Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak taky zrovinka řeším registraci, že já to honím vždy na poslední chvíli ![]()
Docela mi to leze krkem, takovéhle lejstrování, kolek, někdo na tom hezoučky vydělává.
Vcelku mne taky mate předchozí zaměstnání a naivně doufám, že stačí to poslední, jinak nevím, protože jedna lékařka, u které jsem pracovala vůbec není k sehnání.Ttak teda fakt nevím ![]()
Ale osobně si myslím, že podle zápočťáku by mělo stačit potvrzení posledního zaměstnavatele. Všechno na zápočťáku je oficiální a tudíž doufám, že to bude stačit
Matulienko,
já z formuláře pochopila,že stačí vypsat jednotlivá zaměstnání a tím,že se pod seznam podepíše tvůj šéf(šéfová),tak ručí za správnost.
Já např.pracovala 5 let v Hradci Králové,rok v Ústí n.O a sama bydlím jinde,kdybych si tohle všechno měla teď shánět,tak nevím,nevím…
Pořád přemýšlím,zda se registrovat,když pracuju u soukromé praktické lékařky,která po mě zřejmě registraci vyžadovat nebude,ale asi do toho raději půjdu.
A nějak jsem nepochopila,co se stane,když to do 1.4.2006 nestihnu,to už nikdy nemám šanci se registrovat?????
A co budoucí absolventky zdravek a vyšších škol?
HanaZana
no, já si taky myslím, že to stačí potvrdit podle zápočťáku posledním zaměstnavatelem.
Taky dělám na ambulanci, ale i přesto si registraci raději udělám. Pokud to chceš stihnout, nemáš moc času, je tam potřeba výpis z rejstříku trestů a ten hned tak nepřijde a posláno to musí být tuším do konce února.
Tak já beru malýho a výrážíme pro výpis, to bude cesta, oba jsme nachlazenáí, ale jinak to nejde.
HanaZana,
a pokud nebudeš mít registraci a budeš ji jednou chtít, čeká tě přezkoušení na ministerstvu, ale to nevím jistě, ale někdo tu o tom už psal.
Ahoj holky,žádost musí být odeslána do 31.3.06,do konce dubna by Vám mělo přijít potvrzení z Brna, že jste zaregistrovaný,ale oni tu 30 denní lhůtu absolutně nestíhají,ale důležitý je to mít poslaný do konce toho března.
Zápočták stačí,musí tam být funkce, v jaké jste pracovali, doba a hlavně i úvazek,pokud tam není úvazek,stačí napsat čestné prohlášení.
Na Nconzo je telefon a email , kde Vám zodpoví dotazy, mně odpověděli ještě ten den, kamarádce do druhého dne.
V pátek mi kamarádka říkala,že má od jejich hlavní inform.,že na ministerstvu leží návrh na zrušení reg.,tak jsme se tomu smáli,co to je za nesmysl,ted jsem si přečetla na Nconzo , to co tu už taky někdo psal o tom jednání,tak jsem zvědavá,co z toho bude. Ale připadá mi to jako kocourkov.Taky na rergistraci teprve pracuju,ale pěkně pomalu,tak snad to stihnu, mějte se, Jitka
Ahojky,
Registrace musí být do konce března, ale jelikož jim to trvá tři měsíce, tak se doporučovalo, aby to bylo do Brna poslané do konce roku.
Takto to bylo sděleno mně. Je to otrava, hlavně se tam nesmí skrtat, jinak to vrací zpět. ![]()
Hani, já jsem také maturovala jako poslední rok 98 s titulem diplomovaná, ale to neplatí, musela jsem si udělat dis.
Zatím
Zdravíčko
Tak jsem psala maila na NCONZO a bylo mi sděleno,že stačí dokumenty poslat do 31.3.2006!!!!!!!!!!.Takže holky,neplašte,stihnem to.
No,já jsem všeobecná sestra,ale mám pomaturitní studium ARIP,takže se prý řadím k diplomovaným sestrám.Já totiž neměla šanci jít po zdravce na vyšší školu,maturovala jsem v r.1992 a to žádné vyšší a podobné školy nebyly,jen pomaturitní studium při zaměstnání.
Ahoj.
Tak já jsem shodou okolností dnes taky psala na NCONZO a napsali mi to stejné jako Hance. Poslat se to musí do 31.3.2006! Tak to se mi trochu ulevilo.
Chci se zeptat- jen tak z doslechu jsem zaznamenala, že za absolvování třeba bakalářského studia ošetřovatelství se taky dostávají ty potřebné kredity. Nevíte jak to je?
Nesnáším papírování a obcházení úřadů!!!
Hezký den.
CIBULKA
Teda, musím se pochválit, poslala jsem žádost a výpis z rejstříku a do práce papír na potvrzení. No, jsem zvědavá, jestli to zruší, narvat do toho peníze a pak to jen tak hodí do koše, no, nevím.
Každopádně něco s tím dělám, malej byl hodnej a tak jsme to přežili. Tak se držte a mějte se fajn
Holky,když to může být poslaný až do konce března,tak já určitě počkám,s čím přijde Rath,8.2.mají zveřejnit na stránkách NCONZO jeho rozhodnutí.
Odmítám absolvovat všechny ty peripetie na úřadech dopředu,když nevím,jestli všechno nebude jinak.
Ahoj holky,
taky počkám do středy,třeba se to ujasní a budeme toho všeho ušetřený
.Hanko,jestli se něco dozvíš,dej sem prosím Tě odkaz,co novýho,jinak ve čtvrtek začínám obíhat úřady,což mi teda moc radost nedělá
.
Ahoj Lenka
pro Kiru…
ahojky…detska sestra je brana uz jako specializace…a aby ti byla uznana,musis mit odpracovano alespon 3roky na detskem oddeleni…jinak se muzes registrovat jako zdravotni sestra…ja jako detska sestra budu dokladat k registraci jeste tuhle specializacni zpusobilost …
myslim,ze pokud jsi na detskem odd.nikdy nedelala,vubec to nepotrebujes.....snad jsem to vysvetlila…cert aby se v tom vyznal ![]()
Bobeši nejsi náhodou Iva a nepracovala jsi mimo jiné i v Karviné na sále a oddělení?
ahoj holky nedocetla jsem vsechny komentare,ja se zdravotnictvim nemam nic spolecneho,jen moje mamka je detska sestra a uz je registrovana a jezdi na nejake seminare a prednasi,aby mela body ale dnes ji moje teta take sestra rekla ze to neni tak horky,ze se prave budou OPET dit zmeny-nejspis myslela to jak sem jedna mamina dala ten odkaz od toho davida Ratha. holky ja nevim ale to nase zdravotnictvi je pekne na h…,sestry jsou nedoceneny,a ted uz musi na obycejnou sestru studovat ale 7 let a ze stredni zdravky v podstate nic neni-pouze osetrovatelka - nebo jak to dnes nazyvaji.moje mamka pracoval po skole na 3 smeny pak kvuli nam presla na stredisko aby se me a sestre mohla venovat(doktorky furt narikali jak nemaji penize a nemuzou ji pridat takze delala za smesne penize).pak az jsme povyrostly tak sla zase do nemocnice.
tak holky hodne uspechu ve zdravotnictvi.