Registrace sester

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
1.9.09 20:47

kdybych to věděla dřív mohla jsem požádat o prodloužení a bylo by, ale takhle budu muset žádat znovu o osvědčení… haha, ale to mě čeká až za takové 3 roky, poté co nasbírám dostatek kreditů - v té internetové učebně se totiž dá nasbírat jen 14 kreditů za rok - ale dát za to 800 je pakatel, oproti ostatním kurzům 8)
no nic Maty - to není normální mě potvrzení o registraci dorazilo do 2 měsíců… tak bych se na to být tebou přeptala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
16.1.10 12:44

holky o registracích mi ani nemluvte, všichni beztak sbírají body, více jak o polovina se stejně nevzdělává… kdo tohle vymyslel byl opravdu blb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
19.2.10 13:14

Ahoj holky,jak to tady pročítám tak je mi z toho fakt blbě.Já registraci nemám.Z nemocnice jsem odešla asi před 5 lety k zubaři a ten žádnou registraci nchtěl.Teď jdu na 2 mateřskou,tak předpokládáám,že teď nic řešit nebudu.Je mi jasný,že jak jsem se dočetla na stránkách ministerstva,když buud se chtít zaregistrovat po MD tak budu muset dělat zkoužky,protže jsem se přestěhovala a tady ani nikoho neznám a ani nevím kde mám zjišťovat kde ty kredity mám honit.Takže počítám s těmi zoužkami.Nedá se nic dělat.Jsem dětská setra a mám i ARIP,ale stejně mě zkoužky neminou.O registraci si myslím,že je to totální chaos a blbost.Někdo by měl vymyslet něco je pevně daný a mělo by to být všem jasný.

No už se těším až za zhruba 4 roky budu se potit někde na ministerstvu :poblion: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
20.2.10 16:43

ahoj jsem registrovaná ana semináře jezdím jeno pro papír abych splnila kredity,protože se dvěmi dětmi to holt jinak nejde a ke všemu se většinou přednášky opakují te´D JSEM POsílala žádost o prodloužení, těch 46bodů co jsem nasbírala během 5ti let mě stálo 3000kč , a to nepočítám jízdné, kdybych to také započítala tak jsem někdne na 6000kč tak a kdopak nám je proplatí? Je to nesmysl .....a podporuje to opět to,že je více úředníků a málokdo se skutečně dozví něco podstatného, sama jsem dělala na jip pro novorozence, jenže pediatrické přednášky jsou tak v praze a kroměříži, což je pro mě nedostupné …takže mím certifikáty z gerontologie, aro..... určitě mi to u těch našich drobečku k něčemu bude,no chvalme inteligenty co to vymysleli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
20.2.10 18:52

taky už mám nasbíráno........
Přednášela jsem, tak mi to šlo rychleji.
Ted jsem na MD, co potřebuji k prodloužení??
Někdo si na tom pěkně mastí kapsy........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
25.2.10 00:26

Ahoj holky,
pokud se Vám nechce jezdit po seminářích a platit drahé poplatky za získávání kreditů, je tu možnost je získat pěkně z domova po internetu. Sice se za to taky platí, ale jen 190,– za kurz/3 kredity a je to jednoduchý. Pouze si přečtete materiál k Vámi vybranému tématu (cca. 50 stran) a pak uděláte závěrečný test s 10 otázkama, odpovědi ANO/NE. A můžete se přitom dívat do toho textu. Je to na E-univerzitě a je to pod záštitou ČASu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7053
8.3.10 20:49

Zdravím sestřičky :wink:
Koukám,že reakce na tohle téma je všude stejná - ať v okolí či tady na netu.Taky sbírám,vlastně teď budu posílat prodloužení registrace a tak nějak doufám,že mi mých 48 kreditů uznají.V opačném případě na zkoušku nejdu.Když jim nestačí,že se celý rok vzdělávám a za své peníze,tak se po 13-ti letech nebudu opět učit to,co je v praxi stejnak vesměs jiné.Kolegyně kamarádka na ní byla a podle toho,co říkala,tak zkouší hlavně ze zákonů,vyhlášek atd.

andreejs - ty máš ty testy na netu vyzkoušené?Počítají se? Vím,že doktoři něco takového taky mají,ale u sester jsem o tom neslyšela.Vzhledem k tomu,že mě čeká další kolo a dávat opět 400,– za 3 kredity se mi moc nechce,by se mi to hodilo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
9.3.10 14:10

Ahoj Nellys,
zatím jsem zkoušela dělat jeden test a musím říct, že super. Jestli to uznají zatím nevím,já to ještě neposílala, ale moje kamarádky, co dělají v nemocnici mi tohle doporučily, že to taky tak dělají. Jinak to tam opravdu píšou, že je to od ČASu a že jsou za to vždy 3 kredity, které si na konci každého toho kurzu sama vytiskneš. Je to euniverzita.eu, tak na to zkus sama mrknout.
Já taky určitě zkoušky dělat nebudu. Ve zdravotnictví už nedělám 5 let a tohle si sbírám spíš jen pro zadní vrátka, proto je pro mě tahle varianta příjemná. :wink:
A koukám, že jsi taky z Plzně :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7053
11.3.10 22:50

Ahojky Andreejs - jj jsem z Plzně a ve zdravotnictví dělám,ale občas přemýšlím,že přejdu jinam,kde se nic takového nesbírá a hlavně neplatí. Teď budu posílat v březnu to prodloužení,tak bych to pak zkusila.Třeba napůl přes net a proložit to EduCarem nebo co budou zdarma.
Kam chodíš ty na semináře nebo máš jen ty z netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
11.3.10 23:11

Já to sbírám nesbírám stylem, že se občas někde zaregistruju a pak si jdu jen vyzvednout ten papír a nebo mi to nosí kamarádky, co mi to vždycky někde vyzvednou nebo vyžebrají. Ono to není taky tak poctivý jak to vypadá :oops:
Já to mám fakt jen jako zadní vrátka,ale dělám ve zdrav. firmě a dostanu se občas na ty kongresy, tak si pak jen vezmu ten papír a vůbec na ty semináře nechodim. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
12.3.10 09:02

Jééééééé, koukám že je to všude stejné!! Úplně se to minulo účinkem.
Co se potřebuje k tomu prodloužení??
Já jsem doufala, že to do té doby zruší, ale asi je v tom dost peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7053
12.3.10 20:22

andreejs - no tak taky dobrý,dobře to máš zařízený. :mrgreen: :wink: To my tam poctivě dřepíme ty 4 hodiny - 3 když nás přednášející pustí občas dřív. :-? No každopádně to zkusím a uvidíme. :-D

LeníkDOMO - potřebuješ na to papíry k prodloužení registrace,nám je poslali v práci mailem,všechny ty semináře,vypsat a ofotit - nechápu proč oboje jako by jim to ofocený nestačilo :roll: - a hlavně taky zas 500,– kolek - ten mě se.e nejvíc,proč znova platit registraci. 8-o :cert: :cert: :cert:
taky jsem doufala,že to nová ministryně změní,ale bohužel. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
12.3.10 21:49

Mě tohle všechno čeká začátkem příštího roku :-? Jsem celá žhavá :evil: Hlavně mi ještě chybí dost těch kreditů, ale dotáhnu to na tom netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aprazanda@seznam.cz
13.3.10 13:31

Jo, holky, řekla bych, že sbírání kreditů je spíš směr, jak práci ve zdravotnictví znechutit než jak motivovat k stálému vzdělávání. Já tedy sestřička nejsem, ale dělám si dálkově zdrávku, teď bohužel degradovanou na zdravotnickýho asistenta a raději nemyslím na budoucnost, jinak bych školu musela nechat. Jako asistent se totiž vůbec nebudu chytat a když už, tak za minimum peněz a na hodně nízké pozici, cosi jako sanitář nebo ošetřovatel s maturitou.

• Citovat
  • Upravit
7053
14.3.10 14:27
andreejs píše:
Mě tohle všechno čeká začátkem příštího roku :-? Jsem celá žhavá :evil: Hlavně mi ještě chybí dost těch kreditů, ale dotáhnu to na tom netu.

Nechci strašit,ale prej taky koukaj,jestli to sbíráš průběžně,nebo najednou (jako by to vadilo :cert: :cert: :cert: ) Teď přišlo kolegyni skoro po měsíci,že to má zas na 6 let.bylo to docela rychle,když si vzpomenu,že u té první jim to trvalo půl roku. :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí