Regresní terapie, holotropní dýchání, rodinné konstelace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1779
5.1.19 17:03
@robatko23 píše:
Proč bys do toho zase nesla? Jaký problém si táhneš z minulého života?

O svých problémech bych se nerada rozepisovala. A už bych do toho nešla, protože tyhle metody už jsou dávno za mnou. Je to vývoj. Teď to všechno vnímám jako berličky a rozhodla jsem se, že už je nepotřebuju. Nyní se snažím řídit principy podle mystičky Ivanky Adamcové. Hlavně přijímat věci tak jak jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
5.1.19 17:17
@zuzikka píše:
O svých problémech bych se nerada rozepisovala. A už bych do toho nešla, protože tyhle metody už jsou dávno za mnou. Je to vývoj. Teď to všechno vnímám jako berličky a rozhodla jsem se, že už je nepotřebuju. Nyní se snažím řídit principy podle mystičky Ivanky Adamcové. Hlavně přijímat věci tak jak jsou.
:palec: :potlesk: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
5.1.19 18:35

@robatko23 mmm, to neresite konkrétně, "napravujete " chyby z minulého života a tím odblokuhete psychické i fyzické bloky . Ono je těžké takhle o tom jen psát,tím si člověk musí projít a pak až pochopí… terapeut mi dával příklad ..přijde chlap, kterého casto bolí hlava, zjistí, te v minulém životě byl rytířem,co spadl z koně a uhodil se hlavou o kámen. Kamarádka tam řešila, že jí muž odešel za jinou a nechal ji doma děti, které už nechce vidat, nebýt regrese, bůhví jak by dopadla, byla na tom moc zle. Já měla problémy už v době porodní, trvalo mi 2 regrese (skoro 7hodin) což je v regresi opravdu hodně,protože jinak v jedné regresi projdes celý život, já se za dvě ani nenarodila…A tam byl můj blok.,podvědomě jsem se tak bála mého porodu a toho, že to nezvládnu, jako to nezvládla moje maminka,že ke mě dětská duše nechce přijít protože na to nejsem psychycky připravena i když jsem si byla jistá že jsem…jakmile naleznete blok,s terapeutem,se do toho okamžiku vracíte stále dokola a dokola,vidíte víc a víc detailů, které vám to pokládají v hlavě, dokud nenaleznete odpovědi… až potom prijde úleva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.19 08:40

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda je tu někdo, kdo opravdu rozumi rodinnym konstelacim apod, někdo, kdo je například vedl? Podstoupila jsem je, urcite věci se mi v nich ukazali, jen ted nevim, jak s tim zacit vedome pracovat. Doslo mi to az druhy den po sezeni, jak energie pracuji. Poradi někdo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová