Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@robatko23 píše:
Proč bys do toho zase nesla? Jaký problém si táhneš z minulého života?
O svých problémech bych se nerada rozepisovala. A už bych do toho nešla, protože tyhle metody už jsou dávno za mnou. Je to vývoj. Teď to všechno vnímám jako berličky a rozhodla jsem se, že už je nepotřebuju. Nyní se snažím řídit principy podle mystičky Ivanky Adamcové. Hlavně přijímat věci tak jak jsou.
@zuzikka píše:
O svých problémech bych se nerada rozepisovala. A už bych do toho nešla, protože tyhle metody už jsou dávno za mnou. Je to vývoj. Teď to všechno vnímám jako berličky a rozhodla jsem se, že už je nepotřebuju. Nyní se snažím řídit principy podle mystičky Ivanky Adamcové. Hlavně přijímat věci tak jak jsou.
@robatko23 mmm, to neresite konkrétně, "napravujete " chyby z minulého života a tím odblokuhete psychické i fyzické bloky . Ono je těžké takhle o tom jen psát,tím si člověk musí projít a pak až pochopí… terapeut mi dával příklad ..přijde chlap, kterého casto bolí hlava, zjistí, te v minulém životě byl rytířem,co spadl z koně a uhodil se hlavou o kámen. Kamarádka tam řešila, že jí muž odešel za jinou a nechal ji doma děti, které už nechce vidat, nebýt regrese, bůhví jak by dopadla, byla na tom moc zle. Já měla problémy už v době porodní, trvalo mi 2 regrese (skoro 7hodin) což je v regresi opravdu hodně,protože jinak v jedné regresi projdes celý život, já se za dvě ani nenarodila…A tam byl můj blok.,podvědomě jsem se tak bála mého porodu a toho, že to nezvládnu, jako to nezvládla moje maminka,že ke mě dětská duše nechce přijít protože na to nejsem psychycky připravena i když jsem si byla jistá že jsem…jakmile naleznete blok,s terapeutem,se do toho okamžiku vracíte stále dokola a dokola,vidíte víc a víc detailů, které vám to pokládají v hlavě, dokud nenaleznete odpovědi… až potom prijde úleva
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda je tu někdo, kdo opravdu rozumi rodinnym konstelacim apod, někdo, kdo je například vedl? Podstoupila jsem je, urcite věci se mi v nich ukazali, jen ted nevim, jak s tim zacit vedome pracovat. Doslo mi to az druhy den po sezeni, jak energie pracuji. Poradi někdo?