Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co říkáte na tu reklamu, kde santa říká, že ježíšek chudý země nedělá? Já osobně bych profackovala toho, kdo jí vymyslel, co si asi tak řekně pětiletý dítě, když uvidí takhle protivnýho dědka v červenym co vyvrátí v jedný větě všechno, co se mu rodiče snaží vštěpovat?
![]()
Taky jsem koukala a zdá se mi to pěkně blbý. ještě jsem se ptala manžela, jestli jsem to dobře pochopila. Bohužel jo a je to smutný ![]()
Na internetu jsem to ještě nikde nenašla, je tam záběr, jak sedí santa za stolem, kouká na poukazy na očkování, směje se tomu a říká, ať neblázníme, že chudý země nedělá… ![]()
@Loll
už jsme to našla - http://www.tvspoty.cz/…y-pro-zivot/
@mařenkaa píše:
Co říkáte na tu reklamu, kde santa říká, že ježíšek chudý země nedělá? Já osobně bych profackovala toho, kdo jí vymyslel, co si asi tak řekně pětiletý dítě, když uvidí takhle protivnýho dědka v červenym co vyvrátí v jedný větě všechno, co se mu rodiče snaží vštěpovat?![]()
tak to si to asi jen nepochopila…
@ne-silenamatka
smysl tý reklamy chápu, ale zpracování je dost otřesný
OK, ale reklama neni cilena na deti, takze pokud to reknu blbe, tak je to tvuj boj, jak ji vysvetlis diteti (reklama nebezi behem vysilani detskych poradu), stejne tak jako kdyz mu chces vysvetlit reklamu na Clavin, kterych je ted plna TV a to opravdu v jakoukoliv denni dobu.
Mozna budes rikat, ze srovnavam nesrovnatelne, ale je to bohuzel tak…
Mně se to líbí
a nemyslím si, že by to nějaký pěti, šestiletý dítě pochopilo nebo tomu vůbec věnovalo pozornost…Navíc u nás
Nebo k vám chodí Santa?
@ne-silenamatka píše:
@mařenkaaOK, ale reklama neni cilena na deti, takze pokud to reknu blbe, tak je to tvuj boj, jak ji vysvetlis diteti (reklama nebezi behem vysilani detskych poradu), stejne tak jako kdyz mu chces vysvetlit reklamu na Clavin, kterych je ted plna TV a to opravdu v jakoukoliv denni dobu.
Mozna budes rikat, ze srovnavam nesrovnatelne, ale je to bohuzel tak…
Tak nějak - není pro děti. Je to provokativní, to jo.
@mařenkaa - Můžu se zeptat, zaujala tě ta reklama tak, že by ses na stránky unicef koukla? Nevhodných reklam a pořadů je spoustu - tahle má alespoň smysl..
@Adélky píše:
Já jsem tam o Ježíškovi nic neslyšela…