneš. Já jich tak 10 teprve mám a času málo. Uvidím, jak se domluvíme v úterý, ale co mi psala mailem, jsem optimistická ![]()
Ahoj, jsem tady poprvé … mám dotaz ohledně sbírání bodů po netu, ještě jsem o tom neslyšela … můžeš mi napsat podrobnosti a třeba i webovku ??
Nastoupila jsem teď po mateřský do práce a dost mi teče do bot ![]()
Myslela jsem, že se do zdravotnictví nevrátím, tak jsem na semináře moc nechodila, do toho mimi a registrace mi končí v únoru 2011 … ![]()
Zatím moc díky ![]()
Ahoj,
já jsem registrovaná tady http://ucebna.net/. jenže jsem se tam registrovala na jaře, co se platilo 800Kč a mělas to na rok a mohlas studovat kolik chceš. Pak to změnili a teď už se platí za každý jednotlivý kurz. To nevím kolik, tím, že už jsem byla zaregistrovaná, tak mi to nechali do příštího léta a mám ještě k dispozici 49 kreditů, takže kdybych chtěla, mám na dalších 6 let vystaráno (mě končí registrace teď v listopadu a už mám odeslanou žádost).
Zkus pohledat, těch stránek na netu je víc, měla jsem je vypsané, ale bohužel už vyhodila.
Ještě jsem našla toto, ale tam nemám zkušenosti
http://skola.osetrovatelstvi.info/
a pak nevypadá špatně toto, tam máš za 800Kč 30 kreditů a tuším, že od nás z práce to někdo studoval
http://www.eunio.cz/clanek.php?…
Tak hodně zdaru ![]()
ahoj všem,mám otázku,já se v tom vůbec nevyznám,tak mám SZŠ obor dětská sestra,maturita 1992,po té 10let práce v ÚSP,PAK MATEŘSKÁ,PAK ROK OPĚT VE ZDRAVOTNICTVÍ A TED MATEŘSKÁ,NEMÁM REGISTRACI,NIKDY JSEM ANI O NÍ NEŽÁDALA,MÁM JEŠTĚ NĚJAKOU ŠANCI S TÍM NĚCO UDĚLAT,MĚLA BYCH ZÁJEM OVIRTUÁLNÍ ŠKOLU,PROSÍM PORADÍ MI NĚKDO,CO MÁM DĚLAT.ĚKUJI ZA ODPOVĚDI
![]()
Ahoj,nevite nahodou nekdo,jak dlouho plati nasbirane kredity??
Ahoj, podle mě nemají omezenou platnost, jen když je přikládáš k žádosti, nesmí být starší 6 let. No, takže vlastně 6let ![]()
Ahoj,tak zažádat si o registr můžeš,ale musíš mít nasbíraných 40 kreditů.Já je sbírala na e-univerzitě,tam si to můžeš zaplatit na rok a sbíráš kreditů kolik chceš.
potřebuji poradit…mám nasbírané kredity,ale nikdy jsem nežádala o registr.jako sestra u lůžka jsem parcovala skoro 2 roky,pak mimo obor a nakonec jsem zakotvila v ústavu soc.péče,kde jsem ale nebyla zaměstnaná jako sestra,ale pouze jako soc.pracovník.Nyní jsem na MD.Můžu si tedy zažádat o registraci,nebo budu muset dělat zkoušku?
Jo, holky, řekla bych, že sbírání kreditů je spíš směr, jak práci ve zdravotnictví znechutit než jak motivovat k stálému vzdělávání. Já tedy sestřička nejsem, ale dělám si dálkově zdrávku, teď bohužel degradovanou na zdravotnickýho asistenta a raději nemyslím na budoucnost, jinak bych školu musela nechat. Jako asistent se totiž vůbec nebudu chytat a když už, tak za minimum peněz a na hodně nízké pozici, cosi jako sanitář nebo ošetřovatel s maturitou.