Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sharunka03 podle mě, pokud máš menstruaci už několik dní, tak těhotná nebudeš, takže se zbytečně nestresuj…menstruace u těhotenství je fakt vyjímečně…spíš je to třeba denní až dvoudenní špinění, taková hnědá krev, pokud máš klasickou červenou, tak se můžete snařit dál a bez stresu z RTG ![]()
Jo díky @lucyyyy . No však já tomu radši moc nevěřím, abych nebyla zklamaná, ale zkusím test. A když to nebude, tak testnu příště, až před další menstruací nebo po vynechání. Děkuji a zatím papa.
@sharunka03 tak držím pěsti at jsou tam brzy //
a to bude tvoje první mimi?
@lucyyyy Děkuji, jojo, první. Snažíme se zatím teprve od srpna, ale já už se nemůžu dočkat a přijde mi to jako věčnost ![]()
No, tak jsem to zkusila se otestovat dnes, a nevyšlo to.
Tak asi příští víkend nebo asi až po vynechání.
@blumen Hm, ach jo. A nemůže se třeba stát, že mi ty testy budou ukazovat že nejsem, a přitom třeba můžu být těhotná? ![]()
@sharunka03 pokud mas normalni silnou menses, tak je to naprosto nepravdepodobne. To mas tak silne tehotenske priznaky nebo co???
No ne, jen mně trápí už několik dnů větry. Moc nemůžu spát, je mi pořád teplo. A pálí mě v noci víc žáha, než jindy. A někdy zabolí v podbřišku.
Holky nevím zda víte o téhle stránce-státní ústav pro jadernou bezpečnost, ale zde vám poradí o všem co se týká rtg apod ![]()
Odpovědi do pár dní a v diskuzi spousta informací ![]()
@sharunka03 Držím palce!