Registrace sester

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8707
6.2.11 20:27
zabkakvak píše:
potřebuji poradit…mám nasbírané kredity,ale nikdy jsem nežádala o registr.jako sestra u lůžka jsem parcovala skoro 2 roky,pak mimo obor a nakonec jsem zakotvila v ústavu soc.péče,kde jsem ale nebyla zaměstnaná jako sestra,ale pouze jako soc.pracovník.Nyní jsem na MD.Můžu si tedy zažádat o registraci,nebo budu muset dělat zkoušku?

zkoušku budeš muset udělat jelikož nemáš za posledních 6let odpracovaný rok ja ZS ..ale neboj se jí je to brnkačka dělala jsem ji před 2lety vBrně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
13.2.11 15:01

Potřebuji prodlouži registraci a nemůžu najít odkaz,kde stáhnout formuláře.Už jste některá registraci prodlužovala?Hoďte rposím odkaz.
A jelikož jsem prošvihla dobu-tzn. 60 dní před vypršením registrace-tak musím vše znova?Tj. i razítka předchozích zaměstnavatelů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
13.2.11 15:28
donaga píše:
http://www.nconzo.cz/web/registr/25
Naštěstí už prodlouženo mám :mrgreen: Myslím, že tam prostě musíš mít potvrzenou dobu výkonu zdravotnického povolání v délce, která je nutná pro registraci a samozřejmě dostatečný počet kreditů. Jestli jsem to dobře pochopila, tak v lastně budeš muset mít registaci novou, takže bys asi měla znovu doložit i dosažené vzdělání (to se u prodloužení už nemusí). Ale asi by bylo nejlepší tam zavolat, vysvětlit situaci a zkusit se s někým domluvit, abys to vysvědčení už posílat nemusela.

Asi hloupý dotaz-a na jaké tel. číslo by si zavolala?Také bych radši měla předem informace,než udělat chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
13.2.11 16:37

Děkuji. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
13.2.11 22:05
lasička1 píše:
donaga píše:
http://www.nconzo.cz/web/registr/25
Naštěstí už prodlouženo mám :mrgreen: Myslím, že tam prostě musíš mít potvrzenou dobu výkonu zdravotnického povolání v délce, která je nutná pro registraci a samozřejmě dostatečný počet kreditů. Jestli jsem to dobře pochopila, tak v lastně budeš muset mít registaci novou, takže bys asi měla znovu doložit i dosažené vzdělání (to se u prodloužení už nemusí). Ale asi by bylo nejlepší tam zavolat, vysvětlit situaci a zkusit se s někým domluvit, abys to vysvědčení už posílat nemusela.
Asi hloupý dotaz-a na jaké tel. číslo by si zavolala?Také bych radši měla předem informace,než udělat chybu.

Já už mám taky prodlouženo, ale ještě než jsem si žádala, mi naše vedoucí vzdělávání říkala, že klidně můžu počkat, až než nastoupím po mateřské a jen si pak budu žádat místo o prodloužení, o novou registraci. Formulář je v podstatě stejný, poplatek taky, a ty ověřené doklady o dosaženém vzdělání se tam prý dá napsat, aby si je sami dohledali u předchozí žádosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
16.3.11 14:13

Holky, můžu se prosím zeptat, za jak dlouho vám přišel certifikát o prodloužení (předpokládám, že posílají nový certifikát)? Já to posílala už před více než dvěma měsíci (resp. 3.1. 2011) a pořád nic - ale v on-line registru vidím, že už to mám prodlouženo. Já jen, jestli nemám otravovat na poště, jestli tam nemám nějaký doporučený dopis, na který by pošťačka „nedopatřením“ zapomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
16.3.11 14:29

Nečetla jsem diskuzi, ale k zakladatelce:

Na MZČR se vyřizuje vše ohledně registrací, konkrétně nelékaři se řeší v Brně, takže budeš muset komunikovat s Brnem, informace či kontakty urřitě nalezneš na stránkách ministerstva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. Alichi
16.3.11 15:19

Jo, nečetlas. :-) To se projevuje nevýhoda „oživených“ diskuzí - já to oživila z jiného důvodu a zakladatelka zřejmě už je pár let registrovaná. :mrgreen: Ale třeba se jí teď bude hodit info jako mně. :lol:

• Citovat
  • Upravit
2566
16.3.11 15:23
Alichi píše:
Holky, můžu se prosím zeptat, za jak dlouho vám přišel certifikát o prodloužení (předpokládám, že posílají nový certifikát)? Já to posílala už před více než dvěma měsíci (resp. 3.1. 2011) a pořád nic - ale v on-line registru vidím, že už to mám prodlouženo. Já jen, jestli nemám otravovat na poště, jestli tam nemám nějaký doporučený dopis, na který by pošťačka „nedopatřením“ zapomněla.

Mě teda nový certifikát nepřišel, pouze ,dopis´ o prodloužení (bylo to v dubnu 2010). Tak nevím jestli to bylo správně.
Za jak dlouho to přišlo si bohužel nepamatuji, ale posílala jsem to 3.měsíce před ukončením registrace a stihlo to přijít ještě než skončila. V dnešní době už to ale může být jinak. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7053
16.3.11 15:25

Alichi - taky mě přišla cca za 2 měsíce,prostě jen nestíhaj poslat :pocitac:
Max. bych zavolala do Brna,kdy to posílali pro klid duše.Přijde to do vlastních rukou s modrým pruhem až jsem se i lekla co to je. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
16.3.11 16:09
Alichi píše:

Ahoj, já prodlužovala na podzim a přišlo to asi po 3 měsících. Asi nestíhaj, taky už jsem chtěla někam volat. Přišlo jen rozhodnutí o prodloužení, nový certifikát ne. Obálka s modrým pruhem do vl.rukou na adresu trvalého pobytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrky
16.3.11 20:40

zkouška

chtěla jsem se ještě zeptat na tu zkoušku,ělá se pouze v Brně-máme to hrozně daleko nebo je to možné i jinde a co je jejím obsahem,jak to probíhá,jsem na mateřské dovolené a moc o tom nevím děkuji :wink:

• Citovat
  • Upravit
5
12.10.11 09:27

Registrace sester

Ahojk holky, sháním si informace ohledně registrace sester, jsem z toho celá zmatená jak to teda funguje :-( mám zdrávku, bez DIS či jiných titulů a skončila jsem v roce 2006, pak jsem byla asi 5měsíců v práci a pak jsem šla na rizikové těhu a od té doby jsem doma. Když byla malé rok pracovala jsem na 0.2úvazku 13 měsíců a pak zase jsem byla těhu, od školy je to už 6let, při tom druhém zaměstnání jsem si nasbírala 16bodů, nikam jsem nic nedávala ale nevím jestli mi k něčemu budou, protože nespadám do tabulek, že mám tříletou praxi, nic, takže fakt nevím jak to vyřešit, neporadíte mi prosím někdo? za rok jdu do práce a nechci se ještě stresovat tou registrací a radějc si to chci tedka v klidu vše vyřídit :-? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
12.10.11 09:57

jankanej nejpřesnější informace získáš na www.nconzo.cz
ale aby si se mohla registrovat musíš mít 3 roky praxi a 40 kreditu nebo vystudovat minimálně BC pak praxi mít nemusíš a kredity máš za šklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.11 10:22
marieondatra píše:
jankanej nejpřesnější informace získáš na www.nconzo.cz
ale aby si se mohla registrovat musíš mít 3 roky praxi a 40 kreditu nebo vystudovat minimálně BC pak praxi mít nemusíš a kredity máš za šklu.

Ahoj! Omlouvám se, musím se připojit s dotazem, i když už jsi tady odpověděla :-) Takže když jsem vystudovala zdrav. školu (v té době ještě obor všeobecná sestra), pak jsem pracovala asi rok u zubaře a pak nastoupila na mateřskou…K registraci nestačí udělat tu jejich zkoušku? Musí tam být ta praxe? To je pěkně blbý, protože bez registrace mě nikde nechtějí zaměstnat, tak kde tu praxi vzít, že? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí