Reklama na Unicef

581
5.12.12 19:19

Reklama na unicef

Co říkáte na tu reklamu, kde santa říká, že ježíšek chudý země nedělá? Já osobně bych profackovala toho, kdo jí vymyslel, co si asi tak řekně pětiletý dítě, když uvidí takhle protivnýho dědka v červenym co vyvrátí v jedný větě všechno, co se mu rodiče snaží vštěpovat? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2926
5.12.12 19:22

To jsem neviděla, nemáš odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
5.12.12 19:25

Taky jsem koukala a zdá se mi to pěkně blbý. ještě jsem se ptala manžela, jestli jsem to dobře pochopila. Bohužel jo a je to smutný 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
5.12.12 19:32

Na internetu jsem to ještě nikde nenašla, je tam záběr, jak sedí santa za stolem, kouká na poukazy na očkování, směje se tomu a říká, ať neblázníme, že chudý země nedělá… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
5.12.12 19:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
5.12.12 19:38
@mařenkaa píše:
Co říkáte na tu reklamu, kde santa říká, že ježíšek chudý země nedělá? Já osobně bych profackovala toho, kdo jí vymyslel, co si asi tak řekně pětiletý dítě, když uvidí takhle protivnýho dědka v červenym co vyvrátí v jedný větě všechno, co se mu rodiče snaží vštěpovat? :nevim: :think:

tak to si to asi jen nepochopila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
5.12.12 19:44

@ne-silenamatka
smysl tý reklamy chápu, ale zpracování je dost otřesný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
5.12.12 19:47

@mařenkaa

OK, ale reklama neni cilena na deti, takze pokud to reknu blbe, tak je to tvuj boj, jak ji vysvetlis diteti (reklama nebezi behem vysilani detskych poradu), stejne tak jako kdyz mu chces vysvetlit reklamu na Clavin, kterych je ted plna TV a to opravdu v jakoukoliv denni dobu.

Mozna budes rikat, ze srovnavam nesrovnatelne, ale je to bohuzel tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
5.12.12 20:01

Mně se to líbí :) a nemyslím si, že by to nějaký pěti, šestiletý dítě pochopilo nebo tomu vůbec věnovalo pozornost…Navíc u nás :mrgreen: Nebo k vám chodí Santa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
5.12.12 20:06
@ne-silenamatka píše:
@mařenkaa

OK, ale reklama neni cilena na deti, takze pokud to reknu blbe, tak je to tvuj boj, jak ji vysvetlis diteti (reklama nebezi behem vysilani detskych poradu), stejne tak jako kdyz mu chces vysvetlit reklamu na Clavin, kterych je ted plna TV a to opravdu v jakoukoliv denni dobu.

Mozna budes rikat, ze srovnavam nesrovnatelne, ale je to bohuzel tak…

Tak nějak - není pro děti. Je to provokativní, to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
5.12.12 20:08

Mě se to taky líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16993
5.12.12 20:14

@mařenkaa - Můžu se zeptat, zaujala tě ta reklama tak, že by ses na stránky unicef koukla? Nevhodných reklam a pořadů je spoustu - tahle má alespoň smysl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
5.12.12 20:36

Jelikož je to reklama na Unicef, tak se mi „líbí“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
5.12.12 20:52

Já jsem tam o Ježíškovi nic neslyšela… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
5.12.12 21:13
@Adélky píše:
Já jsem tam o Ježíškovi nic neslyšela… :think:
:palec: ano, kdyby se tady dětem necpal santa klaus, hned by bylo o problém míň :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová